pusmaratonu dala - atvērtā klase un jaunieši
90tais dzimšanas gads kur ietilpst no tiem?
ja vēl aktīvi brauktu, tad mītu garo, bet pats saprotu, ka esmu pa švaku.
Atvērtā klase
sk
un trase pastāstiet kāda, par segumu, ātrumu.
Par trasi es jau iepriekš nedaudz rakstīju. Pamatā mazizmēra meža celiņi. Gadījumā ja piesakās maratonam, bet pēc pirmā apļa spēki ir izsīkuši, var mierīgi izstāties (neviens to neuztvers kā problēmu). Galu galā cīņa ir ar sevi. Turklāt ar balvām var paveikties loterijā.
Beidziet ņemties maratons vai pusmaratons, brauciet maratonu, izbaudiet trasi, cīņu ar sevi un konkurentiem, un beigās izbaudiet gandarījumu pēc pabeigtās distances. Man pagājušogad ļoti patika, labākā maratona trase.
Šajos sačos tiesneši ir ļot saprotoši un atsaucīgi, projām nebrauks un sagaidīs arī mūs - maratona distances beigu gala maucējus.
Bet pārāk neiespringstiet uz distanču izvēli - esmu pārliecināts, ka labas sajūtas saņemsim gan maratona, gan pusmaratona distancē…
Šodien vēl ir lētā pieteikšanās?
Cik tas izmaksā?
lētā pieteikšanās ir veikalā. 7Ls.
on-line jau ir 9Ls līdz 05.05.
Piedāvāju grafiski labāku augstuma līkni no Polar:

[quote=mickys]Atceroties Livelo XC Braucienu pa Pļaviņu apkārtni, cik noprotu, daļa no abām trasēm pārklājas (ap Līdaci), sāku domāt startēt maratona distanci vai pusmaratonu…
Ko cilvēki saka? Parastajiem mirstīgajiem maratons nav neiespējamā misija?[/quote]
Būšu vīlies, ja Tu brauksi pusmaratonu!
Ja kāds vēlas pirms sacensībām nakšņot pie trases, tad ir pieejamas naktsmītnes cenās no 5-7Ls/personai.
Kontakti - 20288868 (Voldemārs)
Eh, kā Pļaviņās gribas satikt vecos draugus. Nu gluži kā skolas laikā pēc garajām brīvdienām.
Kāds mans labs draugs pačukstēja, ka Kurjers laikam nebūšot. Kas ir vecais, vai tiešām no manis nobijies? Man nebūs ar ko skrieties …
[quote=Ponchiks][quote=mickys]Atceroties Livelo XC Braucienu pa Pļaviņu apkārtni, cik noprotu, daļa no abām trasēm pārklājas (ap Līdaci), sāku domāt startēt maratona distanci vai pusmaratonu…
Ko cilvēki saka? Parastajiem mirstīgajiem maratons nav neiespējamā misija?[/quote]
Būšu vīlies, ja Tu brauksi pusmaratonu![/quote]
mickys kas par runu? kāds vel pusmaratons? aizmirsti! :D
[quote=mairis]Eh, kā Pļaviņās gribas satikt vecos draugus. Nu gluži kā skolas laikā pēc garajām brīvdienām.
Kāds mans labs draugs pačukstēja, ka Kurjers laikam nebūšot. Kas ir vecais, vai tiešām no manis nobijies? Man nebūs ar ko skrieties …[/quote]
lieku savu kanditatūru kurjera vietā :)
Ohooo! Par tādu izaicinājumu tikai var sapņot. Pieņemts. Saģērbies silti, mani gaidot varēsi nosalt…
Labvakar!
Cik nu labs tas vakars… Meklēju cilvēku, kas Pirms sacensībām būtu spējīgs ielikt divus izkritušos spieķus aizmugures ratam. Jāņem nost kasete, spieķu man laikam nav tādu…
P.S. Ļoti gribētos tomēr startēt :D
edit: rats mazliet sašķiebies uz to pusi, kurā trūkst spieķu (astotnieks mazliet)
mickys, kāds spieķu garums?
varam sataisit pirms sacensibam.
SPAMS, bet
Steidzami meklēju SPD pedāļu plastmasas uzlikas.

Ideāli, ja var viņas dabūt 9. datumā Pļaviņās pirms starta.
[quote=Baltais]mickys, kāds spieķu garums?
varam sataisit pirms sacensibam.[/quote]
Ja rīt pa dienu nesanāks sataisīt, tad vakarā ziņošu konkrētāk…
Kā uzzināt spieķu garumu?