Točna! Jāprasa vēl bildes. Bet nu, ja rāmis taisns, domāju, ka tā buktīte neko neiespaido. Rāmjiem jau ir rūpnīcas buktes. Tāpēc arī tāds spriedelējums
Tur neizskatās pēc speciālas, tehnoloģiskas buktes, nav iemesla. Klanis/pedālis ir patālu.
Rāmis, varbūt, taisns, bet kādā bedrē var arī izrādīties kritiska tā bukte, un rāmis deformēties pavisam. Jā, iespējamība maza, bet tomēr.
e-skrejriteņus zinu tikai cik ar Boltu esmu izbraucis, tāpēc jautājums- kādas cenu grupas skrejriteņi nonāk servisā, un ko viņiem tipiski salauž?[/quote]
80% nāk Xiaomi.
[quote=peepers][quote=komandants]VeloDepo izceļās ar intelektu. “ar nenozimigu kritiena defektu top tubr ar ragu iesista plaisa.” https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/nhhkm.html#photo-8[/quote]Tas ramis vispar izmetams ara es tadu nerisketu pirkt un labot.[/quote]
Nekas traģisks tur nav. Ir remontēti trakāki.
Savādāk muzeja eksponāts, kurš varētu būt izcils variants lētam budžeta ziemsitim
[quote=fikri][quote=peepers][quote=komandants]VeloDepo izceļās ar intelektu. “ar nenozimigu kritiena defektu top tubr ar ragu iesista plaisa.” https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/nhhkm.html#photo-8[/quote]Tas ramis vispar izmetams ara es tadu nerisketu pirkt un labot.[/quote]
Savādāk muzeja eksponāts, kurš varētu būt izcils variants lētam budžeta ziemsitim[/quote]
Remontēti trakāki? Nene, tur nav ko remontēt, nenozīmīgs defekts, vecīt, brauc tik. ;))
Savādāk muzeja eksponāts, kurš varētu būt izcils variants lētam budžeta ziemsitim[/quote]
Remontēti trakāki? Nene, tur nav ko remontēt, nenozīmīgs defekts, vecīt, brauc tik. ;))[/quote]
Man nav bijusi saskarsme ar velodepo, bet bojājums nofočēts labi. Raisa entuziasmu. Pieļauju redzot dzīvē stāsts būtu cits :)))
Remontēti trakāki? Nene, tur nav ko remontēt, nenozīmīgs defekts, vecīt, brauc tik. ;))[/quote]Domāju, ka zina, ko raksta, ja reiz nopietni nodarbojas, ar korbona labošanu.Skepse nevietā.