Spams forumā.

Why do Javascript programmers wear glasses?

Because they can’t C#

Savejie joku sapratis :)

Noskanēšu kādu vakaru uz drošības caurumiem. Gan jau CMS nav atjaunināts ilgāku laiku un eksploiti iet uz urrā. Tā teikt izklaide priekš scriptkiddie.

Ātrumā apskatoties redz divus eksploitus ar ko varētu lauzties apacham un php. Sīko warningu ar diezgan daudz.
Un tas vēl bez sql injekciju testa un citiem interesantumiem.

Grey vairs nav foruma īpašnieks.[/quote]Nu, nu.

[quote=Tourist]Ja xc.lv faktiski kontrolē un/vai līdzfinansē viens velo/slēpošanas biznesa tīkls, tad bēdīgi. Ja kāda konkurējošu tīklu apvienība - tad vēl varētu samierināties.[/quote]xc.lv nekontrolē un nefinansē neviens biznesa tīkls. Mēs esam nekomerciāli. Un tā tas vienmēr ir bijis.

Mans komentārs bija par tēmu, kā nofinansēt drošību, piejamību un antispamu. Pats saproti, ka bez sponsoriems tas nebūs.

Es būtu ar mieru mēnesī maksāt 0.50€, ja komercializācijas līmenis paliek iepriekšējais, bet pazūd spami.

Grey vairs nav foruma īpašnieks.[/quote]Nu, nu.[/quote]
Tad es runāju ar citu Sergeju K?

[quote=Tourist]Pats saproti, ka bez sponsoriems tas nebūs.[/quote]Bet es ticu, ka labas idejas dzīvos tāpat un ir vērts ļaut tām piepildīties.

Prasās pēc Format C:\

Par vēlu ko formatēt!
https://www.youtube.com/watch?v=jYsonW7dXyk

3k threads kopš vakar vakara, un visu laiku nāk virsū kā neapturama lavīna :o.

Nu jau galīgākais purvs šeit :o

Brīnums, ka vēl serveris nav nogāzies :o

Ir izveidots kontakts ar adminiem / īpašniekiem?
Ļoti bēdīgs tas paskats…

Ja man būtu zināšanas izveidotu jaunu vietu! Varbūt, kāds to māk un vēlas? Tad tik ieliekat saiti! Pagaidam man pietiek ar BMWPower.lv

Izskatas ka saimnieks ir pamanijis korejiešu (visticamak ziemeļu) jo jauni spami vairs negenerejas.

tak facebook ir grupa mtb velo vai velo mtb

Beidzot :D

Patīrīt taču nevajdzētu būt problēmas, to botu nebija daudz un dzēst lietotāju+tā ierakstus jābūt vienkārši…

Un caurumus salabot…

Nu lūdzu

Kaut vai iedodiet plašākas tiesības par iespēju lasīt lietotāju reportus, darbā no garlaicības varētu pabloķēt azarta pēc, novēršot šādu apokalipsi īslaicīgo ja caurumus nav plānots labot

Šī jau nav īslaicīga bet jau ilglaicīga apokalipse jo vairākas dienas un padsmit K jaunu tēmu sacepts īsā laikā, jābrīnās, kā vel serveris kustās.

Ķīna iekakāja par to, ka jūs nozākājat viņu kvalitatīvās mantas!