Laba lieta. Nopirku dēlēnam Rokmašīnu un meitai pulsometru. Rīt braukšu atkal un sapirkšu visādus loriņus, kādus ikdienā nevaru atļauties. Kolosāla akcija. Man patika. Paldies Veloservisam. Jūs palīdziet mums lēti nopirkt, mēs - jums tikt vaļā no iestāvējušās preces. Visiem labi.
Tur tas džekiņš - pārdevējs visus par čaiņikiem sauc. Man arī vienreiz trāpīja. Tādā veidā viņš grib būt savējais, jo pieprot braucēju leksiku. Uz viņu nav ko apvainoties. Savu pārdošanas lietu pārvalda labi. :D
Tur tas džekiņš - pārdevējs visus par čaiņikiem sauc. Man arī vienreiz trāpīja. Tādā veidā viņš grib būt savējais, jo pieprot braucēju leksiku. Uz viņu nav ko apvainoties. Savu pārdošanas lietu pārvalda labi. :D[/quote]
Es jau neapvainojos :) Smaidu izraisa tikai :D Es, piemēram, uzzināju, ka visi čaiņiki pērk melnas zeķes, bet profiņi baltas :D
Nu, protams, profiem baltās zeķes nekad nesmērējās, bet, kad čaiņiki uzvelk baltās, tad momentā netīras.
Loģiski :D
Veloserviss Svētdienās arī strādā?
brīvības ielas veikals, je nekas nav pēdējā laikā baigi mainījies, ir līdz trijiem svētdienās, viskaļu iela ciet, bet par grīziņu nav ne jausmas.
Jā strādā līdz pulksten 15:00!
Nopirku Diadora X-Trail pa Ls 42. Liekas, ka ļoti laba cena…
ja vēl kurpes būtu labas, tad vispār būtu super! ;)
Pabrauks, tad jau redzēs. Pagaidām tā pat nav ar ko salīdzināt.
protams! :)
Iespaidi sekojoši:
Atrast šo to var, piemēram, gala cena SRAM 950 kasetei - 9,50 Ls, velokrekls AGU 11 Ls,
- var nopirkt mokasīnus, cimdiņus, cepurītes par labiem cipariem,
- Aktīva vide, apmeklētāji straumēm plūst, var lādzīgi parunāties ar velosipēdistiem :)
- pailgi jāgaida līdz kāds sniegs konsultāciju un apkalpos,
- tagad jādomā kur likt aluminija-carbo dakšu, kuru prāta aptumsuma rezultātā + pēc kāda klienta ieteikuma + pārdevēja iespaidā, kurš pārdos jebko… esmu ieķēris :D
biju arī ieskrējis. iesprūdu uz stundu :) satikts FOX un ievērtēts veikala piedāvājums
runājot par izvēli, šis tas labs bij. pilnīgi neplānoti ieķerts šāds sēdeklis http://www.bikes.com.au/UserFiles/1481-Files/Image/520t003.jpg par jaukiem 40 lvl. arī no apģērba bija labas lietas, tieši aukstajiem laika apstākļiem.
Kāds nav uzmetis aci iznesumu un stūres klāstam Brīvības ielas veloservisā?
Varbūt gribējās SRAM XX par pusi no cenas ???
ja vēl kurpes būtu labas, tad vispār būtu super! ;)[/quote]
piedāvā ko labāku !
Vai Jums vēl kaut kādi pulsometri ir pieejami izņemot Sigma ONIX. ? Piemēram kādi Polar?
Paldies,
Jānis.
[quote=medus]Vai Jums vēl kaut kādi pulsometri ir pieejami izņemot Sigma ONIX. ? Piemēram kādi Polar?
Paldies,
Jānis.[/quote]
Neesu gluži Veloserviss bet točno zinu ka Polar viņi netirgo, pie viņiem ir Cateye un Sigma pulsometri.
Veloserviss - iesaku pret klientiem neattiekties ar uzbraucieniem, pat šajā forumā nē, jo pašlaik pārstāvot savu privāto, viena cilvēka viedokli, tu to paud visas kompānijas vārdā un es nedomāju, ka kompānijas tēlam nāktu par labu šāds sarunas tonis pret esošajiem un potenciālajiem pircējiem. kā laba servisa speciālists varu tev ieteikt - kad saņem negācijas savā virzienā centies pārvērst tās par pārdošanām: man varēji atbildēt, pajautājot, kas tieši mani interesēja un varbūt pārdevējs savā aizņemtībā nepiedāvāja labāko risinājumu/cenu. FOXam varēji vienkārši neatbildēt, vai atbildēt, ka katram ir savas vēlmes un prasības pret produktu. šeit atkal sanāk tā, ka tu nostājies pozā, ka tev uzbrauca, otram atkal rodas pretreakcija dabīga un tā nonāk līdz savstarpējai, kaut minimālai, nepatikai. man no tā ne silts ne auksts, bet tev, kā veikalam, kurā starpcitu es ik pa laikam iepērkos, tas nav uz labu, jo es pie tevis atstāju savu naudu, kuru varu atstāt arī citur :)