Veloserviss reti kad ir izcēlies ar ieinteresētību palīdzēt klientam.
Sakarīgu attieksmi es šinī veikalā neesmu sastapis.
(ja tas ir spams, tad droši dzēšat ārā)[/quote]
par veikalu taisnība, bet atlaides grandiozas :)
uz šīm atlaidēm čoms pa 202ls nopirka jaunu paiku dual air :)
Atlaides labas, bet attieksme pret klientu zem 0 ;)
Brīvības ielas pārdevējs (krieviņš), nu dikti nelaipns…gribējās pat pateikt kaut ko rupju viņam.
Iepirkti dažādi aksesuāri. Ar pirkumiem apmierināts :)
oozzee, vai tev velotērps bija mugurā? Man bija, attieksme mani apmierināja. (Ja tev triko mugurā uzreiz “respekts” kā pret velosipēdistu. Gan uz ceļa gan arī veikalā.) Un ja tā padomāt, par šādu cenu lai mani kaut vai par suni sauc, galvenais lai es rezultātā dabūnu kāroto preci. “Mērķis attaisno līdzekļus!”
Runājot par to kreviņu Treka veiklā uz Brīvības ielas, tiesa man ar viņu saskarsme r bijusi tikai kopš laika kad sāku braukāt velodrēbēs, un atklāti sakot, attieksme mani apmierināja, pietam es pat neko nenopirku, tikai painteresējos, toties nākamjā dienā jau iepirkos tur par nesliktu piķi. Kā teikt, pārdevējs prata ieintresēt, un pārdot, man pat bija vienalga, ka viņam spēcīgs Latviešu valodas akcents, bet ik reiz kad tur iegriežos tieku laipni uzņemts. Bet tas jau ir tikai mans konkrētais gadījums.
Jautājums, vai tās atlaides kas līdz 14 datumam ir līdz 50 procenti vai visam ir 50 % ???
biju veikalā paskatīties uz mega atlaidēm. vienīgais ko tur varētu ņemt ir velo, bet detaļas - pirmkārt nekā īsti nav (izvēles ziņā), otrkārt cenas attiecas tikai uz vecās sezonas precēm, treškārt cenas pat ar atlaidēm nav baigākā limonāde. nu tāds mans secinājums pēc veikala apmeklējuma :)
skatoties, kam. rotosā arī viens izteicās, ka viņam sanākot lētāk no crc sūtīt, nekā veloservisā tagad pirkt, tikai nepateica, ko.
mans pieņēmums, apmēram zinot veloservisa piedāvājumu, bet vēl nebijušam tur tagad atlaižu laikā, ir, ka veloservisā arī daļas, kurām tagad cenas sanāk ļoti labas, labākas nekā jebkurā internetveikalā.