sadomaajushi kaut kādus jaunumus xt un lx grupaas:
lasiit te - http://www.rouesartisanales.com//article-1947566.html
sadomaajushi kaut kādus jaunumus xt un lx grupaas:
lasiit te - http://www.rouesartisanales.com//article-1947566.html
gribētos redzēt jauno xtr, tam ar vajadzētu nākamgad būt!
Vacu forumos jau klīst baumas ka pēc 2 mēn. varēšot 2007 XTR redzēt pavasara izstādē. No Shimano puses ir infa ka jaunajā XTR dominē karbons un titāns. Gaidam.
p.s. bet XT ir tīri smuks un vecie labie trigeri nemirst.
Lai tik ražo jaunas detaļas, kaut 2x gadā! Tad rodas laba iespēja nopirkt nocenotas vai
nedaudz lietotas nu jau “pilnīgi nebraucamas” pagājušā/aizpagājušā gada detaļas :D
Hmmm, savādi redzēt , ka pašā slēdža štruntīgākajā vietā (tur kur trose ieiet apvalkā)
nav aizsargumijas smiltīm&putekļiem. Man kautkādam vecam slēdzim ir gumija
gan priekšā, gan pakaļā… :]
Diezgan nopietni piestrādāts pie dizaina. Reljefainā logo apvidu notīrīt gan būs “interesants” process.
šķiet, ka par svaru arī ir padomāts!
hehe, kraani tomeer ir spiesti pakljauties pirceeju veelmei peec parastajiem trigeriem. nesanaaca shoreiz aizdziit kaa aitu baru sev veelamajaa virzienaa.
p.s. nesmuki.
SRAM baigi cīnās ap trigeriem, un kā Tu pats zini Shimano bremzes jau nav vienīgā braucēju izvēle. Vēl tālajā 2003 gadā Shimano teica ka ražos trigerus kamēr būs pieprasījums, pag. gad XTR izvērsās par reālu deficītu (laikam kraani samazināja raž. apjomus). Cerams ka monopols ir nācis pie prāta. Gaidam vecos trigerus tagad no karbona un titāna.
[quote=KKTK]Hmmm, savādi redzēt , ka pašā slēdža štruntīgākajā vietā (tur kur trose ieiet apvalkā)
nav aizsargumijas smiltīm&putekļiem. Man kautkādam vecam slēdzim ir gumija
gan priekšā, gan pakaļā… :][/quote]
Tev tainība jaunajiem slēdžiem nav gumijas apvalciņi, jo tie izrādijās lieki. Doma tāda, ja smiltis salien tur iekšā (un viņas tur salien), tad ārā noteikti netiek, kas savukārt apgrūtina slēgšanos utt. Ja nav šķēršļu (š.gad. gumijas apvalciņi), tad visi netīrumi kā ienāk tā arī iziet (caurums tur pietiekami liels). Ja vēl pieliek Avid rullīti, tad vispār cool.
Tiem kuri nepamanīja, jaunie Shimano trigeri ir Dual Release. Respektīvi līdzīgi kā SRAM - abos virzienos var slēgties tikai ar īkšķi. Savukārt tādi konservatīvie, kā es, var slēgties pa vecam - ar īkšķi un kādu citu pirkstu.
p.s. nez kā viņiem ar tiem patentiem?
Interesanti būtu redzēt nākamās paaudzes Dura Ace.
Ja kāds nepamanīja, tad jaunie Lx/XT slēdži atkal slēdz pa vecam (ar spēku uz augšu, ar atsperi uz leju).
Back to the future:)
Viss jaunais ir aizmirsts vecais…
Man tomeer patiik vecjumvecaas Lx, Xt un 105 grupas detaljas… viss kas vien normaalam brauceejam nepiecieshams… :)
xtr klaņu zobrats viduu buus titaana/karbona kotlete
Tad jau nākamās paaudzes Dura Ace droši vien būs tāda pati titāna/karbona kotlete:)
Viena lieta gan man nepatiik - Shimano saak iespaidoties no Sram un citiem… buutu ko orgjinaalaaku izfunktiereejushi tieshi dizaina jomaa…
Es domāju ka ilgi nebūs jāgaida oriģināla atbilde no Shimano puses pret SRAM un Campagnolo. Viens no spilgtākiem variantiem manā skatījumā Campagnolo spiež uz karbona izskaistinājumiem tai pat laikā pieturās pie vecās kvadrātu monobloku sistēmas kamēr no Shimano puses nāca klajā Holowtech II ar outboard bearing design. Pats tagad uzliku savam rumakam 2005 gada Ultegra, Tāds gāžamais ka nekad dzīvē nenolauzīsi Ultegra 24 mm tērauda asi:)
Lielāku ažiotāžu par '07 XTR ir grūti iedomāties, taču ja visa grupa ir kļuvusi par 1/2 kg vieglāka, ir vērts aizturēt elpu un gaidīt.