Ierašanās 7.novembrī visu mājā „Upmaļi” sākot ar sešiem vakarā. Dalības maksa 15Ls. Par to būs:
vakariņas,
pirts ar baseinu,
alus,
iespēja izdejoties,
safotografēties ar oriģinālo Erenpreiss divriteni (muzeja eksponāts),
nakšņošana,
no rīta vieglas brokastis – zviedru galds.
Kā atrast. Braucot no Rīgas pa Pleskavas šoseju, dodamies līdz Augšlīgatnei, izbraucam tai cauri. Uzreiz aiz zīmes, ka Augšlīgatne beidzās, griežam pa labi. Pēc dažiem metriem sākas grantene. Nobraucam pa to apmēram 800m un redzam dzelzceļa pārbrauktuvi. Braucam pāri un pēc kādiem 400m nogriežamies pa labi uz vairākām lauku mājām – tie arī ir Upmaļi.
Par alkoholu. Būs alus. Ja kāds vēlās ko stiprāku, tad jāņem līdzi – aizliegts nav :)
Par nakšņošanu. Ir numuriņi, kur ir glaunāka gulēšana, bet tajos ir vieta 23 cilvēkiem (numuriņos vieta no 2 līd5 4 guļamvietām). Tad istabas, kurās var gulēt no 4 līdz 6 cilvēkiem, tur vieta ir vēl 25 cilvēkiem. Un tad Baikčelendža cienītājiem – 11 līdz 17 cilvēki vienā hallē, tātad visi pārējie. Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ un piesakās uz glaunāku gulēšanu.
Pieteikšanās.
Pieteikšanās pa e-mailu: edgars.jaudzems@gmail.com
Ja ir kādi jautājumu, var arī piezvanīt LMT 29175755 / BITE 22052215
Pieteikties vajag līdz 4.novembrim.
[quote=riexc]…hmm…vai viesu mājas dīvānu saķēpāšana ar dubļiem arī ietilpst tajos 15 LVL??
:P[/quote]
starp citu, saimniece prasīja vai visi būs ieradušies dubļos līdz ausīm?
es jau ceru, ka nē. pasākuma dresskods - džinsi un džempers :) tā, lai ir ērti
Tā kā piektdien tomēr jāpastrādā, tad es domāju startēt ar vilcienu Rīga-Sigulda, kurš 13:54 iziet no Centrālās stacijas un tad gar Gaujas malu uz Līgatni.
Ja katrs ieradīsies ar ričuku, tad pagrūti būs vietu visiem atrast. Bet dažus noteikti varēs pieslēgt. Jo es jau tos muzeja eksponātus sarunāju, ka vienu skaistu brīdi ieslēgsim, lai pa šmigu nesadomā downhilu uzraut, jo tur ir krauja blakus.
[quote=emils]kas par alu?
kurs no cesim mani velas aizraut, un nakamaa diena lidz riigai? :D[/quote]
par alu vēl domāju un domāju par izlejamo, bet kautkādu daļu vajadzēs pudelēs, lai var paņemt pirtī.
kuru ņemt, vēl neizdomāju, bet brīdinu, ka Aldari neņemšu…
[quote=EdgarsJ][quote=emils]kas par alu?
kurs no cesim mani velas aizraut, un nakamaa diena lidz riigai? :D[/quote]
par alu vēl domāju un domāju par izlejamo, bet kautkādu daļu vajadzēs pudelēs, lai var paņemt pirtī.
kuru ņemt, vēl neizdomāju, bet brīdinu, ka Aldari neņemšu…
nākamajā dienā man būs viena vieta līdz Rīgai[/quote]
Tagad ziemas(uz Jāņiem tāds pašķidrs) laikā noteikti Brenguļu alu muciņās var dabūt,pirtī varēs ienest mierīgi;)
brenguliitis buutu pats labaakais variants.
reku tagad saak vairumaa arii tirgot uzavu, der arii bauskas un piebalgas.
ceesu un aldari galiigi nevajag.
EdgarJ,Tu būsi nenovērtējams zelta gabaliņš ja paliksi pie Brenguļa alus,labāk pieliec pāris ls klāt biļetei,bet lai tauta spēj novērtēt man liekas pēdējo un vienīgo naturālo alu Latvijā!
Starp citu,vai Tu zini,ka gaišais ir stiprāks par tumšo,bet Tauta vairāk mīl tumšo jo tas saldāks!?:)))
Dzīvoju netālu no “Upmaļiem”, varu kādu no saviem maršrutiem parādīt, ja ir interesenti. Zinu ka tā ir piektdiena.
“Upmaļos” jau kuro rudeni notiek pasākums,kas saucas “Dublis”, varbūt ir pieradusi.
Pirts ir liela, var saiet uzreiz padsmit cilvēki, tur karstumu. Baseins skaists, ja nav dubļains, telpas plašas, numuriņus neesmu mēģinājis. Kaut gan pasākuma izdošanās ir atkarīga no cilvēkim un . . . alus.
varu tepat uz vietas Valmierā noskaidrot cik mučele maksā , ja ne pats tad ar kādu kurjeru līdz Rīgai nogādāt.
tikai jāzin tilpums kādu vajag un tad Peso!