20l ka minimums :D
Piebalgas “luks” ir labs, brenguļu arī labs Brengulis lādi 1,30-1,40 litrs. Līdzīgi jau arī piebaldznieks, tikai tas ir mučelēs. kur vajadzīgs speciāls aparāts lai dbūtu ārā. Brenguļos var izīrēt kādu koka mučeli un būtu ok.
varu tepat uz vietas Valmierā noskaidrot cik mučele maksā , ja ne pats tad ar kādu kurjeru līdz Rīgai nogādāt.
tikai jāzin tilpums kādu vajag un tad Peso![/quote]
Cik tai mucā iet iekšā?
50 litri.
nu vakaram pietiks varbut :)
varu tepat uz vietas Valmierā noskaidrot cik mučele maksā , ja ne pats tad ar kādu kurjeru līdz Rīgai nogādāt.
tikai jāzin tilpums kādu vajag un tad Peso![/quote]
Cik tai mucā iet iekšā?[/quote]
Tur var dabūt dažādas muciņas uz īri 10-15-20-30 litri
50 litri= 100 alus krūzes (tikai!!!)
man jau liekas, ka būs jāņem divas zortes alus.
vienu tad ņemsim Brenguļu un ņemsim 50litrus.
otro zorti jāpadomā (bet kā jau teicu, tikai ne Aldari)…
un otro arī kādus 50litrus
nu jau ir dažas mantas sagādātas izlozītei.
pagaidām maziņai izlozītei, ja savāksies vairāk atbalstītāju, tad būs arī lielāka izloze :)
nu re, tape vaig vairak :)
Nu veči. Cik var ņemties par to aliņu. tas vienmēr ir bijis un būs. Drīzāk būtu jāuztraucās, vai arī daiļā dzimuma pārstāves mūs pagodinās šajā vakarā…
tad no alus jāatsakās?
Ņemās tā, kā pasākuma ideja būtu “ēst, dzert un piedzerties” :)
man liekas ka vienu sieviesu kartas parstavi busu sarunajis. nezinu ka jus :D
nav jau tik daudz to velobrauceju sievieshu :/
bet ja sievietes bus. vinjam tak vajadzes shampi vinu vai nu ko tur vinjas dzer…
Esat aizmirsuši ka 8.-9.novembrī ir BAR`08 (raid.lv). Visas velodāmas tur uz izķeršanu:)
Alus gan tiek tā apspriests ka atliek vien siekalas tecināt:)
sievietes pēc šādiem pasākumiem pie ruļļiem, tā ka dzer sulu ;)
es no tām, kas tajā laikā uz BAR aizrunāta… Edgars gan motivēja, ka tuss 5dien, bet gonka sākas 6dien, bet… tad nebūs ne šis ne tas :)
kaut kā jau vajag to tautu iekārdināt…
atkārtošos, ka pieteikties vajag līdz 4.novembrim (otrdiena)
man jāzin precīzs skaits ar dalībniekiem-tusētājiem (jo jāpērk paika, alus un vēl šis tas no organizatoriskās puses)
tauta, izdomājiet un dodiet ziņu, vai būsiet vai nebūsiet.
Ja ir svaigs (0-4.5) dienas, tad tas alus ir ideals… pecak… nu var dzert…
Tauta! laiks iet - piesakāmies!!!
cik jau pieteikushies?
Topiks lasīts vairāk kā pusotru tūkstoti reižu. Daži ir droši pieteikušies, daži iktā pieteikušies, daži domā… Bet, draugi mīļie, man otrdien jāzin skaits ar cilvēkiem, kas taisās ierasties. Ir taču jāiegādājas pārtika, jāsagatavo guļamvietas, alus jāiepērk galu galā! Tas viss ir nauda. Es jau varētu noriskēt un uz lielu daudzu pasūtīt, bet kas būs, ja tomēr pēdējā brīdī pārdomāsiet?
Esiet tik laipni, painformējiet mani par savu dalību!
Savādāk nāksies darīt tā, ka braucot bez pieteikuma būs jāņem līdzi piesauktie groziņi!
Jau iepriekš pateicos!