Labprāt piemestos par benzīnu, ja kāds varētu rīt paķert līdzi uz Tukuma trases izpēti un pēc tam atgādāt atpakaļ uz Rīgu (dzīvoju Ķengaragā, bet varu pārvietoties uz citu mikrorajonu, ja nepieciešams).
Zvaniet, sūtiet vai rakstiet ja ir kāda brīva vieta! ( 2 68 9 68 67 )
Par vilcienu piekrītu, tikai laiki nav piemērotākie, par riteni nepiekrītu, jo turp atpakaļ un izpēte būs 200+ km, tādēļ vēljoprojām ceru uz piedāvājumiem.
Treniņa nolūkā ok, bet nesaprotu tos sportistus, kas min sotaku līdz dopam, izkačājas, samaksā dešuku par dalību un lāgā vairs uzmīt nemaz nevar. Jēga? Oo
Sanāk, laikam, beztēma, bet varbūt kāds var mani apgaismot, interesē. :)
Starts cauri pilsētai, pāris mazas un šauras ieliņas ( manuprāt liekas ), tālāk jau pagājušā gada sākuma grantene, meži takas, ļoti minimāli asfalts … Sākuma ~ 20 km man personīgi nepatīk, garlaicīgi, tālāk jau paliek mazliet interesanti un uz beigām jau ir baigi ok … Viss vismaz bija braucams, cerams, ka šacos tik nebūs baigie korķi kalniņos … :)
Mazliet nomaldījos vienā cilpiņā, bet tiku atpakaļ uz ceļa :
FOX
Local.Auth
Nezināju, ka Igaunija ir tepat Tukumā. Lai piedod visi, kas līdz šim ir veidojuši trases (mani ieskaitot), bet šī ir labākā brauktā LV. Grantis tiek izmantotas, lai pārbrauktu no viena meža uz citu. Ir daži ātri un tehniski nobraucieni, pastāvi kāpumi. Trase kopumā ātra, bet ļoti interesanta. Iesaku braukt. Paldies Igo par uzdrīkstēšanos šai seriālā uztaisīt kaut ko mazliet sarežģītāku… iznākums superīgs. Gaidu svētdienu. Lai visiem labi slēdzas ātrumi! :)
Kāda situācija ar ceļa remontiem virzienā uz Tukumu? Pie Spuņciema liek jaunu asfaltu, vismaz aizvakar bija viens luksofors. Un vai ceļa remonts nenotiek pie Kūdras? Tā kā varbūt ir vērts braukt pa Liepājas šoseju caur Tīreļiem, Slampi. Šis maršruts esot garāks par 14 km