pirmais posms iipash ar to ka diezgan daudz mudiigie tiek nolikti pashaas beigaas, arii es ;) un beidzot smuki kuuleni metu, vienaa no grants nobraucieniem netaalu no Erglu klintiim protams negaidiiti priekshaa kaukaada bremzeeshana, naakamajaa mirklii man pie deguna priekshaa braucoshaa pakaljeejaa pumpene un ietriecos shamaa prieksheejaa rataa. laikam no shitaa prieksheejam izlaboju situaaciju, pac gan biju paari ragiem.
Gribas pateikt fui par 750 numurinju no Kludiigas, nezinu ar kuru caurumu vins domaaja, bet kad puse grantenes brivaa apdzenot gruusties virsuu un kad pagaajis garaam tikai pus velo garumu griezhas priekshaa, ai kaa gribeejaas vinu izspert no trases veelaak apdzenot.
Šādā situācijā tev vajadzēja uzlikt šamam roku uz pleca un palīdzēt nebāzties virsū, bez grūšanas, tikai parādīt, ka tu tur esi, un joki nav jātaisa.
[quote=Mr.Derailleur]pirmais posms iipash ar to ka diezgan daudz mudiigie tiek nolikti pashaas beigaas, arii es ;) un beidzot smuki kuuleni metu, vienaa no grants nobraucieniem netaalu no Erglu klintiim protams negaidiiti priekshaa kaukaada bremzeeshana, naakamajaa mirklii man pie deguna priekshaa braucoshaa pakaljeejaa pumpene un ietriecos shamaa prieksheejaa rataa. laikam no shitaa prieksheejam izlaboju situaaciju, pac gan biju paari ragiem.
Gribas pateikt fui par 750 numurinju no Kludiigas, nezinu ar kuru caurumu vins domaaja, bet kad puse grantenes brivaa apdzenot gruusties virsuu un kad pagaajis garaam tikai pus velo garumu griezhas priekshaa, ai kaa gribeejaas vinu izspert no trases veelaak apdzenot.[/quote]
Man prieks ka tu esi sveiks un vesels, jo kuulenis izskatiijaas diezgan iespaidīgs, turies!
Diemžēl šinii posmā pašam nesanāca startēt-vismaz izdariiju labu darbu citiem velobraucējiem- sabliezu bildes Kamēr velo.lv oficiālā fotogrāfa bildētās bildes vēl top, šeit ir apskatāmas manējās : http://foto.inbox.lv/chucky555/Ceesis-Valmiera-2007
Ja kādam interesē kāda bilde -varu atsūtiit uz e-pastu.
nauriss@gmail.com (tik norādiet lūdzu bildes numuru)
Enjoy! ;)
velo.lv pamazām sāk parādīties bildes!
[quote=Chucky]Diemžēl šinii posmā pašam nesanāca startēt-vismaz izdariiju labu darbu citiem velobraucējiem- sabliezu bildes Kamēr velo.lv oficiālā fotogrāfa bildētās bildes vēl top, šeit ir apskatāmas manējās : http://foto.inbox.lv/chucky555/Ceesis-Valmiera-2007
Ja kādam interesē kāda bilde -varu atsūtiit uz e-pastu.
nauriss@gmail.com (tik norādiet lūdzu bildes numuru)
Enjoy! ;)[/quote]
tu valmierā pārstāji fočēt tieši pirms manis :( ehh, vajadzēja distancē vēl nedaudz pamocīties - varbūt pat tiktu kādā fotōgrāfijā
reku vēl mazliet bilžu un arī dažas rindiņas par pasācienu… http://www.easyget.lv/sports/294/
PAZUDIS!
Pazudis liels balta metāla gredzens. Bez iegravējumiem, bez proves.
Četras dienas moku atmņu un vienīgais kur varēju bijis pazaudēt sacensības.
Tā kā trasē velocimdus nost nevilku, tad tas varētu aiziet vai nu Cēsīs vai Valmierā.
Cerība jau nu minimāla. Bet kas lai zin, varbūt kāds atradis.
Ārēji grendzens nav nekāds dižs, bet man viņam liela nozīme.
man gan tā kā vairāk nāk kretinējums par bābieti, kas grants nobrauciena vidū izdomāja, ka pie nokritušas sarkanas pudeles ir jāatgriežas - nu piedodiet, tas kādam ja ne dzīvību, tad beigušos gonku varēja maksāt. ja nejēdz nokomplektēt riteni ar daļām, kas atbilst vajadzībām, tad vismaz nelien atpakaļ trasē pēc nokritušas pudeles! tur tiešām prasījās apstāties un pārliecināties par veselo saprātu
Hi hiii - atradu vienā atmiņas kartē Cēsis-Valmiera bonkas bildes:
http://picasaweb.google.com/KKTKmail/20070430CesisValmiera
Var pameklēt sevi, var pavērot dažus kritienus ;)
hmmm, vai kāds pēc Kandavas trases izmēģinājuma brauciena neatrada Suunto pulsometra pulksteni?
mans eksemplārs kopš 7dienas vairs nav manīts :(
ārprāc!
Ar Kandavas trasi atkal viss ir kārtībā. Liels off-road īpatsvars. Kārtīgi krata un ļoti svaigs jauns posms pa mežu. Trase domāta kalnu velosipēdu īpašniekiem. Tradīcijas nemirst!
… a es jau sagatavoju šosejas felli… :)
Žēl, ka Kandavā nebūs atsevišķa grupa invalīdiem… Šķiet, ka trase būs interesanta.
Ko tik drūmi? Es jau arī visu nedēļu netrenējos, bet kāpēc tad tā…
Nu ko, labākā maratona trase Kandavā ever. Žēl, ka Dailis aiziet no sacensību organizēšanas, bet visādā ziņā šis pasākums bija uz ‘bis’. Paldies viņam par to.
Liels paldies Dailim (ja viņš lasa šo forumu) par lielisko trasi, vēsturisko Kandavas bruģīti, kalniņiem, un citiem jaukumiem, kurus citviet nesastapt. Kandava no Seb`u posmiem laikam ir palikusi “vis - XC” līdzīgākā trase pašlaik.
jap! trase bija super!!! laiks bija pa pirmo - naktii kaartiigi nolija un visas smiltiņas bija feini braucamas!!!
Jā gan!
Šodien trase bija laba (izņemot to vietu pie upes pļavā, kur notika 5 minūšu sastrēgums)!!!
Čakras bija pilnībā atvērušās un minās pa pirmo!
Vienīgi 3km pirms finiša ķēde nolēma, ka laiks sadalīties un pārplīsa divos gabalos :((( Par šo notikumu vareni iepriecināts bija lielais zobrats, kas labajam ikram izkoda vairākus gaļas gabaliņus:(
Atlikušo trasi skrēju blakus ričukam. Jāsaka, baisi neērti!
Eh, rezultātam bija jāsanāk labam…