[quote=gasha]Gada laikā nobraukt kādus 5k km un tad var arī nostartēt kautko.
[/quote]
Man protams nav datu, lai šo pamatotu, bet man r tāda aizdoma, ka, ja visi darītu saskaņā ar šādu ieteikumu, tad Japiņa kungs savu maratonu varētu klapēt ciet :-)
Neiet runa par cipariem…Cik simtus,varbūt tūkstošus kilometru esi sabraucis šoziem?..Cik plāno pirmssezona sabraukt kilometrus? Ka tu būsi sagatavojis organismu ilgstošam slodzēm,…visai sezonai??
Pagājušajā gadā pirmo reizi braucu 5 Vivus pusmaratona posmus. Gadā nobraucu 1200km. Gluži pēdējais nebiju, arī ne pirmais, protams, bet vai tas nozīmē, ka darīju pāri savai veselībai?
Šogad, protams, plānoju nobraukt dažas reizes vairāk.
Kāda tad ir ideja ja negribi but pirmajā koridori?kam tad min tik daudz? Tu brauc mēnesi no 400 km, ja brauc piemēram no aprīļa līdz oktobrim, tad savi 2800 sanāk.
Es pagājušo gadu bez visiem pusmaratoniem
Nobraucu 900 km un zemāk par 4 koridoru nebiju. Un pie ārstiem es neeju, jo tas nav vajadzīgs man
Cilvēkiem patīk konkrēti cipari, lai gan tie nav noteicošie. Kā jau topika autors minēja, ka grib veselīgi braukt sacensībās, tad svarīgas ir daudz lietas, kuras pirms tam jāizpilda, bet pieminēšu tikai divas. Pirmā - regulāri braucieni pa mtb vidi, lai sacensībās zinātu kā vadīt velo un nevajadzīgi netraumētos. Otrā - regulāri ‘‘treniņi’’ ar velo, lai nebūtu tā, ka uz pirmajām sacensībām aprīlī aizbrauc ar 4 mēnešos sabrauktiem 1000km. Nevajag organismu pakļaut stresam sacensībās, ja nav bijis stress pirms tam.
Mūsdienās cilvēkiem baigi patīk visādi cipari, līknes, tabulas un gadžeti, kuri viskautko atspoguļo un ir par ko prātus lauzīt, kuri itkā stāsta cik spēcīgs vai nevarīgs. Vai tam visam ir jēga, ja neesi pro? Ja doc. saka, ka viss ok, tad vnk jāmauc cik un kā gribās. Vislabākais veids kā sākt trenēt ir vnk mīt. Mīt, tad jutīs. Ķermenis un motors priekšā pateiks vislabāk par visiem gadžetiem.
Nu kā izrādādās… vairākus gadus jau tā nezinot neko par ineta aktuālajām tendencēm un pulsa zonām, iemīts pirmai koridorā :D dzīvs :)
Tu nopietni? Kādi vēl 1000 km. Tas varbūt ir uz maratona distanci domāts, ne pusīti. Es pirms 5-7 gadiem pirms Cēsis-Valmiera biju parasti kādus 20 km nobraucis. Nekas neesmu bija beigu galā. Protams nākamajā dienā no gultas nebiju spējīgs izkāpt vienīgi.
Tie ir tukši cipariņi, nav nozīmes kurā koridorā esi attiecībā pret nobrauktajiem kilometriem.
Es līdz pirmajam vivusam arī varu nobraukt 0km, nebūšu 10. vietā, bet būšu 30. Tikai tas nav veselīgi, par ko šeit arī tiek runāts - veselīgi braukt sacensībās. Pats teici, ka nākamajā dienā nevari izkāpt no gultas.
Un 1000 kilometrus 4 mēnešos var nobraukt braucot tikai uz darbu, veikalu un uz kādu bāru iedzert alu ar draugiem.
Tie ir tukši cipariņi, nav nozīmes kurā koridorā esi attiecībā pret nobrauktajiem kilometriem.
Es līdz pirmajam vivusam arī varu nobraukt 0km, nebūšu 10. vietā, bet būšu 30. Tikai tas nav veselīgi, par ko šeit arī tiek runāts - veselīgi braukt sacensībās. Pats teici, ka nākamajā dienā nevari izkāpt no gultas.
Un 1000 kilometrus 4 mēnešos var nobraukt braucot tikai uz darbu, veikalu un uz kādu bāru iedzert alu ar draugiem.[/quote]
Protams, paldies es tā vairs nedaru, tomēr ir jābūt mazliet sagatavotam. Ja jā tev ir darbs kur tu esi uz vietas tad var sabraukt tos 1000 km, bet taa…
400-500km mēnesī man liekas nekas (~5 braucieni nedēļā 60-90 minūtes) - īpaši ja daudzveido braucienus mtb/gravel/šoseja/zwift. Ja būtu iespēja, noteikti brauktu vairāk, kā minimums pieliekot kādu 3stundnieku nedēļā un kādu 100km mēnesī.
Tu nopietni? Kādi vēl 1000 km. Tas varbūt ir uz maratona distanci domāts, ne pusīti. Es pirms 5-7 gadiem pirms Cēsis-Valmiera biju parasti kādus 20 km nobraucis. Nekas neesmu bija beigu galā. Protams nākamajā dienā no gultas nebiju spējīgs izkāpt vienīgi.[/quote]
Atkal jau dala koridorus un vietas. Tam nav nekāda nozīme, par to te nav saruna. Veselība - tātad bez traumām, nenodarot pāri ķermenim un finišs ar prieku. Kilometri bieži vien neuzvedīs Tevi uz pjedestāla, bet ļaus komfortabli braukt sacensībās, jo ķermenis būs pielāgojies slodzei un atrašanās uz velo nebūs sveša lieta.
Tātad veselība. Veselībai laikam super augstās slodzēs (kā sacensībās, piemēram) nevajadzētu pārsniegt 10-15% no kopējā laika uz velo. Tātad- ja mēnesī ir vienas sacensības ap 2 stundām, tad mēnesī vajadzētu ~20 stundām nobraukt, kas ir 5 stundas nedēļā. Ja ir mazāk, būtu vēlams dažas sacensības nebraukt. Un periodiski pārbaudīt sirdi.
Kopumā- tas ko es pateicu nozīmē to pašu raksta gan Velomens, Kurjers, Sursurs, KasparsS un citi- bišķi vajag sagatavoties- vienkārši braukāt, pat ne trenēties. Bija jautājums- nobraucu sezonā 1200 km, un 5 vivus posmus, un vai darīju pāri savai veselībai? Ja brauci tik ātri cik spēji, tad ticamākais, ka jā. Ja dabu baudot, un ka vari sarunāties gariem teikumiem, tad nē.
Lai ar veselību viss būtu kārtībā, obligāti pēc gonkām ir jāizdzer vismaz viens alus. Tas atjauno ūdens rezerves, b vitamīnus, enerģijas zudumu un organisms ātrāk atjaunojas. Pagājušo sezonu arī braucu gonkās bez iepriekšējas sagatavošanās, tad priecājos par katru finišētu distanci un ņēmu 2 alus. Šobrīd savest organismu kārtībā varu ar mazākām devām, jo braucu bieži.
Ieklausies/ties šajos Velomena viedajos vārdos… Kilometri bieži vien neuzvedīs Tevi uz pjedestāla, bet ļaus komfortabli braukt sacensībās, jo ķermenis būs pielāgojies slodzei un atrašanās uz velo nebūs sveša lieta…
Un vēl man nesaprotama lieta,…lielakā daļa šeit nezin to otru personu kas stav aiz sava nika,…Kas tas ir pa fruktu ,kāda viņam pieredze,…visi bārstās ar ieteikumiem,…kuru ņemt vērā,…kuru laist gar ausi un pasmīnēt…
Vo, vo - lielīties, ka “es varu nebraukt vispār, bet nobraukt pa pirmo koridoru un pēc tam divas dienas no gultas nevaru izkāpt”, njāā. Tam tiešām ir visai mazs sakars ar kaut kādu veselīgu sportošanu un piedalīšanos sacensībās. Arī sacensībās VAR piedalīties nekaitējot veselībai. Un būtībā uz to vajadzētu arī tiekties…
Uz darbu ikdienā braukājot var sabraukāt arī 400 km mēnesī (man tā arī sanāk). Bet nu treniņa ziņā tam ir nulle jēgas, manā gadījumā tāda kaut kāda vnk bāzes uzturēšana, lai vismaz nebūtu jāierobežo sevi ēšanā :D. Nu tādā ziņā, lai sacensībās būtu arī rezultāti. Ja vnk lēnā garā nobraukt kādas sacensības ķeksīša pēc, tad protams, tas kaut ko dod. Ja domā par kaut kādu rezultātu, tad, protams, arī vajag papildus kko patrenēt (ja praktiski no nulles sāk) - ne tikai braukt - kas nu kuram vajadzīgāks, braukšanas tehnika, ātrums, izturība…
[quote=kurjers]Ieklausies/ties šajos Velomena viedajos vārdos… Kilometri bieži vien neuzvedīs Tevi uz pjedestāla, bet ļaus komfortabli braukt sacensībās, jo ķermenis būs pielāgojies slodzei un atrašanās uz velo nebūs sveša lieta…
Un vēl man nesaprotama lieta,…lielakā daļa šeit nezin to otru personu kas stav aiz sava nika,…Kas tas ir pa fruktu ,kāda viņam pieredze,…visi bārstās ar ieteikumiem,…kuru ņemt vērā,…kuru laist gar ausi un pasmīnēt…[/quote]
Par nikiem piekrītu, ja būtu vismaz nojauta kas ir kas, Zwiftā varētu piesekot, padalīties ar progresu, kas strādā, kas ne. Man piemēram dati un metodikas ļoti patīk. Vakar piemēram mēģināju topika autoru atrast, neatradu. Joprojām tur man ir tikai 2 draugi. Kaut gan Velomena un Eduarda ieteikumos vienmēr iesaku ieklausīties.
Šodien sapratu, ka čatā ir dažādi interesanti viedokļi, bet ir viena spēcīga kopīga lieta, kas mani biedē - Te visi ir velo atkarīgie.