Esmu nonācis izvēles priekšā starp sekojošiem rāmjiem (ar v-brake):
*) Kinesis Maxlight XC 120
*) GIANT XTC
*) Merida HFS 3000
*) Quantec Superlight
*) Mosso
*) Trek 8 series
Tikai vienam no viņiem ir mūža garantija, tehniski protams par desmitdaļām un gramim var dikutēt ilgi.
Papēti kāda ir rāmju ģeometrija un kādam nolūkam rāmi pērc, sportam vai tūrismam.
Giant un trek smuki :)
Vairāk sportam.
Kur tad Superior liki? No savas puses subjektīvi ieteiktu Mosso, jo, manuprāt, vizuāli visglītākais, svars arī pieņemams, nav īpaši liekas rāmja līnijas.
Vairāk no savas puses neko nevaru pateikt. Ir jau pagrūti šitā rāmjus iegādāties, ja nevar uzkāpt un pabraukāt.
Sup G7 nav v-brake
Tiešām, uz doto momentu neieraudzīju vajadzību pēc v-veida bremzēm, atvainojos.
Mosso laikam arī ir viens no lētākajiem rāmjiem tajā bariņā. Par to Trek 8500: Veloservisā šamais maksā apmēram Ls 250(Manuprāt, padārgs), lai gan tavā rāmju avotā varbūt ir lētāks.
Visi shie raamji iekriit 150-200Ls diapazonaa, liidz ar to itkaa vieglaakais izskataas ir Mosso, tachu neviens iisti par tiem neko nezin, itkaa uk forumaa lasiiju cilveeki staavaa sajuusmaa, bet sajuusmas saucienu nav daudz, aiz ko liecos domaat, ka jebkursh kursh ir nopircis kautko jaunu uzreiz nerakstiis forumaa, ka tas ir suuds :) Mazliet par maz viedoklju par to Mosso.
Pats vairaak sliecos uz Giant, Meridu vai Trek (vizuaali patiik visi triis). Itkaa runaa ka Kinesis ar labus raamjus taisa, tas pats par quantec, tachu tie arii te mazaak redzeeti, dzirdeeti mazaak info par tiem atrodams.
Starp Meridu un Trek in nenormāla atšķirība, tie rāmji ir pilnīgi atšķirīgi. Merida ir īss, stūrējās ok bet nesūda neripo pa taisno, rāmja pakaļa škobās, minoties kājās. Tā ka reizēm rats gar rāmi strīķējas. V -bremzes bez pakava nebremzē…
Trek ar nav nekāda dieva dāvana, nenormāli sūdīgi stūrējams it īpaši 21.5 ’ versijā, svars ar nav mazais pa to cenu…un 100mm dakša latvija ar nafig nav vajadzīga. Pa grantenēm ripo labi.
Par pārējo nezinu, neesmu braucis
Nezinu ka ramis , bet cietaa daksha mosso man ir alumiinija, loti kvalitatiiivi nostraadaatas shuves, un arii viegla daksha ira…Man viss apmierina!!!
[quote=bonuss]Starp Meridu un Trek in nenormāla atšķirība, tie rāmji ir pilnīgi atšķirīgi. Merida ir īss, stūrējās ok bet nesūda neripo pa taisno, rāmja pakaļa škobās, minoties kājās. Tā ka reizēm rats gar rāmi strīķējas. V -bremzes bez pakava nebremzē…
Trek ar nav nekāda dieva dāvana, nenormāli sūdīgi stūrējams it īpaši 21.5 ’ versijā, svars ar nav mazais pa to cenu…un 100mm dakša latvija ar nafig nav vajadzīga. Pa grantenēm ripo labi.
Par pārējo nezinu, neesmu braucis[/quote]
Nu jau gan gan tik skaļi vārdi. Vai tas rats strīķējas Tev personīgi braucot? Varbūt vienkārši Tev ratam astotnieks bija… :D Kāds ir pamatojums tādam aplamam apgalvojumam par konkrētā rāmja mīkstumu?
Vizuālais, gan ir paša potenciālā saimnieka darīšana.
Offtopics gan, bet … Ja sūti no tām ebay adresēm, kas norādītas linkos, jārēķinās ar to, ka jāmaksā būs arī muita un PVN 21 % klāt pie summas. Jo tās adreses nav EU
Imo taa laikam nav probleema, ja sarunaa ar selleru ka tas raamis tipa pa 50$ vai kaads tur bij tas slieksnis.
3.We always declare item(s) in low value and mark it as gift for try avoid tax,if you have other request in the problem,please contact us.
Ieteiktu meklēt ar garāku Top Tube, papēti pats tos skaitļus, kas ir pieejami.
Vakar VID lapā skatījos ka slieksnis ir 150 EUR, bet cik atceros tad tā summa jau ir kopā ar pasta izdevumiem.
Nu nav jau tas VID tik stulbi, bet mēģināt var. Viņi var paprasīt konta izrakstu. Bet ja tas notiek caur pastu, nevis kādu kurjeru, tad gan varētu iet cauri.
Offtopiku turpinot, shim ari ir risinaajums, ja summa ir teiksim 200Ls paprasi selleram, lai sadala summu 2 reekjinos taatad 2 x pa 100, un pasaka, ka taa paka maksaa 100Ls. VID atnaak un prasa paraadi bankas orderi kur tu 100Ls esi maksaajis par sho preci un tu paraadi to vienu no diviem pirkuma orderiem :)
Ieteiktu meklēt ar garāku Top Tube, papēti pats tos skaitļus, kas ir pieejami.[/quote]
Peec kaa spried ka vajag garaaku? Varbuut es 1,50cm garsh :)
Ja nopietni, tad nav protams pats preciizaakais meeriijums, tachu caur tiem fit calculatoriem, peec maniem parametriem, sanaak ka top tube 22.5 - 22.9 inches (57,15cm - 58,1cm).
Un tiem raamjiem ± taads ir.
Ieteiktu meklēt ar garāku Top Tube, papēti pats tos skaitļus, kas ir pieejami.[/quote]
Peec kaa spried ka vajag garaaku? Varbuut es 1,50cm garsh :)
Ja nopietni, tad nav protams pats preciizaakais meeriijums, tachu caur tiem fit calculatoriem, peec maniem parametriem, sanaak ka top tube 22.5 - 22.9 inches (57,15cm - 58,1cm).
Un tiem raamjiem ± taads ir.[/quote]
Man liekas, ka es iepriekš nevienu apsalūtu skaitli arī neminēju.
Ja salīdzina sportisku rāmi un mierīgai braušanai paredzētu, tad neskatoties uz rāmja augstumu vai izmēru (15 - 21 colla), sportiska rāmja Top Tube, pie vienāda augstuma rāmja, būs par ~20-40mm garāks.
p.s.
protams ir arī cilvēki, kas apgalvo, ka īsāks rāmis ir veiklāks un sportiskāks… Tā ir tīri gaumes lieta, iesaku reāli pamēģināt garāku un īsāku rāmi. Ideāli ja var pabraukt ~2h, jo testā pa asfaltētu placi tā īsti neko saprast nevar… Vairums sportistu ir iecienījuši garākos rāmjus.