40 minūtes pagāja, kamēr izlasīju visu šo te un vēl tekstu piecepu. Un tas viss uz darba laika rēķina. Labi, ka man apmaksās arī šo laiku, jo pretējā gadījumā pakāstu ~6Ls. Vēl palasīšu turpmākos postus un skaties - dalības maksa “nopelnīta”…
… pa to laiku vēl piezvanīšu RIMI un paprasīšu detalizētu atskaiti ar izmaksām par to, kā veidojas piena uzcenojums, man vienlaga, ka viņi tur kaut kāda privāta kompānija - pienu viņi dabū no mūsu govīm, kas ēd mūsu zāli no manas Omas pļavas, …lai atskaitās!!! :))
jēziņ, attopieties…taisnības cīnītāji…arī Ulmaņa laikos brauca tikai ~6000, pārējie 2milj. nepiedalījās Vienības braucienā, nekas traks taču ar viņiem nenotika;)
8 Ls nav nauda, nav. un īstenībā jau 100 Ls arī nav nauda, vienreiz benzīnu ieliet. es protams matom varētu izteikties, bet esmu pārlieku pieklājīgs :)
8 Ls bija sen sen atpakaļ, tagad jau ir 15 Ls un uz vietas ir 20 Ls(!!!). un ja jāved 4 cilvēku ģimene - 4 * 15 Ls = 60 Ls. viens tabletīšu kurss sanāks, pareizi tā nav nauda.
un par organizēšanu palasi lūdzu tēmu, kur cilvēki raksta par savām darbavietām - te netrūkst uzņēmīgu un spējīgu cilvēku! pats esmu organizējis pasākumus vairākiem simtiem cilvēku un tā nav mirstama kaite - protams, ir ko noskrieties un sadarīties, bet tas viss ir paveicams ar ļoti maziem ieguldījumiem.
Herbalife - ja vēlies, es tev varu parādīt vairākas vietas, kur var paēst daudz lētāk nekā 8 Ls :)
Man arī ir žēl, ka ir daudz tādu kretīnu, kuri uzskata, ka 8 Ls nav nauda.
Bet diemžēl ir arī cilvēki, kuri no 8 Ls visu nedēļu pārtiek.
Un viņu vēlme piedalīties šāda veida pasākumā ir daudz lielāka, nekā visu šeit esošo ‘Vienotības brauciena aizstāvju’ kopā.
Pats esmu uzsaucis radiniekam, kurš pats šādas lietas atļauties īsti nevar, gonku iekš SEB un to prieku un sajūsmu viņa acīs nevar aizmirst.
No vienotības šajā pasākumā ir nulle. Ir atkal, kā jau viens iepriekš rakstīja - maksātspējīgie un maksātnespējīgie.
Herbalife - es arī runāju nejau par vēdera piestūķēšanu, bet gan vietas, kur normāls vecis var apēst savu pusdienu porciju. smadzeņu šūnu barošanai tiek pasūtītas kvalitatīvas un atzītas mantas no UK nevis kārtējo tirgonīšu brīnumzāles, kuras pat vietējo sertifikāciju nespēj iziet kā pārtikas piedevas.
par laicīgo reģistrāciju izlasi pāris postus augstāk - reāls piemērs no manas dzīves.
Esi tik labs un izskaidro man jēgu, es Tev tikmēr aizsūtīšu savu algas aprēķinu, jo man ir aizdomas,ka Tevi reāli čakarē, ja uzskati,ka strādājot par 8ls stundā, mēnesī ir jāsaņem 10kLs;)
…līdz ar to šādi un līdzīgi komentāri no “ZINĀTĀJIEM”, cik izmaksā pasākums, ir smieklīgi.
Ja Tev nulles neko nemaina, tad par ko Tu cepies - 1Ls dalība vai 10Ls dalība, gudrinieks.
metalpower, paldies par komplimentu…ir jau darīts, vienai ģimenei dalību uzsaucu, patīkami cilvēki, ar ko kopā būt ir patiešām labi un prieks,ka viņi būs Vienības braucienā, atšķirībā no īdētājiem, …kuri nebūs:)))…Japiņš iespējams to arī gribēja, liekot maksāt par šo pasākumu - lai tas būtu pilns ar pozitīviem cilvēkiem;)
Kirke - te īpaši neviens nav īdējis. visi te vairāk uz loģiku spiež, ka piķis milzīgā apmērā ieplūst kaut kur, nesaprotamā caurumā un ka ideja ir zudusi. pats esmu reģistrējies, tā kā varam par šo tēmu svētdien parunāt klātienē :)
Pasākumu varētu saukt par Velosipēdistu Šķelšanas Braucienu. Zinu daudzus velomīļus kuri šajos krīzes laikos skaita katru santīmu, lai savilktu galus, nomaksātu līzingus u.t.t. Daudzi ir zaudējuši darbu. Un par pēdējo izsūtīto vēstuli no velo.lv ( par kārtību Vienības braucienā ), absurds. Varēja programmā ielikt ko līdzīgu Montavit veselības braucienam, vismaz kādu alternatīvu!
[quote=Herbalife]Visi tādi gudrīši! uzņemieties paši organizēt kaut vai vienu tāda veida pasākumu un tad bļaustieties! Lielākā daļa, pat savu ģimeni nespēj noorganizēt, kur nu vēl tūkstošus svešu cilvēku!
Maksa ir ļoti maza! 8Ls mūsdienās - tā nav nauda! par tādu naudu knapi var normāli paēst![/quote]
jaaaa, pirksti gaisā!!! par astoņiem latiem normāli paēst!!! neņirdz tautai sejā!!!
…tieši tā! Ja vien Tu zinātu kā man ir žēl atdot kārtējos 30-40 Ls tikai par jaunu kaseti un tā divreiz sezonā:((
…izmaksu maniakiem patiks - 1600ls vērts sacensību ričuks katru gonku izmaksā veselus 8ls, ja Tu brauc ~15gonkas sezonā un 13 gadus:)))…nedod Dievs kaut ko nomainīt, tur jau vairs nebūs tikai 8Ls uz gonku.
zini ka ir brīži,kā patreiz, kad lisapēdu neesmu braucis divas nedēļas, jo monobloks krakšķ!!! + vēl jāmaina aizm pārslēdzējs!!! negribas pilnīgi nokaut!!!:) redz darba devējs nevar jau mēnesi samaksāt, jo kāds pasūtītājs nevar samaksāt…!!! utt. un ar patreizējo lisapēdu braucu trešo sezonu…:) tā lūk:) a braukt gribas! un visi tie kas palikuši bez darba arī nebūt nav lohi,sliņķi vai neveiksminieki!:) padomā ko runā!
…tieši tā! Ja vien Tu zinātu kā man ir žēl atdot kārtējos 30-40 Ls tikai par jaunu kaseti un tā divreiz sezonā:((
…izmaksu maniakiem patiks - 1600ls vērts sacensību ričuks katru gonku izmaksā veselus 8ls, ja Tu brauc ~15gonkas sezonā un 13 gadus:)))…nedod Dievs kaut ko nomainīt, tur jau vairs nebūs tikai 8Ls uz gonku.[/quote]
jihā:) ierosinu ieviest progresīvo dalības maksu…:) krutāks lisapēds, tātad vari atļauties vairāk maksāt…:)
varbūt ka vismaz beigtu te “staipīt krāniņus”:)
visos laikos ir bijis un būs tā ka viens nopelna mēnesī tik cik otrs dienā, trešais stundā utt. Kas vienam daudz, tas otram kapeikas, bet runa tak iet par TAUTAS braucienu
[quote=Herbalife]Visi tādi gudrīši! uzņemieties paši organizēt kaut vai vienu tāda veida pasākumu un tad bļaustieties! Lielākā daļa, pat savu ģimeni nespēj noorganizēt, kur nu vēl tūkstošus svešu cilvēku!
Maksa ir ļoti maza! 8Ls mūsdienās - tā nav nauda! par tādu naudu knapi var normāli paēst![/quote]
:)
Tiešām … nevajag tev plātīties ar gudrībām, ja tu neesi nekad neko organizējusi :) Mēs esam organizējuši :) skat: http://www.livelo-team.lv/jaunums2009.08.01.htm
… un mums bija gan labs balvu fonds, gan laba trase 32 km garumā, gan arī policijas atbalsts uz galvenajiem ceļiem, gan normāli laminēti scensību dalībnieku numuri, gan pat vesela kaudze fotogrāfu distances malā un arī diezgan liels dalībnieku skaits … un viss tas, godīgi sakot … no Mūsu komandas budžeta izmaksāja apmēram 15,00 Ls :) un dalības maksa sacensībās bija apaļa nulle!!! … jo visas augstāk minētās izmaksas mums nodrošināja mūsu sponsori un atbalstītāji :)
… un ja man būtu kaut neliela daļa no tiem sponsoriem kas atbalsta Vienības braucienu … tad es garantēju :) ka nākamgada Līvānu velokrosa balvu fondā 1.vietas ieguvējiem katrā grupā būs pa 1 kg zelta stienim :) un tāpat garantēju ka dalības maksu nebūs!
Ar šo es gribu teikt to, ka, protams ka nav slikti, ja kāds organizējot sacensības, vēl pamanās arī nopelnīt, var tikai apsveikt par uzņēmību :) Bet ja pasākums ir kkādas cēlas idejas vai tautas vienotības vārdā tad gan vajadzētu būt bezpeļņas pasākumam … tā vajadzētu būt, un labi būtu, ka vismaz vienreiz gadā tāds pasākums norisinātos :)
Vajag braukt protestēt!Tiem kam nav nr. vajag sačupoties un braukt kopā,tādā kā protesta braucienā un tad jau redzēs kas būs…;) cerams,ka specvienību izsauks ;),lai izķeksētu arā un tas jau būs skandāls,ko Mums arī vajag… ;)
Nē, tur taču būs “Eiropas Shimano tehniskais centrs” visi kuri vēlesies varēs vienu detaļu nomainīt pret kko labāku-piemēram alivio rumbu nomainīt uz deore rumbu u.t.t…