Pulsometrs uz Endomondo (Android)

Hmm, X cover 2 ir 4.1 (Jelly Bean) un nezinu , vai to bvar apgreidot uz 4.3 op.sistēmu ?

Laikam pagaidām šim telefonam vēl nav pieejams oficiālais Samsung update, bet ja var ticēt šim, tad tiek plānotsupdat uz 4.4.
http://www.tekrieg.com/news/android-4-4-kitkat-upgrade-roadmap-which-phones-are-lucky/1005743/

Ja nevar sagaidīt, tad var jau tagad uzlikt update 4.3 , izmantojot rooting. Bet nu šis, protams, ir at your own risk :-)

http://blog.endomondo.com/2014/03/06/the-king-of-android-updates-is-out-app-vers-10-0/

Starp citu pēc 6h endo+BT 2.0 josta, 45% telefona baterijas.

Varbūt ir kadam info,kas noticis ar endomondo.Vai jaunos apdeitos ir izņemta iespēja piekonektēt ANT+ pulsa jostu?Ziemā skrēju/slēpoju un viss bija ok.Tagad…neatrodu vairs opciju kā sapārot ar ANT+ jostu.Ir kādam izskaidrojums?

Ant+: ANT+ is no longer support after app version 18.5.0

pamēģini www.strava.com

Sūdīgi gan.Visa krātuve endo atrodas.Stravā tikai velo.Strava atbalsta ANT+ ?

ar https://tapiriik.com/ var sasinhronizēt un nomigrēt visu.

Kas ir tas tapiriik?Aplikācija kaut kāda?

Online serviss kas ļauj pārdzīt aktivitātes starp ļoti daudziem sportotāju servisiem.

Es gan ieteiktu nejāt sev prātu. Paņemt lietotu garmin edge no 500-800 ko nu var dabūt. Un tas būs nesalīdzināmi ērtāk lietojams par trubu.

Man ir garmins.Viss ok.Tu iesaki velo garminu gan skrienot gan slēpojot izmantot? :) Kaut kā muļķīgi izklausās.Šo variantu es jau sen ka pēdējo variantu emsu nolicis.

Kā saprast…pārdzīt aktivitates?Tas notiek automatiski lietojot so progu?Sorry,drusku nesapratu kā tas darbojas.

Mēs tev iesakam priekš velo nopirkt Edge, un priekš slēpošanas Fēnix :)

Tapiriik tu ievadi paroli no Endomondo, ievadi paroli, nezinu, no Strava, un viss kas bija Endomondo tiek pārkopēts uz Strava. Un ja esi labs cilvēks, tu samaksā 2$ tam, kurš to uztaisīja un deva iespēju nepazaudēt visus treniņus.

[quote=Lauric]Man ir garmins.Viss ok.Tu iesaki velo garminu gan skrienot gan slēpojot izmantot? :) Kaut kā muļķīgi izklausās.Šo variantu es jau sen ka pēdējo variantu emsu nolicis.

Kā saprast…pārdzīt aktivitates?Tas notiek automatiski lietojot so progu?Sorry,drusku nesapratu kā tas darbojas.[/quote]

Jā velo vajadzībām edge. Skriet peldēt Fenix(vai jebko citu, izvēle pulksteņiem ļoti plaša.). Ar edge ar var skriet. Bet tomērt neparocīgi.

Jā notiek automātiski.
To vajag piemēram, ja grib automatizēt aktivitātes importu piem. no Endomondo uz Garmin. Izdarīt to no Endomondo nevar. Un ar https://tapiriik.com/ to var paveikt.
Atkarībā no servisa daļa infas par aktivitāti var pazust. Kaut gan endomondo jau klibs pats par sevi. Izmantot to kā primāro softu aktivitātēm galīgi garām.

[quote=aldisk]Pats sobrid lietoju Active. Galvena problema sim telefonam ir softs - vecs. Tomer to atrisina uzliekot custom rom’u. Patreiz lietoju Super Jelly Bean, kurs ir ideals normalai ikdienas lietosanai. Baterija normali tur 2.5 dienas. Ram pietiek 2-4 aktivam programmam. Visi sensori (gps ar glonasu, ant, barometrs/altimetrs, kompass)strada ka pulkstenis. Ekrans vajadzigs lielaks tikai tad ja regulari vajadzigs epasts un nets. Ka jau cilveki mineja, tas ir neiznicinams telefons. Gadijuma ja kaut kas notiek, var bez bedas aiziet un panemt citu. Diemzel vairs nav daudz palikusi pardosana.

[quote=klepzers]Xperia Active var lietot kā ikdienas tālruni, tomēr cilvēkiem, kuri dikti daudz zvana un kuriem vajadzīgs par 3,2" lielāks ekrāns un daudz-daudz-daudz aplikāciju - pa 50 īstajām naudiņām (latiem, protams) to var nopirkt lietotu un izmantot tikai sportiskām aktivitātēm.

Neticu, ka ar gps un pulsometru novilks ilgāk kā 7…8h, bet var taču ņemt līdzi otro akumulatoru ;)

Krietni grūtāk sasitams, mērcēt var ilgi un dikti, visai pārdomāts sportam, var dabūt arī elegantus stūres turamos.[/quote][/quote]
Uzcelts vecs topiks augšā.
Tad nu lūk, Xperia Active darbojas jau 7 gadus. Neviena prognoze par baterijas miršanu nav piepildījusies (ja vajag, baterija OEM pa kādi pacmit eiro dabūjama).
Izmantoju 3 lietas: zvani, sms un endo. Protams, viss tur strādā, ārpus mājām uzlieku brilli un ielienu arī netā :)
GPS noteikti tur vēl 5-6 stundas, jālādē joprojām retāk kā iphone-x vai S9.
Ražotāji noteikti raud, lasot tādus pieredzes stāstus :)

Ko nu stāsti te pasakas par Xperia Active.
Atmiņas tam tik maz ka knapi var pēc update pats sevi pavilkt. Lietot to var tik mozahists! Pat ar root storage palielināšanu priekš apps tas knapi kust. No līdzīgām trubām active izmērā bet ar modernākām zarnām pa šiem gadiem ir manīts tikai viens. Un tam bija tik slima cena ka vienkāršāk Garmin edge nopirkt.

Ja lieto paralēli Strava un Endomondo (piemēram, ja visi draugi tur joprojām palikuši), tad par 2$ var veselu gadu neieiet, lai spiestu pogu un sinhronizētu arī jaunos workoutus.

Man gan ir bijušas tikai (?) 3 Garmin ierīces (Fēnix/Edge/Oregon), bet tomēr gribētos arī izteikt negatīvu viedokli. Visiem 3 aparātiem bija/ir palielas problēmas sākumā uzķert satelītus (it sevišķi tad, ja iepriekšējo reizi aparāts lietots patālu no tagadējās vietas); ne tā ka pastāvīga problēma, bet pietiekami bieži, lai būtu ļoti kaitinoši. Ja telefonam tās gandrīz vienmēr ir dažas sekundes, tad Garminam tās var būt minūtes (pat 5 un vairāk). Jo sevišķi kaitinoši aukstajā laikā, kad it kā saģērbies paplāni, lai sportojot nav auksti, bet, kamēr gaidi signālu, jau paspēj nosalt.
Tad vēl visiem 3 aparātiem reti, bet tomēr mēdz būt visādi citi gļuki - pēkšņi izslēdzas, lādējas “atpakaļgaitā” (pieliekot pie lādētāja, uzlādes līmenis krītas, nevis pieaug) utt. Jāatzīst, ka arī telefoniem gļuku netrūkst.
Protams, daļu šo problēmu var atrisināt, pārlasot pusinternetu (jā, tās pašas problēmas ir ne tikai man, bet ļoti daudziem lietotājiem), bet nu, manuprāt, vairākus simtus vērtam štruntam tomēr vajadzētu kārtīgi strādāt out of the box, nevis lietotājam jāvelta stundām laika, lai novērstu tā štrunta problēmas; pats Garmin nav pārāk atsaucīgs uzņēmums, cik viņu forumos lasīts (turklāt ne jau visi lietotāji ir ar tehnoloģijām uz Tu).
Turklāt, ja telefons tāpat līdzi, tad vēl vienu kluci vadāt/nēsāt ir grūti sevi motivēt.

[quote=jaja]Ko nu stāsti te pasakas par Xperia Active.
Atmiņas tam tik maz ka knapi var pēc update pats sevi pavilkt. Lietot to var tik mozahists! Pat ar root storage palielināšanu priekš apps tas knapi kust. No līdzīgām trubām active izmērā bet ar modernākām zarnām pa šiem gadiem ir manīts tikai viens. Un tam bija tik slima cena ka vienkāršāk Garmin edge nopirkt.[/quote]
Kurš teica, ka man vajag drazu uz viņas? Kāpēc esmu mazohists (nevis mozahists) ja telefonu lietoju zvanīšanai :)

[quote=Inars][quote=jaja]Ko nu stāsti te pasakas par Xperia Active.
Atmiņas tam tik maz ka knapi var pēc update pats sevi pavilkt. Lietot to var tik mozahists! Pat ar root storage palielināšanu priekš apps tas knapi kust. No līdzīgām trubām active izmērā bet ar modernākām zarnām pa šiem gadiem ir manīts tikai viens. Un tam bija tik slima cena ka vienkāršāk Garmin edge nopirkt.[/quote]
Kurš teica, ka man vajag drazu uz viņas? Kāpēc esmu mazohists (nevis mozahists) ja telefonu lietoju zvanīšanai :)[/quote]

:D
Vienalga nekam neder. Bet ja neko citu nevajag kā tikai zvanīt. Tad iespējams var arī iztikt.

Pamanīju šādu te tekstu! Kas tas par tādu zinošu konsultantu? Jo neesmu sastapis saderības problēmas no telefoniem kam vispār ir ant+ lai redzētu garmin sensorus (kadence, ātrums, puls un citi)
Es gan izmantoju OruxMaps apps zem androida.