Ir varbūt kādas atsauksmes no vietējiem lietotājiem? I-netā lasīju ka ir baigi daudz nesvietojamību ar telefoniem, pluss 70eiriki par pulso jostu galīgi nav maz. lv gan jau neviens vel netirgo, šoreiz atkal tā reize kad negribas sūtīt, jo nav 100% parlieciba, ka saparosis mans Samsungs ar Polaru
Lietoju Endomendo savienojumā Garmin pulsometra jostu(ANT+), tel. SE xperia X8. Tikai no android market jānovelk programma ANT+, lai savienotu jostu ar tel. Domāju, ka var savienot jostas, kuras ir ar ANT+. Varbūt Garmin josta ir lētāka.
Nav jau daudz variantu - ja īpašumā ir kāds no Sony Ericsson telefoniem ar ANT+ atbalstu, tad var pa lēto piepirkt kādu vien ANT+ HR jostu gribas. Tie telefoni saprotas ar visām ANT+ iekārtām - kadences, ātruma, jaudas mērītājiem.
iPhone lietotāji var iepirkt Wahoo fitness iekārtas, pārējiem jāiztiek ar Bluetooth iekārtām, lai cik arī tās nerītu bateriju.
Vēl var pagaidīt kādu pusgadiņu, kad LV tirgū parādīsies telefoni ar Bluetooth 4.0 jeb Bluetooth Low Energy (BLE) + pagaidīt vēl kādu laiku, līdz parādīsies attiecīgie sensori.
Hmm, probleema tikai, ne visi razhotaaji taa pa vienkaarso nevicina karogus, ka vinja pulsometra josta atbalsta ANT+ ; Ari esmu SE lietotaajs un kaadu laiku jau miermiiligi meegjinu atrast pulsometra jostu ar to ANT+ ; Tikko, KKTK ieteiktais variants iekš amazon.com, tiešā textaa neapliecina, ka uztur ant+ (garmin lapaa nesamekleeju atsevišķi jostu un teh datus) + momentaa pazinjoja, ka uz Latviju nesūta :(
Ja ir kādam kādi vēl zināmi konkrēti modeļi, lūgtum padalīties;
[quote=Tamburins]Hmm, probleema tikai, ne visi razhotaaji taa pa vienkaarso nevicina karogus, ka vinja pulsometra josta atbalsta ANT+ ; Ari esmu SE lietotaajs un kaadu laiku jau miermiiligi meegjinu atrast pulsometra jostu ar to ANT+ ; Tikko, KKTK ieteiktais variants iekš amazon.com, tiešā textaa neapliecina, ka uztur ant+ (garmin lapaa nesamekleeju atsevišķi jostu un teh datus) + momentaa pazinjoja, ka uz Latviju nesūta :(
Ja ir kādam kādi vēl zināmi konkrēti modeļi, lūgtum padalīties;[/quote]
Ne jau visi SE atbalsta, bet kādi pēdējie 6 un visi nākamie modeļi to darīs. Garmin josta noteikti atbalsta ANT+, jo pašam ir tāda. Jebkur ēbajā var nopirkt. Tūlīt, visticamāk tiks iegādāta SE klausule (Edge X00 vietā). Esmu jau veikalā testējis SE klausules, uzreiz atrod jostu :). Ar HTC Rhyme bija savādāk, vajadzēja tīklu, lai saslēgtos. https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=15490
Ja vēl nav nopirkts, tad labi strādās kopā komplekts - jaunie Sony Erricsson Xperia (sportam iesaku modelic Active) + Garmin pulsometra josta (eBay, vietējie izplatītāji)
Ja jau ir nopirkts cits Android telefons (bez ANT+) - jāmeklē Bluetooth HR josta. Strādāt vajadzētu gandrīz jebkurai, bet nu var palasīt atsauksmes.
Ja pareizi saprotu ANT+ puļķi var piesprasut tikai iPhone un šobrīd neviens nepiedāvā kaut ko tādu priekš Android. Ja arī parādīsies, tad vajadzēs telefonu ar Android 3.1 (USB host mode atbalsts).
Es lietoju Nokia E52 + sports-tracker, pārgāju no endomondo tikai tēpāc, ka nebija auto pauzes funkcijas.
No sākuma iepirku polar zilzobja jostu ar bateriju (2035laikam) tas variants mani nedaudz kaitināja, jo telefons bija jātur diezgan tuvu jostas sensoram, zuda saite, kā arī diezgan ātri izēda bateriju. Pirms pusgada tika atjaunota softa versija, kas nedaudz uzlaboja darbības attālumu.
Pagājušo gadu sports trackers izlaida savu zilzobja jostu ar akumulatoru, uz Ziemasvētkiem bija atlaides, rezultātā nopirku pa 55eiro šo izstrādājumu. Šī josta ir labāka, ilgāks darbības laiks, un arī lielāks uztveršanas radiuss, kaut gan 1x biju telefonu ielicis aizmugures kabatā, un tāpat pazuda saite.
KAs attiecas uz darbības ilgumu, jostu lādēju 1x mēnesī, telefonu 1x nedēļā. Komplekta lietošanas ilgums nedēļā 5h sanāk.
Vai kāds zin (lieto) kā pieslēgt ipgone s4 ant+ un garmin pulsometra jostu lai pulsu nolasa arī endomondo? Garmin fit aplikācija liekas baigais mēsls (tur pulss darbojas). Help!!