ātrāk uzprasīt Endo forumā
Es atbildēju pēc ~19 min. Domāju, ka Katz jau meklē “puļķi”.
Laikam īsti neaprakstīju problēmu. Tātad iphone 4s, ir puļķis ant+ (garmina) un ir josta (garmina). Garmina jostu atrod garmina aps garminfit, kurš ir diezgan ne ok. Gribētos turpināt lietot Endo, bet tas prasa (vismaz man tā sanāk) wahoo puļķi un jostu unar garmina ant+ pie jostas nepieslēdzas. Cik saprotu , Oskar tu lieto Iphone ar garmina puļķi un jostu un dabū HR arī endo. Vai tiesa? Kā to dabūji gatavu (endo pro versija?)
Ak jā : endo raksta - nav pievienota josta . Spiežu - pievienot jostu. Tad endo prasa kā josta pievienota (ar ant+ vai bluetooths) - kad nosiežu, ka ar ant+ tad endo ziņo, ka, lai pievienotu jostu vaig ant+ un dod saiti uz veikalu (wahoo), kaut gan garmina ant+ ir telefonā iesprausts.
Sorry ka tik gari rakstu par tādām specifiskām lietām.
[quote=Katz]Laikam īsti neaprakstīju problēmu. Tātad iphone 4s, ir puļķis ant+ (garmina) un ir josta (garmina). Garmina jostu atrod garmina aps garminfit, kurš ir diezgan ne ok. Gribētos turpināt lietot Endo, bet tas prasa (vismaz man tā sanāk) wahoo puļķi un jostu unar garmina ant+ pie jostas nepieslēdzas. Cik saprotu , Oskar tu lieto Iphone ar garmina puļķi un jostu un dabū HR arī endo. Vai tiesa? Kā to dabūji gatavu (endo pro versija?)
Ak jā : endo raksta - nav pievienota josta . Spiežu - pievienot jostu. Tad endo prasa kā josta pievienota (ar ant+ vai bluetooths) - kad nosiežu, ka ar ant+ tad endo ziņo, ka, lai pievienotu jostu vaig ant+ un dod saiti uz veikalu (wahoo), kaut gan garmina ant+ ir telefonā iesprausts.
Sorry ka tik gari rakstu par tādām specifiskām lietām.[/quote]
Man pašam ir Wahoo puļķis un Bontrager Ant+ josta. Ant+ ir tehnoloģija, kurai nav svarīgs konkrētais ražotājs t.i. man ir iPhone, Wahoo puļķis, Bontrager velodators un josta…var ieslēgt visu un viss strādā vienlaicīgi. Jāprasa pieredze kādam no pulsometrs.lv darbiniekiem.
Atbildot uz oriģinālo jautājumu man ir Polar Bluetooth un Galaxy S2, lietoju Endo - viss griežas perfecto. Sobrid braucu ap 5h nedēļā, jostai bača beidzās 2mēn laikā, nomaināma 45 sekundēs.
Mani viss apmierina.
Šodien runāju ar Pulsometrs.lv konsultatntu. Viņa info , ka garmin ant+ puļķis darbosies tikai garmin appos (t.i. piemēram garmin fit). Endo , sportstracker u.t.t. darbodies ar wahoo ant+ puļķi :( . Tā kā pirms puļķu iegādes jānočeko kuras aplikācijas plānots izmantot citādi būs kā man :o
Pēc ilgas klusēšanas Sony beidzot uzlodējis vēl vienu Xperia ar ANT+ supportu - Xperia M. Diemžēl sākuma līmeņa truba, ar bezmaz 2. gadus vecu specifikāciju un bez jebkādas mitruma aizsardzības.
[quote=GG]Atbildot uz oriģinālo jautājumu man ir Polar Bluetooth un Galaxy S2, lietoju Endo - viss griežas perfecto. Sobrid braucu ap 5h nedēļā, jostai bača beidzās 2mēn laikā, nomaināma 45 sekundēs.
Mani viss apmierina.[/quote]
Cik saprotu tad Polar raidītājs ar Bluetooth 4.0 jeb Smart (pagaidām pieejama tikai IPhoniem, bet polars strādājot pie Android un WP8 versijas) patērē daudz mazāk enerģijas- baterija turot aptuveni gadu. Tas ir savietojams ar daļu esošajiem pulksteņiem, automātiski nosūta datus uz polarpersonaltrainer u.t.t. Jācer, ka raidītājs android iekārtām un WP8 drīzumā tiks laists tirgū, kā arī WP 8.5 atjauninājumā būs pieejams Bluetooth 4.0.
Varbūt kāds šeit jau lieto H7 raidītāju ar PolarBeat aplikāciju uz iPhone un var padalīties ar pieredzi?
Par ANT + nekas Xpreia M specifikācijā nav rakstīts. Izskatās, ka Sony atmetis ar roku. Toties ir kustība no Samsung puses.
Sekojam biežāk līdzi. ;)
Xperia Z1 un Z1 Compact ir ANT+.
Z Ultra arī ir ant+., tā kā Sony mobile ir nopietni spēris savu kāju sporta tehnoloģiju lauciņa virzienā.
tie ir flagmaņi un attiecīgi maksā. kur ir vecā labaā sony xperia active tradīciju turpinātājs, lēts, mazs un ložizturīgs?!
jā, ir kustība no Samsung puses - tagadējā LMT akcija vienkārši izbrīna :D http://www.lmt.lv/lv/akcijas/samsung-piedavajums
kurš gan skries vai brauks ar velo līdzi ņemot Galaxy Note 3??? tajā pat laikā nav iekļāvuši Galaxy S4 Active :(
bet nu jāgaida, varbūt samsungs pratīsies un uztaisīs ko līdzīgu Xperia Z1 Compact izmēru un ūdens izturības ziņā
Kas vainas šim pašam? Ja var nopirkt, noteikti ir lēts. Pēc 2 gadi baterija tur 10 stundas GPS, tiesa bez HRM.
P.S. Pirms pāris dienām izkrita no rokām uz kanalizācijas lūkas, sekas - bez mazākās skrambiņas.
Lēts gan, bet tehniski un morāli vecs. kas pilnvērtīgi nespēj pildīt mūsdienu prasības.
z1 un ultra 450-500eur, taču mitrum- putekļ- izturīgi, kā reiz uz velo stūres.
galaxy s4 250eur, taču tad vēl kaut kāds spec-korpuss jāmeklē. Samsung laikam arī kā zīmols neuzrunā.
[quote=Vaskis]Lēts gan, bet tehniski un morāli vecs. kas pilnvērtīgi nespēj pildīt mūsdienu prasības.
galaxy s4 250eur, taču tad vēl kaut kāds spec-korpuss jāmeklē. Samsung laikam arī kā zīmols neuzrunā.[/quote]
Kur tu atradi S4 par 250 EUR? :)
lombardā sists
Xperia Active var lietot kā ikdienas tālruni, tomēr cilvēkiem, kuri dikti daudz zvana un kuriem vajadzīgs par 3,2" lielāks ekrāns un daudz-daudz-daudz aplikāciju - pa 50 īstajām naudiņām (latiem, protams) to var nopirkt lietotu un izmantot tikai sportiskām aktivitātēm.
Neticu, ka ar gps un pulsometru novilks ilgāk kā 7…8h, bet var taču ņemt līdzi otro akumulatoru ;)
Krietni grūtāk sasitams, mērcēt var ilgi un dikti, visai pārdomāts sportam, var dabūt arī elegantus stūres turamos.
[quote=Andrey][quote=Vaskis]Lēts gan, bet tehniski un morāli vecs. kas pilnvērtīgi nespēj pildīt mūsdienu prasības.
galaxy s4 250eur, taču tad vēl kaut kāds spec-korpuss jāmeklē. Samsung laikam arī kā zīmols neuzrunā.[/quote]
Kur tu atradi S4 par 250 EUR? :)[/quote]
Salidzini.lv Errors! Izrādās ir arī S4 mini (i9195), tas iet pa 250eur. Tam diemžēl ANT+ nav.
S4 (i9505) ar ANT+ ir no 400eur.
Tā sinhronizēšanās, kas ir endo un telefona variantā man ļoti apmierina, vajadzīga tikai jēdzīga pulsa josta, taču BT 4.0 ne tuvu nav lētas.
P.s. Klepzers, gadu nostaigāju ar HTC explorer, ar tevis aprakstīto 3.2" ar ko var sadzīvot, taču tas RAM512 un atmiņas izmērs 90mb bija kritiski zems. Un te ir nevietā salīdzināt daudz-daudz programmas…
josta taču vienreiz jāpērk.
Anyway, ja pamatā velo - garmin all the way. tā info, ko var salikt uz diezgan normāla displeja un accu patēriņš ir visvislabākais price/perfomance (Edge500/510)