Par informāciju forumā.

Gribu visiem mazliet atgādināt, ka šis ir MTB entuziastu forums, kas paredzēts informācijas apmaiņai šaurā cilvēku lokā.

Pēdējā laikā, kopš esmu palicis nedaudz neaktīvāks, ir parādījušies ļoti daudz lieku ierakstu, kas nesatur nekādu citiem derīgu/interesantu informāciju vai neattiecas uz MTB.

Līdz šim forumā tukšie ieraksti un tēmas tika dzēstas un tā tas tiks darīts arī turpmāk, lai neciestu kopējā informācijas kvalitāte. Jau kopš vasaras sākuma tiesības dzēst un labot ierakstus bez manis ir vēl septiņiem cilvēkiem, zem kuru vārdiem ir stāv nosaukums “Moderator” un es aicinu šīs privilēģijas izmantot, ja un kad tas ir nepieciešams.

Paldies,
Grey.

paldies!

Mjā, tiešām pēdējā laikā kautkā vairs nav tā fīlinga forumā. Vismaz, ja ir nepieciešama kāda informācija, es palobu vecās tēmas, jo jaunajās ir maz graudu, bet vairāk sēnalu par gurķu marinādi, kačakiem nepieciešamajām kalorijām un svaru kā arī nereti nepamatota bravūrība.

Es nezinu vai manu vārgo balsteli kāds ņems vērā, bet ir vesela rinda foruma dalībnieku, kurus es ļoti lūgtu ņemt vērā Grey sacīto.

Ar to laikam ir jāsamierinās, ka palielinoties foruma lietotāju skaitam, palielinās iespēja, ka viss aiziet ne par tēmu…

tāpēc, ka tie, kurus tiešām interesē braukšana tie arī piedalās un brauc.

Pārvieto visu uz Poligons un miers mājās.

Bet kā lai uz Poligonu pārceļ šo:

beztēmai vienkārši vajag savu vietu, tas strādā dažādos forumos. tāpat joki ar marinādi - tiešām tik ļoti traucē? un ko traucē? smelties informāciju? manuprāt braucējiem draudzīga vide, kur komunicēt savā starpā ir lielāka vērtība kā kārtējā Encyclopedia Velosipedistas.

pa retam iespraust kaadu joku, ir ok. par marinaadi manupraat bija ok.
bet taa IT diskusija gan galiigi nebija ok. un diskusijas par masas palielinaashanu ar shai forumaa nekaa neiederas.

taisnība, tās ir totāla netēma. bet ja nu foruma dalībniekiem rodās vēlme par to pagvelzt, varbūt ka var atvēlēt vienu kaktu arī tam, nosaukt to par Spameru Oāzi vai Miskasti? tur varētu arī izkauties ja gribās, čatot kamēr pirkstiem tulznas metās,un visādi spamot uz nebēdu.
piemēram Rotosā šāda sadaļa ir padarījusi labāku visu pārējo forumu. turpat var arī šķūrēt prom tēmas, kas nav īsti iederīgas citur.
kas piemēram ir Taiga? iecere nav līdzīga?

fubar ierosinājums par Beztēmas stūri, manuprāt, ir ģeldīgs. Jo pilnībā aizliegt runāt pa kreisi jau ar nesanāks un nevajag ar.
p.s. citāts pa gurķiem bija tikai un vienīgi piemērs, tik ļoti pie sirds ar nevajag ņemt.

Vēlviens atklājums - šosejas braucējus te neciena. Ja tev ir 300+ posti un neesi aktīvs xc braucējs, tad šeit tev nav ko meklēt.

Kasparz, un ko gan tu citu gaidīji ienākot mtb xc forumā?
Un postu skaits šeit vispār neko nenosaka, bet gan tas cik tie katrs ir vērtīgi.
300 posti 40 dienās diezgan skaidri norāda, ka tu te pārsvarā floodo un tev nav ko labaaka dariit, kaa komentēt visas tēmas pēc kārtas.

Atšķirībā no Rotos foruma, es negribu šeit veidot atvērtu kopienu (community).
Tieši otrādi, es vienmēr uzsveru, ka forums paredzēts šauram cilvēku lokam ar kopējām, specifiskām interesēm.

Kā būtu šeit ieviest ielūgumu sistēmu? Latvijas XC braucēju kopiena ir samērā maza, un visi viens otru pazīst…

Es saku vēlreiz, metam forumu nost, un ja jau tik labi visus pazīsti, tad izmanto epastu vai telefonu.
Vajag informācijas avotu? Lieto googli. Priekškam tērēt naudu foruma hostingam, ja tas domāts tikai šauram cilvēku lokam? Izklausās pēc kautkādas privātās pieejas datubāzes. Tipa samaksā 35sant un dabūsi uzzināt ko vēlies.

Vispār labi, ja pa brīdim parādās jaunas sejas, jo rodas jauna informācija. Slegtās kopienas veco biedru viedoklis ir samērā zināms un ko jaunu grūti uzzināt. Šosejas foruma Latvijā nav, un te vismaz kaut ko nedaudz ir sanācis uzzināt.

Par šoseju vienīgais ir iekš mtb.lv.

Pirmkārt nosaukums ir mtb.lv, bet tajā arī džeki par šoseju runā. Tai skaitā tu, protams.
Vienīgais tur ir krievu tautības publika, un man kautkā latvieš/angļu valoda tuvāka sirdij.

[quote=Grey]Gribu visiem mazliet atgādināt, ka šis ir MTB entuziastu forums, kas paredzēts informācijas apmaiņai šaurā cilvēku lokā.

Paldies,
Grey.[/quote]
jups… kā ar to šauro loku?

nemeklēju kašķi, tik paskaidro…

nepiedalos sacīkstēs, bet ir ripulis… un patīk…