Nakts brauciens ar TREKveikalu III

Datums: 23.07.2009

Laiks: starts visiem vienlaicīgi plkst. 23.00

Vieta: Starta un finiša vieta Zilo kalnu karjers (starp karjeriem)

Dalībnieki: jebkurš 18 gadu vecumu sasniedzis indivīds, neatkarīgi no dzimuma, kā arī TREK veikala draugi

Reģistrēšanās: visiem dalībniekiem pirms došanās distancē jāreģistrējas. Iepriekšēja reģistrēšanās notiek TREK veikalā darba laikā, kā arī uz vietas no 22.00-22:45
Reģistrēšana tiek slēgta plkst.22.45, tiem kam ir, ņem līdz vecos nummurus.

Dalības maksa: iepriekš piesakoties un samaksājot TREK veikalā 4LVL, uz vietas 6LVL

Distance: jāveic 3 (trīs) apļi, katrs ~6.5-7 km garš

Ēdināšanas punkti: paredzēts 1(viens) dzeršanas punkts starp apļiem un ēdināšana ar alu un šašliku.

Apbalvošana: apbalvotas tiek pirmās 3(trīs) vietas vīriešu un sieviešu konkurencē. Balvas no TREK veikala, SIS(Science In Sport), Muc-Off, Rīgas Miesnieks

Obligātās prasības: dalībniekiem obligātas aizsargķiveres, priekšējā un aizmugurējā, pastāvīgi degoša, lampa.

Organizators: www.trekveikals.lv

Atbalstītāji: TREK veikals, Rīgas Miesnieks

Morāle: Braucam, kamēr vēl naktīs gaišs…

nopērc mopēdu :D

pārkopēju no otrā brauciena, man noderēja!

mopēds lai paliek vecumdienām un tam paredzētajiem “hobijiem” :)

man noderēja koordināte: N5650.538 E02432.789

Jautājums no sevišķi neattapīgajiem - starts un finišs ir turpat pie ezera vai tomēr kaut kur citur attiecīgajā apvidū?
Trases iepazīšanās brauciens būs?

Starts un finošs turpat kur iepriekšējā reizē.

Iepazīšanās brauciens 22.00

Trase atkal cita.

Starts un finišs tajā vietā kur ieprikšējoriez, trase cita un citādi cita.

Pa peļķēm nebūs jābrauc, visa distance ir pa garšīgiem un pēc skujām smaržojošiem celiņiem un takām.

Starta / Finiša zona tiks šķērsota 3*, skatītājiem interesanti.

meklēju transportu vai, ja braucu pati, tad piedāvāju 1-2 vietu.

kacs, labi jaunumi!

Līdzīgi kā SiSe, meklēju transportu vai arī piedāvāju 1 vietu mašīnā. SiSes mašīna, cik nopratu, jau aizrunāta.

to black → mani interesētu transports atpakaļ uz Rīgu. un manam velo arī :) der?

Der!

ja kas, ir vēl viena vieta velo+cilv. turp atpakaļ!

Der![/quote]
sarunāts! paldies :)
tikai tas, ka uz vietas uzzināšu, kurš īsti ir black ;)

līdz vakaram!

Jau aizsūtīju uz PM: tiekamies pēc šašļikiem pie tumšā SAAB :)

nakts tumsā meklēt tumšu SAAB varētu būt atrakcijas otrā daļa :)

Aha, pilnīgi parādās doma paņemt tumšo SAABu un aizbraukt uz karjeru ;) Līdz šim kaut kā viss šis diezi ko neuzrunāja. Tomēr līdzi jāseko, lai zinātu, kurā naktī tanīs mežos labāk nerādīties.

Man diviem paziņiem Ikšķilē ir melni sābi. Varbūt uztaisīt Andai pavisam interesantu orientēšanos autoplacī? :D

ahāā, nekā - jau noskaidrots, kas ir black ;)
paldies par atrakciju piedāvājumu! man piedzīvojumi (ar laimīgām beigām) patīk :)))