[quote=Anda]ahāā, nekā - jau noskaidrots, kas ir black ;)
paldies par atrakciju piedāvājumu! man piedzīvojumi (ar laimīgām beigām) patīk :)))[/quote]
Melleņu lasīšana Tukuma mežos… :) :)
šodien dopinga pārbaude ir paredzēta? saēdos par daudz auzu pārslu putras :)
Auzu pārslas un auzu pārslu putra nav dopings, tā kā ja kontrole uznāks, tāpat šamie tevī neko neatradīs.
Nu foršs anekdošu vakars izvērtās :D
A trasē nakts vispār piedod tādu kā citu realitāti - daži vairākkārt aizbrauc mežā, daži pēkšņi priekšā izklājas, un finišā nez no kurienes drēbes un velo ar dubļiem. Labi - blakām karjers visu laboja :}
Ak jā, paldies orgiem par darbu un par labi sarunāto laiku!
kas ir - visi vēl parubījušies, ka neko neraksta? :)
bija ļoti, ļoti, ļoti labs/jauks/skaists/izdevies vakars - sirreālā gaismiņu izjūta mežā, siltā nakts, pelde un zvaigžņotā debess.
Jāteic, ka ekskluzīvs pasākums :) pirmkārt jau ar velo naktī mežā, otrkārt forša pelde, treškārt uzkodas un a*us :)) patika. Paldies orgiem un arī dalībniekiem, kas sastādīja konkurenci :)
man īstā braukšana sākās trešajā aplī, kad kalnā nometa ķēdi un atpaliku no savas grupiņas. kad esi viens pats, nevienu neredz nedz priekšā, nedza izmugurē, tas ir īsts NAKTS brauciens :)
Milzumlielais paldies organizatoriem, nakts braucieni ar katru reizi kļūst aizvien labāki :)
Neskatoties uz trases iepriekšēju izbraukšanu, bišku sanāca oriententerēties vietās, kur pietrūka atstarotāju vai marķējuma, bet vienā brīdī pareizais virziens tomēr atausa atmiņā.
Cerams, nākamreiz tiks pastāstīta arī anekdote par Vinniju Pūku :))
diemžēl, diemžēl jāsaka sorry, ka neaizbraucu :( mellenes turpat Biķerniekos pāris ieēdu (mister Velomen, Biķerniekos ir vnk superīgas avenes!)
vnk jutos vakar par daudz nogurusi un sapratu, ka šodien ienīdīšu sevi, ja tik vēlu iešu gulēt. hmmm, kā saka alpīnisti - jāmet darbs pie malas, ja tas traucē braukšanai (orģinālā - kāpšanai)
gan jau citu vakaru būšu klāt un spīdināšos pa mežu! ;)
Man jau šķiet, ka Anda vnk sabijās no tiem n-tajiem melnajiem saabiem! :)
Kā jau parasti, jauks pasākums. (Un salīdzinot ar šodienas lietu, laiciņš vakar likās kā uz pasūtījumu.)
Patīkami…
Iedodiet tikai lūdzu statistiku mīlošajiem rezultātus apskatīt :)
kacs jau apkopo :)
Nakts dāmas
Vieta Nr. Vārds Uzvārds Rezultāts
1 44 Lelde Tipāne 0:51:31
2 18 Anete Pošiva 1:09:41
3 43 Līva Rudzeiša 3 apļi
4 49 Līva Šteinberga 3 apļi
5 35 Jolanta Jurģele 3 apļi
Nakts kungi
Vieta Nr. Vārds Uzvārds Rezultāts
1 41 Reinis Avens 0:44:57
2 26 Krišjānis Jansons-Ratiniks 0:46:58
3 50 Gatis Stērste 0:46:59
4 28 Kaspars Holšteins 0:47:05
5 5 Ingus Bunkovskis 0:47:06
6 32 Uldis Sedliņš 0:47:07
7 51 Mārtiņš Šteinbergs 0:50:41
8 52 Jānis Ziediņš 0:51:21
9 39 Armands Berķis 0:51:30
10 46 Raimonds Kleinbergs 0:51:46
11 4 Aivars Šķudītis 0:53:34
12 36 Helmārs Rūmnieks 0:58:00
13 11 Raitis Švarcbahs 0:58:07
14 45 Andris Sprūds 0:58:10
15 42 Mairis Levans 0:59:01
16 34 Deniss Evards 0:59:13
17 15 Gatis Rudzeišs 1:03:44
18 9 Dzintars Rozītis 1:05:05
19 30 Raivis Jansons 3 apļi
20 38 Ivars Jansons 3 apļi
21 40 Raivis Ranks 3 apļi
22 14 Jānis Rudzeišs 3 apļi
23 2 Nauris Selga DNF
bildes?
gleznas
To sajūtu nav iespējams iemūžināt …
Sajūtu varbūt arī nē, bet es pilnīgi noteikti zinu, ka vismaz vienu reizi man pie barjeras acīs ieblieza ar zibspuldzi, tā ka tīri kompensācijai bildes tomēr gribētos redzēt :)