jūnijā plkst 12 tiek dots starts velokrosā 25 km distancē, viens aplis, 7 km pa asfaltu, 6 pa zemes ceļu, 12 km pa Skaņākalna dabas parka takām un ceļiem.
Reģistrācija pie Mazsalacas vidusskolas no 10.00 līdz 11.30, dalības maksa pieaug. Ls 3, bērniem Ls 1,
Sacensības atbalsta Mazsalacas pilsētas dome, Skaņkalnes pagasta padome, Valmieras rajona padome .
Nosaukums: „Mazsalacas aplis”
Norises datums: 2007. gada 2.jūnijā
Starta vieta: Mazsalacas pilsētas centrs
Sacensību sākums: plkst. 12:00
Reģistrācija: Mazsalacas vidusskolā no plkst. 10:00 līdz 11:45
Distances garums: 25 km ar kopējo startu
Inventārs: apvidus velosipēds un obligāti ķivere
Dalībnieku vecuma grupas:
Grupa Dalībnieki Grupa Dalībnieki
1.A Meitenes no 12 līdz 14 gadiem 1.B Zēni no 12 līdz 14 gadiem
2.A Meitenes no 15 līdz 17 gadiem 2.B Zēni no 15 līdz 17 gadiem
3.A Sievietes no 18 līdz 34 gadiem 3.B Vīrieši no 18 līdz 39 gadiem
4.A Sievietes no 35 līdz 44 gadiem 4.B Vīrieši no 40 līdz 49 gadiem
5.A Sievietes no 45 līdz 54 gadiem 5.B Vīrieši no 50 līdz 59 gadiem
6.A Sievietes no 55 gadiem 6.B Vīrieši no 60 gadiem
Vērtēšana: Dalībniekus vērtē pēc distancē pavadītā laika
Apbalvošana: Pirmo triju vietu ieguvēji katrā vecuma grupā saņems balvu un diplomu.
Sacensības atbalsta: Mazsalacas pilsētas dome
Skaņkalnes pagasta padome
Dalības maksa: Bērniem līdz 18 gadu vecumam Ls. 1,00
Pērējiem Ls. 3,0
Kontakttelefoni: 29146111 ( Ivars) un 26341450 ( Valdis)
Jautājums organizatoriem:
Pirmkārt, varbūt var tomēr sadalīt vīriešus 18-39 g.v. vismaz 2 grupās…?
Otrkārt, man personīgi 25 km šķiet par īsu, bet kādi 2 apļi pa 25 km būtu baigi ok. ;)
Tas mans pers.viedoklis, protams :)
Jebkuram sportistam 25km distance ir tomēr ir par īsu un maz, tas pat nav normāls treniņš. Laika ieguldījums, uz vienu galu, ko pavadīt ceļā ir lielāks nekā kopējais pavadītais distancē.
Ja šo lasa organizatori, tad iespējams, var apsvērt domu sadalīt vīriešus 18-39 g.v. 2 grupās un vienu no grupām palaist otrajā aplī.
Tikko sazvanījos ar organizatoriem, doma ir tāda, ja būs kādi desmit gribētāji braukt 2X25 km, tad būs elites brauciens. Dēļ pāris cilvēkiem eliti nerīkošot. Tādēļ, lūdzu tie kuri brauks, ja būs elites brauciens, paziņojiet šeit cilvēku skaitu, lai mēs visi varam laicīgi saplānot savu weekendu!
ps. Es braukšu 100%, ja varēsim savākties kā jau minēju šeit!
[quote=kacs]Vai šādai pieteikšanās kārtībai ir kāda jēga, jo nav ne pieteikušos dalībnieku vārdi, u.c. info.
Ka nesanāk tāds tukšais čats.
Negribētos aizbraukt un konstatēt ka “kvoruma” tomēr nav.[/quote]
Tieši tādēļ piesakās tikai tie, kas 100 % zin ka brauks, lai pārējiem nesanāk “obloms”…
diemžēl, onlaina pieteikšanās šiem sačiem nav.
Diemžēl garā distance nebūs…! Sakarā ar pilsētas svētkiem pašvaldība nedod atļauju 2reiz slēgt satiksmi, kā paskaidroja Ivars. Tā kā ņemiet to vērā, es gan laikam tomēr braukšu, jo tik un tā būšu Valmieras pusē.
ps. Ivars teica ka trase esot dubļaina, laikam jau tie 12 km kas iet pa parku ;)