Mazsalacas aplis 2007

ideja ok , cerams dabas parka takas būs interesantas. pie reizes sanāks laba atsildīšanās…

Pēc jūsu runām jāsecina, ka Unibankas MTB maratonos jūs visi bliežat garo distanci, ja jau 25km ir stipri par īsu…

Sakiet lūdzu, kurā mājas lapā varēs aplūkot šo sacensību rezultātus un foto??:o

Rezultāti kādreiz varētu parādīties mazsalaca.lv, bet nu tad jāpiekodina lai ieliek. Bildes man sieva tikai startu sabildēja, bet tur viens džeks uzvalkā bildēja. Ja kāds palīdzētu jamu sakontaktēt, tad iespējams ar viņu arī ko varētu sarunāt.

jā, es arī tieši vēlējos bildes no tā džeka, jo fochēja viņš diengan daudz!

[color=#FF0000]Ja kādam ir kāda informācija par džeku, kurš fotogrāfēja sacensībās Mazsalacas aplis, lūdzu atsaucieties!![/color]

Vnk, lai nebūtu tukšums lūk miglains starts.

Mainu aptuveni vienu gigabitu bilžu no Mazsalacas apļa pret sacensību rezultātiem. Preses darbinieka uzvalkā pārstāvis 19!

nu c`mon!!
kur tad lai mēs dabūjam tos rezultātus??

varbūt jūs varētu publicēt savu 1 gigabaitu bilžu kādā mājaslapā?

bildes varam uzmest www.trek-team.lv , tikai vajag dabuut disku ar bildeem

sveiki,
ja fotoaparaatam buutu lielaaka atminjas karte, tad varbut ari visa apbalsvoshana tiktu iemuuzhinaata, bet laikam arii apm 1000 bildes sniegs pietiekoshu ieskatu mazsalacas pasaakumaa :))

iisteniibaa ieteikums organizatoriem- vajag sarunaat, lai pavadoshajaa policijas mashiinaa bez manis, kas fotografee, atrodas veel kaada seja, kas policistam korigjee aatrumu. citaadi aizvakar vairakas reizes sanaaca taa, ka kameer shoperis skataas uz celju, kaads atraujas un atpushas aizveejaa, kameer paareejie riktiigi atstraadaa.

vispar man patika, paldies 19, ka pakjeeri muus liidzi :)

Cien. organizatori !

Paldies par sacensībām.

Kad un kur redzēsim rezultātus ??

Rezultāti būs. Es te mēģinu sakontaktēt to džeku, kuram tie rezultāti tur skolas kompī glabājas.

[quote=19]Nu labi labi… :)
Vārdu sakot piedāvāju sekojošo variantu - XC.lv foruma uzturētāji varētu uztaisīt līdzīgu rakstu kā par Alūksni (kur faktiski bija tikai rezultāti) un es pat ļoti labprāt piešķirtu visas labākās bildes.
Visādi citādi, lai jūs visus nemocītu, rītdien mēģināšu labākās no bildēm ievietot kaut kur iekš www[/quote]
Tā kā pats tur nebraucu, rakstu uztaisīt es nevaru.
Bildes varu ielikt foto galerijā, bet ne vairāk kā 100 un es tās pašrocīgi samazināšu.

Mainu rezultātus pret bildēm ;)

Tie kas piedalījās rezultātus redzēja, davai bildes ! :))

ceru, ka organizatori šai lapā tomēr ieskatās :)

gribu pateikt paldies gan par iespēju godam izlocīt kājas, gan par ļoti labām balvām. visu cieņu!
gatavojieties nākamgad nopietnam dalībnieku “uzlidojumam” :)))

p.s. vēl paldies grupas braucējiem par labo attieksmi!

Esmu saņēmis un ielicis bildes http://www.xc.lv/foto/

Pirmajiem apmeklētājiem būs drusku jāuzgaida pirms katra galerijas lapa ielādējas, jo bilžu izmēru samazināšana notiek reālajā laikā pēc pirmā pieprasījuma.

Paldies fotogrāfam un Grey par publicēšanu! Vai ir iespējams dabūt oriģ.(nesamazinātas) bildes?

Var! Uzsit man uz ē-pastu kuras interesē.