Paredzēts izmantošanai: - plaši pielietojams tīrīšanas darbiem,iegremdējot,tīrot un mazgājot - labi piemērots arī augstspiediena un tvaika strūklas tehnikā - rūpniecībā,lauksaimniecībā un mājturībā - visa veida tīrīšanas darbiem autoindustrijā
Īpašības: - bio degradabls - ļoti labas tīrīšanas un attaukošanas īpašības - iekļūst pat biezās netīrumu kārtās
Pielietošana: - augstspiediena iekārtās (bez mazgāšanas ūdens cirkulācijas) un tvaika strūklas iekārtām 10% šķīdumu ievadīt ķīmiskā koncentrāta tvertnē.Koncentrācija sprauslas izejā – 0,5 - 3%. - manuālos darbos izmantojamā koncentrācija ir atkarīga no virsmas stāvokļa ( 1:20 – 1:2) - paaugstinot maisījuma temperatūru pieaug tīrīšanas efekts
Tehniskie dati: izskats: viegli dzeltens,caurspīdīgs šķidrums blīvums (20 °C): 1.09 ± 0.01 pH-vērtība konc.: 10.8 ± 0.1 pH-vērtība1 % šķ.: 7.6 ± 0.3
Pārbaudīta manta, daži servisi ir jau izmējģinājuši un lieto, ļoti labi attīra metāla detaļas, plastmasu, karbonu, var izmantot kā detaļu mazgāšanā, tā arī velo.
Der ne tikai velo, auto un darza tehnikai, saimniecībā. Piejemas ilejams un iepakojums pa 25 kg plastmasas kannā. Patstāvīga piegāde iet Ogre, Īkšķile, Salaspils, Jelgava, Olaine un Rīgā
Labdien!
Daži jautājumi:
Ķēdes tīrīšanai/attaukošanai šis tad būtu tikpat efektīvs kā vaitspirts?
Cik aptuveni maksā un vai ir iespējams dabūt Jēkabpils pusē?
Vai biodegradējams nozīmē, ka izlietoto var bez sirdsapziņas pārmetumiem gāzt izlietnē?
[quote=Valerius]Labdien!
Daži jautājumi:
Vai biodegradējams nozīmē, ka izlietoto var bez sirdsapziņas pārmetumiem gāzt izlietnē?[/quote]
Sveiki !
šis ir mazgāšanas līdzeklis koncentrāta veidā, ar viņu var tikai mazgāt, tb nebūš līdzīgs vaitspirtam
attaukošnai mums ir cits izstrādājums saucās HAKU 1025-601 der visiem materiāliem, gumija, palstmasa un metāls
Maksā 5euro litrā, ja ņemsi lielāku daudzumu cena būs savādāka un piegādašu pa pastu.
Jā, var liet izlietnē
Paldies par info!
Ar attaukošanu principā biju domājis ķēdes tīrīšanu, tās eļļas paliekas utt. Šis tad būtu labi piemērots metodei ar ķēdi saldējuma trauciņā vai pudelē, lai visu dziļi esošo ķēpu izņemtu laukā?
Un vai tādu sīkumu kā 1 l arī vispār var pa pastu un, ja var, cik maksā piegāde? Jau jau visi tā iesaka, tad jāņem!
Pie reizes, varbūt var pierakstīt, kur jūs Rīgā var atrast? Ja nu drīzumā sanāk būt.
[quote=Valerius]Paldies par info!
Ar attaukošanu principā biju domājis ķēdes tīrīšanu, tās eļļas paliekas utt. Šis tad būtu labi piemērots metodei ar ķēdi saldējuma trauciņā vai pudelē, lai visu dziļi esošo ķēpu izņemtu laukā?
Un vai tādu sīkumu kā 1 l arī vispār var pa pastu un, ja var, cik maksā piegāde? Jau jau visi tā iesaka, tad jāņem!
Pie reizes, varbūt var pierakstīt, kur jūs Rīgā var atrast? Ja nu drīzumā sanāk būt.[/quote]
Šis šķidrums ir universāls, jo izmanto rūpniecībā, kur mazgā iekārtas un citas metāla detaļas. Nav kaitīgs, plastmasai, gumijai, karbonam, metālam utt.
Šodien nepateikšu, cik maksās piegāde, ja ar expresspastu nemaldos ~3 euro, ja ar parastu, tad lētāk sanāks.
Rīgā var atrast pēc ika.lv
[quote=Valerius]Labdien!
Daži jautājumi:
Vai biodegradējams nozīmē, ka izlietoto var bez sirdsapziņas pārmetumiem gāzt izlietnē?[/quote]
Uzņēmumā, kurā stādāju, ir arī Latgales aģents, tā kā varu palīdzēt ar piegādi (parasti piektdienās).
2283112viens
[quote=Valerius]Šis tad būtu labi piemērots metodei ar ķēdi saldējuma trauciņā vai pudelē, lai visu dziļi esošo ķēpu izņemtu laukā?
[/quote]
Šis palika neatbildēts.
Atvainojos, tam nav nozīmes, kā mazgā, trauciņā, vai izsmidzini, vai Karčerī ielej, rezultāts būs tīrs.
Šim šķidrumam būs laba efektivitāte, ja to uzsilda vai sajauc ar siltu ūdeni
Man interesē. Ja pasta izdevumi ir līdz 3 EUR, tad es ar mieru, ja dārgāk, tad skatīšos citu variantu.
Gati un Huligān, jūs esat zem viena jumta? Lai man nesanāk nocelt tēmas aizsācējam biznesu, jo kā nekā esmu gatavs ņemt veselu litru ;)
[quote=Valerius]Man interesē. Ja pasta izdevumi ir līdz 3 EUR, tad es ar mieru, ja dārgāk, tad skatīšos citu variantu.
Gati un Huligān, jūs esat zem viena jumta? Lai man nesanāk nocelt tēmas aizsācējam biznesu, jo kā nekā esmu gatavs ņemt veselu litru ;)[/quote]
Man nekādas personīgas intereses nav - tikai izpalīdzēšana.