Laba manta

Arī aktuāls jautājums kur nopirkt 1l, esošais jau beidzas :)

cienījamie, pašlaik esmu mājas režīmā, ātrāk par nedēļas beigam nekur netikšu ja ir iespēja piebraukt - zvaniet 28321168

bet ir vēl neliela problēma - nav mazās taras kur saliet, man ir palikušas 5l un 3l kanniņas

Kurā pilsētā? :)

Latvija, Rīga, Čiekurkalns :)

[quote=MakeMeGoAway]Man arī interesē. Šis tiešām tik labs kā cilvēki runā?

Kāds ir mēģinājis arī paša velo mazgāšanai vai tomēr pārāk liels risks kaut gur gultņos ielaistu un attaukot? :D[/quote]
Jā, tiešām ir tik labs. Noskaloju ar ūdeni visu velo, apsmidzinu ar brīnumlīdzekli, bišķi pāri ar švammi un noskaloju. Par cik ķēdi vaskoju, tad tās mazgāšana vispār atkrīt.
Viss mazgāšanas process aizņem apmēram 10 min ar visu slaucīšanu.

Nav ticis nekur iekšā, kur nevajadzētu tikt?

Nē.

Man šis te līdzeklis vairāk interesē tieši ķēdes mazgāšanai, kādam ir pieredze ar to?

pie tam tas ir koncentrāts un no viena litra gatavo mazgājamo var dabūt ~10 litrus
lai ļoti dabūt tīru ķēdi pat rullīšus iekšā - nāksies piepirkt ultraskaņas vanniņu

Ultraskaņas vanniņa… jooomajo.

Izplatītājs šo tirgo tikai 25L kannās? :(

Arī ķēdi ļoti labi izmazgā.

Arī ķēdi ļoti labi izmazgā.[/quote]

Piekrītu, ir labs un cena diezgan draudzīga, kā arī liels +, ka nerada nekādas smakas.

Apstiprinu visu visu. Nopirku ķēdei, beigās noder i sadzīvē. It kā esot termiņš 6 mēneši, bet bija efektīvs arī pēc 9 mēnešiem. Ēsmu šķaidījis netīrības pakāpei atbilstošā koncentrācijā un nopirkto litru vēl neesmu visu izlietojis.

Sveiks!

Kāda ir litra cena? Labprāt kaut kad piebrauktu pakaļ pēc litriņa.

Ac
Krišjānis

[video]https://youtu.be/a-PLGfpDJ4Y

HP 2000 PĒC un PIRMS protams ar ultraskaņas vannīti

Sezona klāt, viss ir pieejams jebkurā daudzumā !
HP2000 koncentrāts ar ko var mazgāt visu, ne tikai ķēdi 5euro litrā
HAKU 1025-601 attaukotājs , saaudzīgs pret krāsu, ātri žūst, draudzīgs ar gumiju, plastmasu 3,5euro litrā

Kur var dabūt?

Čiekurkalnā

šitas šķīdums var iztikt bez tas ultraskaņas vanniņas, ja vnk izmanto kkādu tvertni, kur var kratīt ķēdes, piemēram?