Kuras riepas labākas schwalbe Smart Sam vai Hurricane?? Jūsu domas?

Kuras ieteiksiet?. Segums mezja celji grants, asfalts , SEBs, Balozji nu kaut kā tā.

esmu SmartSam jūzeris, patīk man viņas ar savu universālumu, jo diezgan sanāk pa asfaltu mīties. mežā saķere ļoti laba.

+1 Smart Sam.
Lietoju, esmu ļoti apmierināts, līdz šim nebiju vīlies nevienā brīdī.
BET, pāris dienas iepriekš izbraucu pa asfaltu, tur bija mazliet smiltiņas virsū un gandrīz paliku uz sejas, labi, ka smilšu posms bija īss, priekšējā riepa atguva saķeri.
Tur gan laikam nevienas riepas nepalīdzēs…

Apsties, te kaut kur tirgojās Maxxis Flyweight - arī ļoti labas cietam segumam.

Citas pagaidaam neineresee. saprotu ka var jau panjemt 3reiz dargakas racing ralph utt.

Pats arī lietoju Smart sam, tik doma bija pamainīt uz hurricane. Cereju ka kads padalīsies ar pieredzi.

[quote=mickys]BET, pāris dienas iepriekš izbraucu pa asfaltu, tur bija mazliet smiltiņas virsū un gandrīz paliku uz sejas, labi, ka smilšu posms bija īss, priekšējā riepa atguva saķeri.
Tur gan laikam nevienas riepas nepalīdzēs…[/quote]

tieši tā, tāpēc nav ko blāmēt riepu. Palīdzēt varēs tikai ar sīkām metāla radzēm :)
Hurricane labs, bet liekas tas protektors pa vidu vairāk gludajam segumam un sausajam laikam paredzēts, jo tiklīdz slapjš - slīd (ja riepa normāli piepumpēta).

Par smart sam nezinu, bet hurricane - aatras un klusas uz asfalta ja iepuusham pienaaciigos 5bar, pa granti… nu sliid mazliet, pa miikstaakaam smiltiim vai schembaam pret staavaaku kalnu uzbraukt iiisti nevar jo visu laiku spolee. Principaa taa ir pilseetas riepa ar iespeeju braukt pa cietiem neasfalta segumiem :)

Man ir hurricane, bet jau diezgan vecas. Iespējams pa šo laiku ir mainījies protektors, nezinu. Mani iespaidi ir šādi:

1. Pa asfaltu ļoti ok un neesmu sajutis nekādas tur slīdēšanas slapjā laikā vairāk kā citām riepām un meža tākās ar labas.
  2. Ļoti nepatīkamas sajūtas ir smilšainos ceļos vai iebraucot smilšu bedrē. Sānu protektors stipri “aizķeras” un veido izteiktas saneses. Ja ir stūre uz kādu pusi pagriezta, tad velo strauji sagriežas tajā virzienā.

Jums nav žēl deltēt tās riepas uz asfalta? Manuprāt, kārtīgi vizinoties pa pilsētu tur jau pirmajā gonkā no vidus protektora nekas īpašs nebūs palicis, vismaz ne uz aizmugurējās riepas.

hurricane pa vidu nav nekaaa protektora ko deldeet :D Un peec patreizeejaa nodilshanas tempa varu spriest ka dilst leenaak nekaa kojak’i ;)

Nopērkot velo, virsū stāvēja Smart Sam - esmu ļoti apmierins! Uz doto brīdi nobraukts vairāk kā 1500 km un nodilums, manuprāt, neliels. Domāju, ka vēl tik pat varēs nobraukt. Braukts pārsvarā pa asfaltu (dzīvoju Rīgā), bet arī mežā un SEB’os labi turējās - ļoti universālas riepas. Pa šo laiku nav bijis ne viens caurums!
Gatavojoties Velomaratonam, bija doma, ka jāmaina uz kaut ko vairāk šosejas sacensībām piemērotu. Arī Hurricane tika apskatītas. Parunājot ar pieredzējušākiem cilvēkiem, nonācu pie slēdziena, ka sānu pumpām saķere uz zemes ceļiem ir tik niecīga, ka jāņem gludas pilsētas riepas un miers.
Tā kā tagad tikai šosejai/pilsētai ir Speed Cruiser, bet gan šõsejas treniņiem, gan mežiem ir Smart Sam! Šīs, protams, nav uzvarētāju riepas, bet, ja no svara ir ekonomija, ilglaicīgums un sakarīga funkcionalitāte, tad šīs, manuprāt, ir labas riepas!

Hurricane vairāk tādam ātram sprintam derēs pa ļoti labi iemīcītu taku. Ripos kā pa šoseju.
Ja atcerās 24h, tad jaunas takas ar zāli un rasu - kalnā neuzbraukt :) kā arī uz saknēm jāuzmanās (pa vidu 100% gluds, galīgi nav ar ko aizķerties)

Man ir Hurricane kā kompromisa risinājums, lai nav jādeldē RR pa asfaltu, bet vajadzības gadījumā var iebraukt arī meža takās. Izteiktās smiltīs un slapjā laikā neesmu braukusi, bet tā relaksēti pabraukājoties pa Zilajiem kalniem, pat aizmirsās, ka virsū nav “īstās” riepas - visur varēja uzbraukt un nobraukt. Tiesa, nepumpēju ļoti cietas, max 2,5 atmosfēras.

SmartSam gonkām būs labāks.
Hurricane ir laba asfalta braukšanai. Nobrauksi kādā kalna lejā ( kur parasti ir dubļi, peļķes u.t.t. ) augšā tikt būs problēmas.

Vai Hurricane ir virziena protektors?

Īr gan jā… :)

Kas Rīgā tirgo Schwalbe Smart Sam?

Oficiālie Schwalbe izplatītāji - Baltic autoparts, Lielirbes iela 32a. Tur pirku savus Smart Sam.

Paņēmu vakar Hurricane vienā Jelgavas veikalā (dārgākās riepas kas tur bija) lai būtu ko treniņos deldēt. Bet iekšā ar 3-3.5atm tās riepas slīd, pat ļoti. Uz asfalta ar lielu collu var nospolēt. Smiltīm gan tās riepas neder, bet nu treniņu nolūkiem nav ne vainas riepai. Kur ar Rocket Ron un 3atm gāju kā tanks, tur ar Hurricane tā lēnām un piesardzīgi lai nesaslīd.

Neesmu braucis ne ar vienu no minētajām riepām.
Bet joprojām uzskatu, ka dejotāja spējas nenosaka kurpes.
Tādēļ salīdzināt riepas ir gandrīz bezjēdzīgi.
Vēl jo vairāk, kad jautājuma uzstādījums ir saknē tendenciozs.