Kuras riepas labākas schwalbe Smart Sam vai Hurricane?? Jūsu domas?

burusportaa uz ulmanja gatves ar var dabuut, tur ljoti liela shwalbe izveele![quote=duplets]Kas Rīgā tirgo Schwalbe Smart Sam?[/quote]

Jāpiekrīt, ka smiltīs Hurricane veiktspēja tiešām ir ļoti zema - līdz šim nebija sanācis braukt pa tādām īsti sausām smiltīm, tāpēc nezināju, ka viņas TĀ slīd. Bet vismaz ir iespēja trenēt līdzsvaru, kā saka, grūti mācībās, viegli kaujā :)

1. jūnijā uzliku Hurricane un esmu ļoti apmierināts! Pa cietu segumu jūt, ka viss spēks, ko ieliec minienā, iet uz ceļu nevis uz berzi. Pirms tam man bija Jones XR, laikam tā sauca, un ar tām braukt bija diezgan neforši. Mitrā laikā iebraucot mežā pa saknēm slīd :(

Piedodiet, bet es iisti neizprotu, par ko te iisti ko diskuteet??
Kaut arii no vienas grupas, taas ir dazjaadas riepas.

Hurricane ir domaatas vairaak pa asfaltu, kur reizeem sanaak iebraukt mezjaa.

Smart Sam ir mezja riepas, ar kuraam vairaak ir jaamauc pa skujaam, nevis pa smiltiim (pludmale, kaapas), un ar kuraam reti kad sanaak tikt uz asfalta.

Tad kaada te vel var buut diskusija, ja pat Schwalbes maajas lapaa viss ir skaidri uzrakstiits, kas kam ir domaats??!

Būtu interesanti salīdzināt riepu rites pretestības koeficientus… Vai kāds ir kur manījis šādu info?

Manā lietošanā gadījuma pēc ir Smart Sam izmantoju braukšanai pa asfaltu, tipo ļoti labi, jo vidū kluči veido gandrīz nepārtrauktu joslu.

Smart sam ir universāla riepa gan pa asfaltu, gan pa meža ceļiem.

svarīgi ir cik atmosfēras iekačā riepā…
Bet, manuprāt, Hurricane ir ideālākā riepa, ja nebrauc pa mitrām saknēm un zāļainiem kāpumiem!

tāks paslavēšu arīdzan , ja jau visi tad es ar … Hurricane ir dikti lapss :) jau ripinu pa asfaltu 4.tūkstoti un kā nedilst tā nedilst :) Lietus laikā ir Oki , bet smiltīs šī riepa nau braucama tas nu gan ! pa cietu grunteni Oki , bet es vairāk piekopju asfaltu , asfalts mana vājība , it sievišķi :) ja asfalts ir ar šauriem pagriezieniem un pakalniņiem :)

p.s. un pumpēju Hurriceinā 5,5 atmosfēras zaprasta :) varētu varbūt arī 6 bet ka nesanāk ar plukš jo max jamai ir 5 :)

Abas ir labas un universālas riepas. Kā jau teikts: Hurricane, ja svarīgi ir ātrums uz asfalta un pamatā braukšana sanāk pa asfaltu un Smart Sam, ja braukšana plānojas pamatā ārpus asfalta.