Kā pareizi ir izvēlēties pēc auguma, svara un citiem parametriem distanču slēpes, stiprinājumus un zābakus?
Paldies!
Aizmirsu par nūjām - to izvēlei arī ir nozīme!
ieej http://lv.fischersports.com/en/, kreisajā pusē augšā spied “produkti” - nordic- skis - race - skating, labajā pusē būs lodziņš “ieteicamie izmēri”, tas pats par nūjām, tikai “skis” vietā izvēlies “poles” nu, bet zābaki pēc izmēra un kama tev viņi vajadzīgi - sldai, kalsikai vai tāpat pašļūkāt - visu atradīsi minētajā mājas lapā. Domāju, ka citu ražotāju mājas lapās būs līdzīga informācija
kad pirku slēpes veikalā man protams nepateica, ka tās nav manam svaram domātas - biku esmu vīlies, tā kā iesaku arī šo jautājumu izskatīt.
Būsi nepareizo veikalu izvēlējies. Man Sportlatā pārdevējs sīki un smalki skaidroja un mērīja, kuras tad būs piemērotas.
Par kādu summu pirki slēpes? Un ko teici pārdevējam?
Ja man saka, ka vajag slēpes tikai priekam, tad nekādus atbilstošos svarus skatīties nav būtiski.
Būsi nepareizo veikalu izvēlējies. Man Sportlatā pārdevējs sīki un smalki skaidroja un mērīja, kuras tad būs piemērotas.[/quote]
Te nu jāpiekrīt…līdz šim vienīgā slepju bode kur esmu redžejis ka pārdevējs piedāva klientam savas slēpes izvēlēties izmantojot smaguma stendu…šaja jautājumā Sportlatam žetons, lai piedod pārejie ja arī pie viņiem tā ir, bet es manījis neesmu!
Karoč…izveloties slēpes ir vairka svarīgs ir svars nevis auguma garums.
Šis stends ir arī citos veikalos.
veikali kuros ir stends, protams, nav daudz, bet nav arī tā, ka tikai vasis8 pieminētais veikals ir vienīgais
kā jau teicu es vnk citur neesmu manījis.
Pum, kurā veikalā?
Piemēram, Sport 2000 Olimpijā.
vairs nav svarīgi, kurā veikalā, jau 3 gads slēpēm, lēnām sāku interesēties par jaunām
Ja sliktā apkalpošana notika pirms 3 gadiem, tad nav ko satraukties. Bija reiz tādi laiki…
Vakar iegādājos distanču slēpošanas komplektu sev un sievai. Fanā komplekts slēpes+lamatiņas+zābaki+nūjas=99Ls. Protams, pērkot visu atsevišķi būtu kādi 25% = 25Ls jāpiemaksā. Man kā iesācējam šis komplekts liekās baigi ok. Man visu feini apstāstija kas un kā, pielika lamatiņas slēpēm (tas gan par papildus maksu 5Ls/pāris). Tagad tik jādodas iedzīt sliedes kupenās!
Piecītis par stiprinājumu pielikšanu… un veikalā pirkts pilns komplekts!!!
Nu Fans dod :D
5Ls par stiprinājumu pielikšanu? :O elkorā redzēju ka pa 3Ls liek klāt :D
lai vai kā, nedaudz maldinoša reklāma, jo sanāk, ka lietojams komplekts būs samaksājot 104Ls, nevis 99Ls
no ko jūs tur cepaties. Ņemot vērā, ka viss komplekts par 99Ls sanāk, 5Ls ir štrunts. Pamēģiniet atrast līdzvērtīgu komplektu par 104Ls! Es iepriekš meklēju pa vienībām, lētāk par 120-140Ls nesanāca sakombinēt.
Un tas komentārs par 3Ls ir vienkārši smieklīgs. Moš vēl kāds liek par 4.55?
[quote=Uliii]
Un tas komentārs par 3Ls ir vienkārši smieklīgs. Moš vēl kāds liek par 4.55?[/quote]
Es lieku par pliku paldies. Pat tad ja zābakus pērk blakus sportlandā.
Sanāk, ka esmu muļķis :D
5 Ls par 5 skrūvju ieskrūvēšanu paprasīt ir p**** n***!!!
/FLAME ON/
Manuprāt, ir labi, ka cilvēks ir gatavs samaksāt 5 Ls par DARBU un arī par to, ka visu apstāstīja. 99 Ls par jaunu komplektu, tā ir diezgan laba cena uz sezonas sākumu. Domāju, ka labs serviss maksā naudu, un pavisam forši būtu arī tad, ja tie, kas no Sportland nāk ar zābakiem pie Wrongway, justu vajadzību samaksāt. Ceru, kādreiz tas liksies pašsaprotami.
/FLAME OFF/