kādas lamatiņas jāizvēlās? vai universālie būs ok? Vai tomēr slīdsolim jāņem. Jo pārsvarā slīdsolī slēpoju bet shad tad arii klasiku. Citiem vardiem vai ar sliidsolja lamatinjam var bez problemam arii klasikaa maukt?
[quote=ktn]/FLAME ON/
Manuprāt, ir labi, ka cilvēks ir gatavs samaksāt 5 Ls par DARBU un arī par to, ka visu apstāstīja. 99 Ls par jaunu komplektu, tā ir diezgan laba cena uz sezonas sākumu. Domāju, ka labs serviss maksā naudu, un pavisam forši būtu arī tad, ja tie, kas no Sportland nāk ar zābakiem pie Wrongway, justu vajadzību samaksāt. Ceru, kādreiz tas liksies pašsaprotami.
/FLAME OFF/[/quote]
normālās valstīs tie, kas pārdod slēpes pieliek lamatiņas par brīvu. Ja es gribu kādam pārdot slēpes, tad mani arī uztrauc, lai lamatiņas tiktu pieliktas pareizi, nevis kaut kā nepareizi un pēc tam būtu sliktas atsauksmes par manām slēpēm, tāpēc ir arī šabloni, kas konkrēti atvieglo pielikšanu. Ja kāds te pārstav mārketinga stratēģijas - kā vairāk izsūkt no pircēja, tā ir viņa izvēle, bet ceru, ka nenonāksim līdz līmeni, ka veikalā vēl būs jāmaksā par to, ka izstāsta, kas tas par produktu, kur kase, cik plkst utt.
[quote=wrongway][quote=Uliii]
Un tas komentārs par 3Ls ir vienkārši smieklīgs. Moš vēl kāds liek par 4.55?[/quote]
Es lieku par pliku paldies. Pat tad ja zābakus pērk blakus sportlandā.
Sanāk, ka esmu muļķis :D
5 Ls par 5 skrūvju ieskrūvēšanu paprasīt ir p**** n***!!![/quote]
Par paldies mūsdienas neviens neko nedara,ja nu vienīgi Tavs veikals ir sagādājis visus lekālus un oriģinālos urbjus un :D Bet ja godīgi Es pa 3Ls lieku.
[quote=ginca23][quote=wrongway][quote=Uliii]
Un tas komentārs par 3Ls ir vienkārši smieklīgs. Moš vēl kāds liek par 4.55?[/quote]
Par paldies mūsdienas neviens neko nedara,ja nu vienīgi Tavs veikals ir sagādājis visus lekālus un oriģinālos urbjus un :D Bet ja godīgi Es pa 3Ls lieku.[/quote]
Atnāc ciemos. Ir gan šablons, gan īstais urbis :)
Bez šablona un ar neīsto urbi es klientu slēpēm klāt neķeršos nekad.
[quote=wrongway][quote=ginca23][quote=wrongway]
Par paldies mūsdienas neviens neko nedara,ja nu vienīgi Tavs veikals ir sagādājis visus lekālus un oriģinālos urbjus un :D Bet ja godīgi Es pa 3Ls lieku.[/quote]
Atnāc ciemos. Ir gan šablons, gan īstais urbis :)
Bez šablona un ar neīsto urbi es klientu slēpēm klāt neķeršos nekad.[/quote]
Kur janak ciemos,kur pa velti Tu liec ? :) Es majas uzliku bez šablona,bet ar oriģinālo urbi,roka piešauta :)
mans minējums - alfa, gandrs? :D
Ak pareizi,tur strādāja :) Tad jau bus japiekāpj :)
Ar slidsoļa lamatiņām noteikti var bez problemām slidsolī maukt ;)
Pēc manā rīcībā esošas nepārbaudītas informācijas klasiskās un slidsoļa vienāda līmeņa lamatas atšķiras tikai ar gumijām, kas atspiež purngalu, slidsolim tās ir stingrākas. Varbūt slēpju speciālisti, kad būs noslēguši karteļa vienošanos par pieskrūvešanas cenām, zinās pateikt ticamāku informāciju ;)
pērciet slēpes ar NIS plāksni un atkritīs visi jautājumi par pieskrūvēšanu, šabloniem, cenām, pareizajiem un nepareizajiem urbjiem utt.
Slēpes ar NIS plāksni ir laba lieta,bet ir redzēts kā smuki lamata paliek pie kājas,vnk nonakot nost no plāksnes ,tas starpcitu bija PK
nezinu gan, varbūt bija kāds brāķis, bet es diezgan nopūlējos, lai lamatas uz plāksnes uzvilktu virsū, ļoti stingri gāja
Man jau liekas kad iet virsu loti viegli,un ja sniegs tiek apaksa tad ir vaks :)
Man jau liekas kad iet virsu loti viegli,un ja sniegs tiek apaksa tad ir vaks :)[/quote]
tev jau pašam jāseko, lai starp lamatiņu un zābaku nebūtu sniegs pieliekot slēpes, braucot pa labu trasi, grūti dabūt sniegu tur
Ar slidsoļa lamatiņām noteikti var bez problemām slidsolī maukt ;)
Pēc manā rīcībā esošas nepārbaudītas informācijas klasiskās un slidsoļa vienāda līmeņa lamatas atšķiras tikai ar gumijām, kas atspiež purngalu, slidsolim tās ir stingrākas. Varbūt slēpju speciālisti, kad būs noslēguši karteļa vienošanos par pieskrūvešanas cenām, zinās pateikt ticamāku informāciju ;)[/quote]
īstenībā priekš touring līmeņa pilnībā nav būtiskas lamatiņas.
Man jau liekas kad iet virsu loti viegli,un ja sniegs tiek apaksa tad ir vaks :)[/quote]
tev jau pašam jāseko, lai starp lamatiņu un zābaku nebūtu sniegs pieliekot slēpes, braucot pa labu trasi, grūti dabūt sniegu tur[/quote]
Laikam teorikis esi :)
Laikam teorikis esi :)[/quote]
Pēc nosaukuma un aktivitātes tas gusj tāds zināms mājputns izskatās, ja tā, tad, ginca23, tev taisnība, teorētiķis viņš ir galīgs un slēpes pat redzējis dzīvajā nav :D
Pēc nosaukuma un aktivitātes tas gusj tāds zināms mājputns izskatās, ja tā, tad, ginca23, tev taisnība, teorētiķis viņš ir galīgs un slēpes pat redzējis dzīvajā nav :D[/quote]
Grūti jau pateikt kas slēpjas zem nika :D Bet varam jau pārbaudīt čalīti distance :) Ko viņš teiks par praktiskiem treniņiem :)
Nopirku touring slēpes 2.07m ar rieviņām, bet sajūta, ka vai nu par īsas vai par mīkstas - kā cietāka trase, tā skaņa drausmīgākā un baltums tuvāk centram stiprāks.
Vispār ir vērts meklēt k-ko cietāku vai garāku no lētajām (pavisam lētajām).
Pagaidām slēpoju klasiku.
Varbūt kādam ir kas lietots piedāvājumā uz NNN? LĒTI!
Augums 1.9m, Svars - 109 un lēnām iet mazumā. :)
[quote=ginca23][quote=gun][quote=ginca23]
Pēc nosaukuma un aktivitātes tas gusj tāds zināms mājputns izskatās, ja tā, tad, ginca23, tev taisnība, teorētiķis viņš ir galīgs un slēpes pat redzējis dzīvajā nav :D[/quote]
Grūti jau pateikt kas slēpjas zem nika :D Bet varam jau pārbaudīt čalīti distance :) Ko viņš teiks par praktiskiem treniņiem :)[/quote]
kur tad es šitādu bazaru biju palaidis garām, laikam vairāk jāvelta laiks netam :(
[quote=gusj][quote=ginca23][quote=gun]
Grūti jau pateikt kas slēpjas zem nika :D Bet varam jau pārbaudīt čalīti distance :) Ko viņš teiks par praktiskiem treniņiem :)[/quote]
kur tad es šitādu bazaru biju palaidis garām, laikam vairāk jāvelta laiks netam :([/quote]
Nju re tas jau vecs ieraksts :D