hilss, es nepretendēju, ka šī tehnika varētu būt kaut kādā ziņā labāka par citām (drīzāk jau otrādi), bet algoritms ir tāds:
no otrādi apgāztas pudelītes, griežot ķēdi, smērējam drusku eļļas. (tiktāl ir pēc standarta)
paņemam ķēdi rokā (tā kā ņem mikrofonu) un griežam pedāļus. Rezultātā roka kļūst eļļaina, bet, ja ķēde sākumā bija tīra, tad eļļu nomazgāt pēc tam var ar ziepēm vien.[/quote]
Es jau arī nedomāju - slikti, vai labi. Vienkārši interesanti. Līdz šim es tādu eļļošanas paņēmienu vēl nebiju sastapis.
Pēc manām domām, šajā gadījumā ķēde par taudz tiek saeļļota. Es atkal daru tā, ka katrā savienojumā iepilinu eļļas pilienu, pēc tam kādas 10 reizes izgriežu ķēdi un ar lupatiņu lieko eļļu noslauku. Ķēdes sāni paliek sausi un neeļļoti.
Ā, un ja pa tēmu, tad pa rokai parasti Skaidras pasta trāpās. Patīk, ka tā ir nedaudz abrazīva. Problēmas nomazgāt eļļu nav bijušas.
Hmm… depo veikalos pie auto kosmetikas var nopirkt lidzekli elljainu roku mazgashanai. Taada dzeltena pudele ar zilu korkji. Iekshaa dzelteniigs abraziivs pastveidiigs smaakjis - lieliski var nomazgaat elljainaas rokas. Tiesa gan ja taa ellja tiek zem nagiem tad ir ko paciiniities ar birsti… :D
hilss, nu jā, mēs jau sākas diskutēt par pareizu ķēdes eļļošanu, kas nav sākotnējais topiks ;) Bet man šķiet, ka svarīgākais ir panākts - ķēde nečīkst un ātri nepiesmērējas. Es nedomāju, ka manā gadījumā eļļas paliek par daudz - to es pieskatu!