Kā attīrīt rokas no eļlas?

ja vajag pa fikso ko eļļainu darīt un negribās nekam pakaļ skriet tad var pirms darba saziepē rokas un ļauj nožūt, tad var kādu stundu ķimerēties, pēc tam gan pagrūti dabūt to eļu nost tikai ar parastām ziepēm.

abrazīvā pasta- čakarē ādu (ne pa jokam), ja bieži lieto, bet efektīva.
Fairy & co- pilnīgi pietiek 90% gadījumu, ļoti draudzīga ādai.
ĻOTI netīras rokas pirms mazgāšanas ar Fairy tīram ar WD40. jā, jūs nepārklausījāties. šis ir viens no nedaudzajiem WD40 pielietojumiem, strādā ļoti labi. der arī jebkāds cits šķīdinātājs., bet WD40 airosola formāts ļoti taupa laiku.

pēc šitādas procedūras -krēms, sasprēgājusi āda nav nekas patīkams.

lietoju ‘handcleaner’ no Rema Tip Top, droši vien analogs augstāk bildē redzamajam - ideāla manta. Principā tā pati skaidra tikai draudzīga ādai. Vēl labi strādā, ka pirms ķēpāšanās rokas pamatīgi iesmērējam ar roku krēmu, pēc tam ar parastām šķidrajām ziepēm viss smuki nāk nost.

Es mjās vakar izmēģināju visu iespējamo, Fary, Donestos, ( pat zobu pastu, balinājapuslīdz labi, Bet tomēr,padārgi tad sanāk), higēniskās ziepes. Un tad vēl ar rokām izmazgāju pulverūdenī velodrēbes un iegāju dušā. uz rokām tik un tā bija manāmas eļļas pēdas.
Laikam jau pie vainas ir mana raupjā roku āda ( dzīvojot laukos un darot visus lauku darbus ir izdevies iegūt ādu kas nebaidās aukstuma un karstuma, jo vienkārši ir ļoti rupja) :)

Sen mājās nav lietota, bet laikam būs jāiegādājās abrazīvā SKAIDRA vai citviet saukta par SKUDRU

Zaļās ziepes, kur dabūt nezinu :)
Kad vecfāteram strādnieki jumtu krāsoja, ņēma nost pat alkīda krāsu.

Agrāk, strādājot transporta flotē, mašīnā bija tāda speciāla smēre, ko pirms netīriem darbiem uzsmērē uz rokām, ļauj apžūt un droši var darboties. Pēc tam tikai nomazgā ar ūdeni un rokas tīras kā iepriekš. Nosaukumu diemžēl neatceros.

Ai ko tur daudz, es tā pat ar ziepēm paberzēju, 60 - 70 % nonāk nost un miers, parīt palikušie sīkie pleķīši ap nagiem un vēl kur, kurus nevarēja ar labu nost dabūt, jau kaut kur ir pazuduši un miers

Tas pats 2 ierakstus augstāk minētais vecfāters arī bija kaut ko līdzīgu saglabājis, tā smēre bija uz ūdru(?) tauku bāzes.

Var ar cukuru. Var ar citronskābi, citronu.

Ar vaitspirtu un lupatiņu noberzē un ~80% nost. Pēc tam ar ziepēm un rokas gandrīz kā no skaistumkopšanas salona manikīru uztaisijis :)

• super šķīdina un nesmird!!!

nu vislabakais man liekas ir gandriz karsts uudenis, svamme un velas pulveris, dabuju nost pilnigi visu! auksts udens nedod tadu effektu ka karstais cik petiju!

Vislabākais līdzeklis ir Fairy :) Pārbaudīts, efektīgs līdzeklis. Nekādi velas pulveri un tamlīdzīga figņa.

Sestdien ar eļlaino ķēdi nosmērēju pusi kājas - bet nav bēdu, paņemam ZOBU PASTU un viss ir tīrs vienā momentā - pamēģini!

rokās uzvelk gumijas cimdiņus, no medicīnas, vai trauku mazgāšanas. Un darbojies. Novelc cimdus nost un rokas baltas kā sniedziņš. :D

Nekad nesmu mācējis skrūvēt dzelžus ar cimdiem. It sevišķi, ka kaut kas smalks jāskrūvē.

Es tīru ķēdi, izmantojot chain cleaner, tualetes papīru un plikas rokas. Kad ķēde notīrīta, eļļu izsmērēju ar roku. Tad nomazgāju rokas ar ziepēm un viss. Agrāk, kad tīrīju savādāk (lasi: muļķīgāk), rokas bija grūti nomazgāt. Bet tagad viņas vienkārši nepaliek netīras. Veiksmi! :)

Dobeles ražojuma līdzeklis Skaidra (ar modifikācijām Skaidra2 un Slaidra3) - notīra ēlļu no visa (noteikti labāks par fairy, jo skaidrai ieks’'a ir mazi abrazīvi gabaliņi, un eļļas u.c. traupus labāk noberž no rokām…)

Tas ir kā “izsmērēju ar roku”?

riteņa tīrīšanai un attīrišanai no eļļas pēdām (t.sk. ķēdei) ļoti labi noder Ajax salvetes: http://www.arn.lv/?tp=1485&prodsid=10770&lang=lv
pieejami vairāki aromāti, katra gaumei ;)
arī rokas ar tām labi notīrās, pēc tam gan āda sausa un jāiesmērē ar kremu.

jā, arī trauku mazgājamie līdzekļi labi palīdz, kritiskākos gadījumoas var švammītes aso pusi ņemt talkā.

Tas ir kā “izsmērēju ar roku”?[/quote]

hilss, es nepretendēju, ka šī tehnika varētu būt kaut kādā ziņā labāka par citām (drīzāk jau otrādi), bet algoritms ir tāds:

1. no otrādi apgāztas pudelītes, griežot ķēdi, smērējam drusku eļļas. (tiktāl ir pēc standarta)
  2. paņemam ķēdi rokā (tā kā ņem mikrofonu) un griežam pedāļus. Rezultātā roka kļūst eļļaina, bet, ja ķēde sākumā bija tīra, tad eļļu nomazgāt pēc tam var ar ziepēm vien.