Kā attīrīt rokas no eļlas?

Sveiki.
Nu jau kadu laiku esu velobraucējs, meģinu apkopes ričukam veikt savam rokam majās, taču ir mūžiga problēma, rokas pēc apkopes veikšanas ir jamazga vismaz stundu, un tad ar nebūs tīras, bez maz vai japarmazga ar rokam viss veļasskapis lai dabūtu tās baltas :D

Ko varat ieteikt, šodien zzk veikalā paprasiju, paradija vienu bundžu, bet maksā 7 ls. Vai nav kads cits variants?

Cits variants ir uzturet ricuku tiru! :)

manas rokas diezgan labi nomazgājas ar veļas mazgājamo pulveri un/vai pastu “skaidra”

Vienkārši nopērc plānus darba cimdus…

Man pietiek ar ziepēm, veļas pulveri un vēlreiz ar ziepēm. Nav ideāli, bet manikīra man nav. :) Pēc tam tāpat jāiet dušā, un tad rokas ir tīras.
Komandas biedrs ar savu velo darbojas baltos gumijas cimdos. Izskatās, protams, dikti savādi, bet sava doma ir.

Lai to izdarītu man ar iņu vispar av jabrauc.
preteja gadijuma ņemoties gar ķēdi, atrumkarbu, klai u dakšu eļļa ta vai ta onak uz rokam.

Pēc pāris apkopēm bus japērk jaui, tas eatmaksājas.

Ziu, ka Audi centra “Rīga” meaniķi izmato kautkadu dzeltenu Vācu pastu, reiz bija gadījies pie tās tikt, varbūt arī tagad jānobrauc uz turieni un jāpainteresējās.

Gumijas cimdi, tā doma, ka rokas tiek ieliktas "prezervatīvā " vie man nepatīk, gumija ir tas ko ienīstu.

ar aizdedzināšanas šķidrumu kas ir uz petrolejas bāzes! ;) man vismaz der!
mēģināju arī tehnisko spirtu, bet tas neder! ;)

[quote=MZGD]ar aizdedzināšanas šķidrumu kas ir uz petrolejas bāzes! ;) man vismaz der!
mēģināju arī tehnisko spirtu, bet tas neder! ;)[/quote]

To var megiat laukos vai plašā garažā, bet ne jau daudzstāvu mājas trepjutelpa, lai ričuku nav jatīra dzīvoklī.

Pēc pāris apkopēm bus japērk jaui, tas eatmaksājas.

Ziu, ka Audi centra “Rīga” meaniķi izmato kautkadu dzeltenu Vācu pastu, reiz bija gadījies pie tās tikt, varbūt arī tagad jānobrauc uz turieni un jāpainteresējās.

Gumijas cimdi, tā doma, ka rokas tiek ieliktas "prezervatīvā " vie man nepatīk, gumija ir tas ko ienīstu.[/quote]
Jā, neatmaksājas :(…sevišķi ja cimdi maksā Ls 0.15…un nav jāpērk gumijas cimdi…

te tika pārsvarā apspriests kā notīrīt rokas, bet es ieteiktu padomāt, kā mazāk nosmērēt.

Vai gadījumā nav tā, ka tu riteni eļļo par daudz?

Droši vien ka zini, bet ja kas - tad no ķēdes pēc eļļošanas liekā eļļa ir jānoslauka nost - būs mazāk netīrības un drazas nelips klāt.

[quote=fusio]te tika pārsvarā apspriests kā notīrīt rokas, bet es ieteiktu padomāt, kā mazāk nosmērēt.

Vai gadījumā nav tā, ka tu riteni eļļo par daudz?

Droši vien ka zini, bet ja kas - tad no ķēdes pēc eļļošanas liekā eļļa ir jānoslauka nost - būs mazāk netīrības un drazas nelips klāt.[/quote]

diezvai, pec eļļošanas gan nenotīru vel ar lupatiu, bet eļļu daudz arī nelieku.

ir ļoti labs roku tīrīšanas līdzeklis TopClean, tirgo sia “Deltars”, Skaistkalnes ielā (netālu no mūkusalas apļa). šķiet ka bundža maksāja ap 7Ls, bet tā pietiks visai dzīvei (2L).

mūsu rūpnīcā mehāniķi ar šo līdzekli mazgā savas supereļļainās rokas, pietiek ar vienu ziepēšanas reizi, pasta ir abrazīva. ar šo pastu man ir izdevies nomazgāt pat zīmogu tinti.

no sirds rekomendēju!

Es tīru rokas ar trauku mazgāšanas līdzekli. Attīrās diezgan labi un ātri. ;)

Esmu atklājis ka ļoti labi palīdz auto šampūns. Tajā ir eļļu sķīdinoš sastāvs, viegli nopērkams utt… izmantoju kā šķidrās ziepes pēc velo tīrīšanas …

Es iztieku ar parastiem mājsaimniecības līdzekļiem:
Noslauku plaukstas ar papīra virtuves dvieli, ņemu parastu pārtikas eļļu un kārtīgi atmiekšķēju visus netīrumus (ir sajūta, ka šī eļļa nomierina sakairinātu ādu), noslauku, tad nedaudz saslapinu rokas zem krāna, dikti saziepēju ar ziepēm, pēc tam netīrās putas noskaloju.

Pārvietots uz Iesācējiem.

Un, autor, tēmas nosaukumam ir jāraksturo tās saturs. Tas tā ir jādara, lai citi ātrāk varētu sameklēt tos interesējošo informāciju un lai samazinātu dubultojošās tēmas.

Muusu pashu trauku mazg.liidz. Zilgme njem nost ellju gandriiz tikpatlabi kaa tas speciaalais dzeltenais un nemaksaa neko un vienmeer staav virtuvee pa kjeerienam :)

Parastas ziepas (vai veļas pulveris, fairy un tml) + silts ūdens + švammīte!!! (tā ar abrazīvo daļu vienā pusē) = vienmēr tīras rokas.

BHP roku tīrīšanas pasta 500g - Ls 0.35…reāli lēti…

http://shop.prana-ko.lv/index.php?productID=3120