Sveiki.
Nu jau kadu laiku esu velobraucējs, meģinu apkopes ričukam veikt savam rokam majās, taču ir mūžiga problēma, rokas pēc apkopes veikšanas ir jamazga vismaz stundu, un tad ar nebūs tīras, bez maz vai japarmazga ar rokam viss veļasskapis lai dabūtu tās baltas :D
Ko varat ieteikt, šodien zzk veikalā paprasiju, paradija vienu bundžu, bet maksā 7 ls. Vai nav kads cits variants?
Man pietiek ar ziepēm, veļas pulveri un vēlreiz ar ziepēm. Nav ideāli, bet manikīra man nav. :) Pēc tam tāpat jāiet dušā, un tad rokas ir tīras.
Komandas biedrs ar savu velo darbojas baltos gumijas cimdos. Izskatās, protams, dikti savādi, bet sava doma ir.
Pēc pāris apkopēm bus japērk jaui, tas eatmaksājas.
Ziu, ka Audi centra “Rīga” meaniķi izmato kautkadu dzeltenu Vācu pastu, reiz bija gadījies pie tās tikt, varbūt arī tagad jānobrauc uz turieni un jāpainteresējās.
Gumijas cimdi, tā doma, ka rokas tiek ieliktas "prezervatīvā " vie man nepatīk, gumija ir tas ko ienīstu.
Pēc pāris apkopēm bus japērk jaui, tas eatmaksājas.
Ziu, ka Audi centra “Rīga” meaniķi izmato kautkadu dzeltenu Vācu pastu, reiz bija gadījies pie tās tikt, varbūt arī tagad jānobrauc uz turieni un jāpainteresējās.
Gumijas cimdi, tā doma, ka rokas tiek ieliktas "prezervatīvā " vie man nepatīk, gumija ir tas ko ienīstu.[/quote]
Jā, neatmaksājas :(…sevišķi ja cimdi maksā Ls 0.15…un nav jāpērk gumijas cimdi…
ir ļoti labs roku tīrīšanas līdzeklis TopClean, tirgo sia “Deltars”, Skaistkalnes ielā (netālu no mūkusalas apļa). šķiet ka bundža maksāja ap 7Ls, bet tā pietiks visai dzīvei (2L).
mūsu rūpnīcā mehāniķi ar šo līdzekli mazgā savas supereļļainās rokas, pietiek ar vienu ziepēšanas reizi, pasta ir abrazīva. ar šo pastu man ir izdevies nomazgāt pat zīmogu tinti.
Es iztieku ar parastiem mājsaimniecības līdzekļiem:
Noslauku plaukstas ar papīra virtuves dvieli, ņemu parastu pārtikas eļļu un kārtīgi atmiekšķēju visus netīrumus (ir sajūta, ka šī eļļa nomierina sakairinātu ādu), noslauku, tad nedaudz saslapinu rokas zem krāna, dikti saziepēju ar ziepēm, pēc tam netīrās putas noskaloju.
Un, autor, tēmas nosaukumam ir jāraksturo tās saturs. Tas tā ir jādara, lai citi ātrāk varētu sameklēt tos interesējošo informāciju un lai samazinātu dubultojošās tēmas.
Muusu pashu trauku mazg.liidz. Zilgme njem nost ellju gandriiz tikpatlabi kaa tas speciaalais dzeltenais un nemaksaa neko un vienmeer staav virtuvee pa kjeerienam :)