Vīri, mieru :))
[quote=elkasparito]Ko Tu ar to visu vēlējies pateikt?!
Paskaidro man 3 klases un deju kursus beigušam urļikam!!!
[quote=Clansman][quote=elkasparito]Ja mans piemērs tika uztverts kā agresijas aicinājums, tad teikšu, ka tā nav!
Bet šeit daži izklausās kā tipiski mīšļi, kuriem bail no visa iespējamā un tikai forumos ir kruti čaļi…
Vēlreiz atkārtoju īpaši apdāvinātajiem, it īpaši izglītotajam un inteliģentjam eBiker - par sevi ir jāmāk pastāvēt, aizstāvēt!!! Ja vecis to nav spējīgs izdarīt, tad turpākie teksti par agresiju, inteliģenci un tmldz lietām ir tikai un vienīgi gļēvuļa muldēšana un spekulēšana.
Fizisku izrēķināšanos nepropogandēju, bet ja man uzbrūk, tad atbildi parādā nepalikšu…[/quote]
Ja tā padomā, tad nevienu, izņemot Kaspar(u)S un viņa draugus(iespējams), tas neskar. Tad, kad uzzina, kas tas ir(vai kādam vēl ir jautājumi?), tad korporatīvi(tiešām) jautājums: Kakovo *uja tu tā dari?[/quote][/quote]
Labus prikolous arī es saprotu. Es gribēju pateikt to, ka viens “*ujila” uzbrauca šī foruma dalībniekam KasparamS “ne po delu”, un pie tam vēl lielās. Uzskatu, ka cilvēks, kurš ir kaut ko sasniedzis fiziskā(un ne tikai) formā, nedrīkst tā izturēties. Pat, ja “garastāvoklis” attiecīgs. Vīrietim ir jābūt vīrietim. Pat, ja smagi.
Gati, tad varbūt arī tu kā viens no ironman komandas dalībniekiem vari pakomentēt otras puses redzējumu nevis tikai norādīt uz to, ka izklāsts ir vienpusējs?
Romāna sasniegumus neviens te neapšauba, toties par kultūru gan acīmredzot var parunāt… un, kā jau minēts, tā nav pirmā reize :) Arī man personīgi reiz ir nācies saskarties ar neadekvātu reakciju uz vienkāršu jautājumu, bet to tā īpaši pie sirds gan neņēmu.
Tiešām žēl, ka tā.
[quote=elkasparito]Ja mans piemērs tika uztverts kā agresijas aicinājums, tad teikšu, ka tā nav!
Bet šeit daži izklausās kā tipiski mīšļi, kuriem bail no visa iespējamā un tikai forumos ir kruti čaļi…
Vēlreiz atkārtoju īpaši apdāvinātajiem, it īpaši izglītotajam un inteliģentajam eBiker - par sevi ir jāmāk pastāvēt, aizstāvēt!!! Ja vecis to nav spējīgs izdarīt, tad turpmākie teksti par agresiju, inteliģenci un tmldz lietām ir tikai un vienīgi gļēvuļa muldēšana un spekulēšana.
Fizisku izrēķināšanos nepropogandēju, bet ja man uzbrūk, tad atbildi parādā nepalikšu…[/quote]
Tas ir tavs viedoklis un Tev ir tiesības uz to! :)
Komandas biedra viedoklis no twitera:
Ingus Silins @Siluks
@McDrevich @RomansMelderis Nabadziņam neļāva uz rata pasēdētm un pasūdzējās forumā :))))
Un paša varoņa tvīts. Cik saprotu man adresēts… cerams, ka es kļūdos…
Romāns Melderis @RomansMelderis
:))puika līdz galam nestāsta ,bet nu lai ņemās …katrs tā pat saņem ko pienākas.
Un neliela sarakste no endomondo, izskatās, ka arī kāds pazīstams Romāna čoms:
Kristaps Nav ko parazitēt, tad neviens nesūtīs un negrūstīs :)
Yesterday at 21:26
Kaspars Nav ko gūstīties un sūtīt, tad neviens netaisīs trilleri forumā :)
Yesterday at 21:45
Kristaps Kāja jātrenē, lai nebūtu vajadzības parazitēt, tad nebūs ne grūstīšanās, ne trilleri :)
Yesterday at 21:56
Kaspars Komunikācija jātrenē, tad nebūs ne parazitēšanas, ne grūstīšanās, ne sūtīšanas un ne trillera :D
Yesterday at 22:10
[quote=elkasparito]…
Un kāda jēga izkauties uz šosejas (varbūt vēl gaitā :) ), riskējot turklāt vēl arī pakļūt zem garāmbraucošām mašīnām?
Domāju, ka KasparS izvēlējās civilizētāku variantu - nenolaisties līdz “varoņa” līmenim, bet painformēt riteņbraucēju kopienu.
Es laikam cien. guru vietā tagad nomainītu vārdu, uztaisītu plastisko operāciju vai vismaz apsegtu galvu ar deķīti un pārlaistu ziemu aizkrāsnē (klusā cerībā, ka pa to laiku tauta aizmirsīs).
Ja jau Ozolam viens lecīgs vārds tika pieminēts ilgi un sirsnīgi…
kādreiz lietoja garos pumpjus, ne tikai riepu pumpēšanai :)
Ha, man tas Ozola lecīgais vārds tīri labi patīk! Būtu varen amizanti, ja nākamgad nolikumā tā arī būtu-- sporta klase un tūdaliņu klase :-) Un būtu dažam efektīva motivācija iet uz sportu ar’
bildi studijā, būs zināt kuram nedrīkst atsēdēt.
un pie reizes otru galeriju ar tiem, kuriem drīkst droši atsēdēt.
Bildes vajag ar un bez ķiveres, jo imho tas būtiski izmaina izskatu.
Un zem katras bildes komentāru sadaļu un atsēdēšanas km un laika atzīmēšanu, beigās varēs statistiku veidot - visspēcīgākais vilcējs, ātrākais, utt.
despec, te nenotiek diskusija par atsēdēšanu. Iet runa par vispārējo riteņbraucēju kultūru, riteņbraucēju attiecībām uz šosejas vai meža takas, komunikācijas prasmēm, utt…
nu bet par ko es runāju, lai visi zina kuram ir kultūra, un kuram nekad tā nebūs! Es tik nedaudz domu izvērsu ;)
Runa tiešām iet par kultūru. Bet nav ko brīnīties, Romānam Melderim ir 9 klases un komandas " biedri" arī tālāk par vidusskolu nav tikuši. Kāds treneris - tāda komanda:)
Tu runā ka kung fu teoētiķis, kurš nepiedalās K-1 vai MMA mačos, bet diskutē tā it kā zinātu visu pro līmenī un tipa kaut ko teorētiski esi spējīgs atrisināt…
Kurā brīdī es teicu, ka jāsāk kautiņš un vēl uz šosejas?!
Ko a?!
Nu paskaidro man paļīgskolas beidzējam!!!
KasparsS nomīza, bet nu ne man viņu kritizēt
Es 100% piedāvātu apstāties un parunāt, bet tā jau ir mana problēma…
Kaspi - neapvainojies, arī es esmu mucis un izvairījies no pārspēka, bet nu pārspēks bija vairāku cilvēku un man bija zem 20 gadu…
[quote=novērotājs][quote=elkasparito]…
Un kāda jēga izkauties uz šosejas (varbūt vēl gaitā :) ), riskējot turklāt vēl arī pakļūt zem garāmbraucošām mašīnām?
Domāju, ka KasparS izvēlējās civilizētāku variantu - nenolaisties līdz “varoņa” līmenim, bet painformēt riteņbraucēju kopienu.
Es laikam cien. guru vietā tagad nomainītu vārdu, uztaisītu plastisko operāciju vai vismaz apsegtu galvu ar deķīti un pārlaistu ziemu aizkrāsnē (klusā cerībā, ka pa to laiku tauta aizmirsīs).
Ja jau Ozolam viens lecīgs vārds tika pieminēts ilgi un sirsnīgi…[/quote]
Cik viegli lietas var atrisināt ar frāzi - Piedod, es rīkojos nepareizi.
Diemžēl to tik reti nākas dzirdēt…
Topiks aiziet auzās :) kurš šodien nomina vismaz 2h treniņu?
tūdaliņu piektā koridora runas
Fantastika, izlasot pirmo postu uzreiz pirmā doma bija - triatlonists, toč :D
Sory, es tikai 1:40h :)))
Lielisks pienesums diskusijai, čempiņ! :)
Es gan tā neteiktu. Jau tas vien, ka viņš godīgi uzraksta, ka nolēmis labāk braukt prom, nevis te stāstītu, ka būtu ar kāju pa pakausi uzšāvis, ja vien čība nebūtu atsējusies, liecina, ka cilvēks ir personība un nebaidās no tā, ka viņu kāds izsmies. Arī tam vajag drosmi.
Tas par ko Tu raksti. Kauties vajag. Nežēlīgi. Sist, plēst aiz lūpas, spiest īkšķi acī, lauzt pirkstus, žņaugt, atkal sist utt. Bet tikai tad, kad tas ir tiešām nepieciešams, kad Tu cīnīsies par savu vai savu tuvo dzīvību. Ja tas ir vienīgais iespējamais risinājums. Nodarbošanās ar kretīnu audzināšanu visticamāk beigtos bēdīgi, jo Tavā pusē nenostāsies cīņas dievs. Viņš parsti šādās situācijās vai nu notinās, vai nostājas pretējā pusē, lai Tevi vestu pie prāta caur zaudējumu.