Labdien visiem!
Gribu pastāstīt atgadījumu, kad notika vakar(19.10) uz Jūrmalas šosejas.
Braucu mierīgā tempā, ātrums ap 30 +/- (nav spidometra). No Liepājas šosejas viadukta izlīda viens braucējs, pamanīju jau pa gabalu, sākumā brauca aiz manis, kad panāca mani, apdzina ar ātrumu, kas bija nedaudz lielāks par manu (3…4 km/h), nu es domāju, lai ātrāk tikt līdz Rīgai, iesēdos astē ar domu, pamainīsimies utt. Bet tad seko pats interesantākais… Nobraucām ~100 m +/-. Viņš piebremzē un saka man aptuveni šādu frāzi: “Kas es tev, ba, kāds vilcējs, pisies nauj”. Vārda “Vilcējs” vietā bija skanēja cits vārds, kaut kāds žargons, man nedzirdēts.
Es sākumā nesapratu, vai man kaut kas palikās, vai domāju viņš joko or smtng… pajautāju: “m?” Tad viņš atkartoja vēlreizi to pašu frāzi, un sapratu, ka ar čali kaut kas tiešām nav kārtībā pajautāju, kur prblēma, vai es viņam tiešām traucēju… Tanī brīdī braucām vies otram blakus un no viņa puses [color=#FF0000]GRŪDIENS MUGURĀ[/color] ar papildus frāzi: “Brauc, piss naj ba" ~, precīzu citējumu neatceros. No tā gan es biju, tā teikt, “nelielā” šokā.
Tad kādu gabalu es braucu pa priekšu. Viņš panāca un atkal apdzen un es braucot viņam blakus jautaju: “Klausies, tev problēmas ar komunikāciju? Kāpēc nevar vienkārsi palūgt nebrauc aiz manis vai turies man pagabalu utt.” Bet tad no viņa frāze: " Tu zaj**al, brauc, pi na*uj no šejienes.” Čalis baigi sanervozējās, sāka raustīties, bija sajūta ka tūlīt sitīs, tāpēc sapratu, ka labāk piebremzēt, gan tempu, gan muti :D
Es nesaprotu no kurienes tādā saulainā, rudenīgā, siltā dienā rodas tādi cilvēki. Vai nu kaut kas ar čali nav kārtībā, vai vienkārši zeķes spiež. Es nezinu…
Brauca ar Pinarello Dogma.
Bilde:
Lai Jums jauka diena un novēlu nekad nesatikt šādu indivīdu treniņā laikā.
Khmmmm, starp riteņbraucējiem parasti izdodas sakomunicēt kā pie cilvēkiem pienākas bet šis stāsts liek noprast ka šim kadram kāds ir nodarījis pāri viņam jebšu arī nav audzināts. Esu šokā par šādu faktu. Es nekad neliedzu braucējam sēdēt man uz astes ja kāds tā vēlas.
KasparsS, Tu esi reāli lēns :) :D
Huļi Tu man atsēdi, huļi ?
“Kas es tev, ba, kāds vilcējs, pisies nauj”
Huļi Tu grūsties, huļi
"Es Tev lieku atsēdēt? Huļi…
Huļi Tu man bļauj virsū ?
Tas humoram :) bet jā … :)
Izskatās,ka fūres vadītājs ir uzkāpis uz velo, bet aizmirsis to.
Ceru, ka mēs visi spēsim atrast to braucēju un parādīt viņa vietu.
un huļi viņam nav mirrrrrrgojošo lampiņu :P
Es domāju, ka daudzi zin kas tas par cilvēku.
Anderson, jā, man arī tā likās, ka parasti izdodas sakomunicēt, līdz vakardienas treniņam.
To ko viņš teica, tas sīkums, tikai deļ vārdiem es te nemaz neko neraksītu. Bet kāpēc jāgrūž… uz šosejas… ātrumā… feispalma
Njā, kaut kāds garīgi nelīdzsvarots bidla trāpījies būs. Kā tāda bāba :)
Bet vispār, cik nācies saskarties, riteņotāji ļoti lādzīgi cilvēki, dīvains gadījums… Cerams šo kāds pārmācīs! ;)
KasparS-Braucot ar auto neiesēdies šim astē…korķī :D :D :D
nē nu, gadās melnās dienas kad gribas iznīcīnāt vissu pasauli, bet nu augstas klases sportistam ētiku vaajadzētu ievērot, rādīt priekšzīmi un pamācīt citus,…jo vislabāk ir mācīties no reāliem profiem nevis tur dažiem xc.lv filozofiem :)
un pastumt uz priekšu šosejā ir ok, bet nu parasti grupas treniņā vai gonkā tas notiek :) man nav sanācis divatā braucot stumt līdzbraucēju :)
man parasti ātrums no tā nemainās ja uz labas taisnas šosejas kāds sēž astē, ja galīgs čaiņiks tad gan reizēm aizbraucu no viņa prom lai man bremzējot neieliekas aizmugurē :
Peace ^_^
Tas man škiet ir viens no veloclub.lv kadriem- ir pāris reizes manīts vienatnē tirinamies pa Liepājas šosi.
edit: tomēr būšu sajaucis.
Esmu pārsteigts, pazīstu viņu kā ļoti normālu un pat pozitīvu cilvēku…
Vakar sito kadru uz jurmalenes redzeju, brauca kopa ar vienu caliti, acimredzot ar Tevi. Tiesi pabraucat man garam kad es uz babites viaduktu taisijos braukt augsa. Smuks velo, ta ar vienu aci tik ieveroju. Kaspar, Tu auguma neesi baisi liels, tapec mosh gribeja savu varu un speku ar muti paradit, interesanti uz manu nobaroto metru90 ari meginatu dirsties. Kretinu pilna pasaule …
Neapgalvoju, ka tas ir augstākminētais cilvēks, bet rodas jautājums-
vai jums tas kaut ko maina, ka kāds aiz jums brauc/nebrauc?
Nevaru ne apgalvot un nevaru arī noliegt, ir mūsu komandā braucējiem kādi 3 Pinarello markas velo bet par šo eksemplāru grūti spriest no aizmugures. Starp citu tas kurš diezgan regulāri pa to galu braukā brauc ar ne Pinarello Dogma bet Quattro vai kā tas modelis saucās un viņam ir Campagnolo nevis Sram un zemā profila riteņi. Ir viens Pinarello Dogma arī mūsu blices garāžā tikai melnā krāsā.
Ārprāts! Moška tā ir bērības trauma - kāds piezagās no izmugures un … Tāpēc tagad sargā! Bet, ja nopietni - reāli zema intelekta persona!
Savelkot Pinarello un to tvītu tur vairs nav jautājumu, kurš šitā ir izrunājies…
Zināms kadrs… Romāns Melderis no Ironman.lv triatlona komandas, esot tās treneris. Starp citu , komanda ir slavena ar to, ka pieķerta uz dopu šogad, bet tas ir cits stāsts…
He, esu tad ko palaidis garām par jaunākiem dopinga gadījumiem Lv, bet zinu ka Romāns Melderis esot treneris Danai Rožlapai.
Tagad man pat bail iedomāties kādā stilā Danu dresē ši “super inteliģentais” treneris. Lai nu kādi čaiņiki tā izpildītos tā bet treneris un šitā, ouch. Nezinu pat kā lai noraksturo šo faktu.
Tas dopinga gadījums bija ar Igoru Gucanoviču - http://ironman.lv/?rec=140
Nu, incidentu varētu norakstīt uz kādu “melno dienu”, pats gan neesmu lamājies par to, ka kāds sēž uz rata… kur nu vēl grūdis :|
Nepazīstams čalis sēž uz kaļosa un netīšām uztaisa zavalu ar nopietnām sekām - es tad arī būtu dusmīgs. Ja nav pazīstams, tad jau grūti uzminēt cik labs braucējs esi utt. Par leksiku un pārējo - tas jau katra braucēja paša ziņā kā to pateikt.
Tātad, nelieli secinājumi palasot kometārus.
Augstāk, manis aprakstītā, minētā persona ir Romāns Melderis - Latvijas rekordists Ironman distancē - 8:57:34 un Ironman.lv komandas treneris. Palīdz iesācējiem kļūt par konkurētspējīgiem sportisitiem un savienot lielas jaudas riteņbraukšanu ar ātru skrējienu.