[quote=KasparsS]Tātad, nelieli secinājumi palasot kometārus.
Augstāk, manis aprakstītā, minētā persona ir Romāns Melderis - Latvijas rekordists Ironman distancē - 8:57:34 un Ironman.lv komandas treneris. Palīdz iesācējiem kļūt par konkurētspējīgiem sportisitiem un savienot lielas jaudas riteņbraukšanu ar ātru skrējienu.[/quote]
vai tas kaut kādā veidā attaisno ambālisma lēkmi? ja lieta nonāk pat līdz nebūtiskam apzinātam fiziskam kontaktam no viņa puses, to jau manuprāt ir grūti attaisnot.
Pilnīgi piekrītu!!!
Viss smuki aprakstīts no vienas puses redzējuma :) Man ar nepatīk kad nepazīstams cilvēks piebrauc un sēž uz astes. Katram var būt melnās dienas, bet diez vai kāds no visiem šiem komentētājiem uzdrošinātos to Romānam acīs pateikt?!
Un kur ir problēma atbildēt šim idiotam, kurš esot pat kaut kāds treneris? Piedāvā apstāties un visu izrunāt kā vīram ar vīru, nu pat ja pa seju atrausi, tomēr nebūsi lupata, kuru katrs idiots ar pimpjiem apliek…
Un nevajag sākt murgot par tipa kultūru un tmldz gļēvuļu dogmām, ja bail, tad bail un tā arī jāsaka, nevis jāmurgo par savstarpējo cieņu, kad reāli ir nobriedis konflikts…
Uzskatu, ka tuvcīņa starp večiem ir 100 reiz labāka jautājumu un diskusiju risināšana, kā mistiska runāšana caur forumiem.
Un Kaspi, nepārpoti, es Tev neko nepārmetu - ja mīziens parauj, tad parauj - nav viegli to pārvarēt, bet esi vecis un turpmāk liec pa seju šiem super veloguru, lai zin un baidās stiloties!!!
Normāls cilvēks nesāks dialogu ar šādiem vārdiem. Kāds tam sakars ar “vīrišķības pierādīšanu”…!?
Sakars tāds, ka vienreiz atraujot pa muti, šis trioguru nākoršeiz domās ko un kāpēc runāt un darīt…
Kā jau teicu, ja ir mīziens, tad neko - jāļauj sevi apdist un grūstīt.
Pa lielam po, ja viņš konflitē un grūstās ar līdzvērtīgu, sliktāk, ja kādam sīci šis mudaks sāks traumēt.
Un jā, klaun - ja lasi šo un esi atkal uzvilcies, tad varam satikties un izrunāt Tavas sāpes…
Varam arī aiziet uz kādu atvērto ringu, kur uzvelkot boksa cimdus izraudāsim visas sāpes!
[quote]Jā, piekrītu, ka nav objektīvi vērtēt situāciju, tikai no vienas puses redzējuma, tas ir fakts :) Es jau nemēģinu neko panākt, vienkārši pastāstīju situāciju :) Pat atvainošanos no tāda cilvēka, ar to intelekta līmeni ko viņš izrādīja konkrētajā situācijā, man nevajag. Bet man jau nekas īsti nav pret leksiku, līdz viņš nesāka palaist rokas…
Es jau viņam pēc tā grūdiena viņam acīs arī visu teicu, varu arī vēl reizi pateikt, bet kāda jēga… ,un bet tas uzvilkās vēl vairāk, un sapratu, ka jāpiever mute un jābrauc :D (to es jau rakstīju iepriekš)
P.S. Kas attiecas uz atsēdēšanu, jeb, lai skan rupjāk, parazitēšanu, nemaz netaisījos to darīt, lai gan to es nevaru pierādīt. Bet fakts ir tas, ka - [/quote]
[/quote]
Nu nevar salīdzināt tavu treniņu/izbraucienu uz savu galvu ar Romāna precīzi saplānotu treniņu- viņam tak nekāda mainīšanās nav vajadzīga.
Tagad, kad mēs zinam, ka tas ir cilvēks ar Latvijas rekordu, skaidrs, ka nav vajadzīga :D Ne par to runa…
Nekādi apstākļi, saplānotie treniņi un tituli neattaisno šādu uzvedību, kura turklāt šim cilvēkam diezgan bieži ir raksturīga. Visi solītāji dot par muti šoreiz var vienkārši paklusēt, jo patiesībā neko daudz neatšķiras no tēmas centrālā varoņa.
Normāls cilvēks būtu normāli pateicis - sorry, vecīt, šodien braucu viens. Nevis grūstījies un lamājies. Cilvēki, kam galvā visas skrūvītes ir pareizajās vietās, tā neuzvedas.
Nja izskatās ka vienai daļai LV treneru ir sakāpis galvā. Man te radiniekiem arī sanāca ne pārāk laba situācija ar vienu velo sporta veida, LV atzītu guru. Bērnam un vecākiem vēlmi iet uz velo nodarbībām atsita uz ilgu laiku. Bet kā teica man cienītā, tā ir mūsu nācijas problēma, mūsu kultūra.
Njā :facepalm:
Nepatīk, fobija k-kada - laipni palūdz lai ietur distanci. Vai aizvelc prom ja tik specīgs esi)
Neaizmirstiet, ka ar spēku un dūru vicināšanu izceļas tikai prāta un intelekta ziņā apdalīti indivīdi, kas nespēj savas domas formulēt cilvēkiem saprotamā valodā(urlas, gopņiki, 6klašu izglītības iestādi pabeigušie grāvrači un tagad šai kompānijā var ieskaitīt arī šo Latvijas lepnumu uz velo) :)
Nu ko cepjamies, cilvēkam neizdevusies diena/nedēļa/mēnesis/gads/bērnība/utt, gribējis pabraukt, lai izlaistu tvaiku, te viens uz kaļosa uzkāpa ;)
… vismaz desmitgade.
Jau no triatlona pirmās web lapas laikiem, kuru izveidoja Ivars Š ap kādu 2003.g., diskusijas tur dalījās divās daļās: pirmā (mazākā) normālas diskusijas, otrā Romāna uzbraucieni un ņirgāšanās par citiem. Ivars tajā laikā vismaz reizi nedēļā bija spiests zvanīt LTF valdei, lai saskaņotu, cik daudz no tā dzēst ārā.
Tagad, kad mēs zinam, ka tas ir cilvēks ar Latvijas rekordu, skaidrs, ka nav vajadzīga :D Ne par to runa…[/quote]
Kaspar, necepies, tā nav sistēma un jo vairāk, ne likumsakarība. Cilvēkam, kurš Twitterī lielās ar to, ka tas bija piedzīvojums. Cits uzkāp Everestā, cits atpizdī pirmklasnieku. Ne Tu pirmklasnieks, ne viņš Everesta kāpējs. Viņš ir ganons. Man šķiet, ka es viņu redzēju, braucam pa “Spilvas”- “Boldrājas” šoseju Radioshack vasaras formā. Ja tā, tad arī es viņam uz*isīšu pa muguru.
P.S. Varbūt, ka ne tikai pa muguru.
P.P.S. Neesmu profī velo, braucu sava prieka pēc.
Ja mans piemērs tika uztverts kā agresijas aicinājums, tad teikšu, ka tā nav!
Bet šeit daži izklausās kā tipiski mīšļi, kuriem bail no visa iespējamā un tikai forumos ir kruti čaļi…
Vēlreiz atkārtoju īpaši apdāvinātajiem, it īpaši izglītotajam un inteliģentajam eBiker - par sevi ir jāmāk pastāvēt, aizstāvēt!!! Ja vecis to nav spējīgs izdarīt, tad turpmākie teksti par agresiju, inteliģenci un tmldz lietām ir tikai un vienīgi gļēvuļa muldēšana un spekulēšana.
Fizisku izrēķināšanos nepropogandēju, bet ja man uzbrūk, tad atbildi parādā nepalikšu…
[quote=elkasparito]Ja mans piemērs tika uztverts kā agresijas aicinājums, tad teikšu, ka tā nav!
Bet šeit daži izklausās kā tipiski mīšļi, kuriem bail no visa iespējamā un tikai forumos ir kruti čaļi…
Vēlreiz atkārtoju īpaši apdāvinātajiem, it īpaši izglītotajam un inteliģentjam eBiker - par sevi ir jāmāk pastāvēt, aizstāvēt!!! Ja vecis to nav spējīgs izdarīt, tad turpākie teksti par agresiju, inteliģenci un tmldz lietām ir tikai un vienīgi gļēvuļa muldēšana un spekulēšana.
Fizisku izrēķināšanos nepropogandēju, bet ja man uzbrūk, tad atbildi parādā nepalikšu…[/quote]
Ja tā padomā, tad nevienu, izņemot Kaspar(u)S un viņa draugus(iespējams), tas neskar. Tad, kad uzzina, kas tas ir(vai kādam vēl ir jautājumi?), tad korporatīvi(tiešām) jautājums: Kakovo *uja tu tā dari?
Ko Tu ar to visu vēlējies pateikt?!
Paskaidro man 3 klases un deju kursus beigušam urļikam!!!
[quote=Clansman][quote=elkasparito]Ja mans piemērs tika uztverts kā agresijas aicinājums, tad teikšu, ka tā nav!
Vēlreiz atkārtoju īpaši apdāvinātajiem, it īpaši izglītotajam un inteliģentjam eBiker - par sevi ir jāmāk pastāvēt, aizstāvēt!!! Ja vecis to nav spējīgs izdarīt, tad turpākie teksti par agresiju, inteliģenci un tmldz lietām ir tikai un vienīgi gļēvuļa muldēšana un spekulēšana.
Fizisku izrēķināšanos nepropogandēju, bet ja man uzbrūk, tad atbildi parādā nepalikšu…[/quote]
Ja tā padomā, tad nevienu, izņemot Kaspar(u)S un viņa draugus(iespējams), tas neskar. Tad, kad uzzina, kas tas ir(vai kādam vēl ir jautājumi?), tad korporatīvi(tiešām) jautājums: Kakovo *uja tu tā dari?[/quote]