[quote=Lauva][quote=kristapss]lauvam-
Domaju kaa var but tik naidigi noskanots pret veteraniem. Rodas iespaids, ka nespejat vairs piedalities sacensibas, vai preteji, ka esat jauns un necienat veteranus…[/quote]
Cienītais, par kādu naidu Jūs runājat? Ja arī man rodas kādas negatīvas emocijas, tad tikai par cilvēku aprobežotību.
Un pēc gadugājuma mani droši varētu pieskaitīt Jūsu kolektīvam, starpcitu, tāpat kā anlenu.Sakiet, kam uz pasaules jānotiek, lai izmainītu Jūsu nostāju, ka visi ir Jums PARĀDĀ, un Japiņš īpaši! Gan vecuma grupas, gan diplomus, gan kausus, gan dāvanu kartes.
Tikai nestāstiet par 10Ls(~16EUR) dalības maksu. Nezinu, kur Eiropā Jūs piedalaties sacensībās, bet es samaksāju 10 x 16 EUR lai 30 augustā nobrauktu Norvēģiju, un diplomu vai medāli iedos tikai tad, ja iekļaušos kontrollaikā.
Patiesu apbrīnu izraisa Jūsu varējums cienījamā vecumā pievarēt maratonu, bet nepalieciet smieklīgi ārpus distances. SEB maratoni ir, sauciet kā gribiet, bet komercpasākums. Šādās reizēs lēmumi netiek pieņemti uz Tautas balsojuma pamata. Var vairāk vai mazāk simpatizēt Japiņa k-ga piedāvājums, katram ir iespējas izvēlēties. Bet vākt parakstus lai izmainītu nolikumu, manuprāt ir, maigi izsakoties, jocīgi.
p.s. noododiet savam virsaitim, ka nav prātīgi parakstīties aptaujas lapā (paraksts 57 dat.04.08.07) pirms vēl nav tapis pamatvēstījums (05.11.07). Prasās jautājums - par ko tad aptaujātie parakstijās?[/quote]
Lauva-
Ludzu ieejiet www.velo.lv un izlasiet 2008.g.SEB maratona nolikuma projektu,kur sportistiem ir dota iespeja dot ierosinajumus un priekslikumus,tad nebus janosauc par aprobezotiem tos,kas to dara.
Nejauciet dalibas maksu Eiropaa un Latvijaa,kad alga bus tautai ka Eiropa,tad ari runasim…
Ja gribi info par Zviedriju,kur braucu jau sen ,tad varu Tev to sniegt,
Griez atrak pedalus ,tad varesi sasniegt no 1-3 vietai,tad varbut ari sapratisi tos,kas velas sanemt diplomu par savu sasniegumu . Es esu to izjutis,ka nav ne medalis , ne diplominssssssss- zeel, loti zeel,
Tagad es saprotu so pretestibu pret apbalvojumiem.Jums nespiid attieciba pret mani.
Vakt parakstus- es atbalstu un ir sportisti , kas doma tapat ka es.