izmainas japina mtb maratona

Vasara parakstijos par priekslikumiem SEB MTB maratona nolikuma attieciba uz Tautas klases dalibnieku apbalvosanu.(priekslikumus par izmainam skatit
www.latvello.lv majas lapa)Izlasot jauno 2008.gada nolikumu,cereju,ka tiks nemti vera ierosinajumi par apbalvosanu Tautas klase,kur pats ari piedalos.
Neskatoties ka maksajam tapat ka sporta Herkules MTB brauceji 10s par dalibu, Tautas klase 1-3 vietas ieguveji pa vecuma grupam katra etapa un 1-3 v.ieguveji kopvertejuma katra grupa pat ar diplomu netiek apbalvoti…
Es, piedaloties citas sacensibas Latvija un Eiropa , parliecinajos, ka tur apbalvo 1-3 vietas ieguvejus.Balvas ir dazadas:medalas,diplomi,kausi,davanu kartes.
Par cik Tautas brauciens tiek vertets, tiek sanemta lidzvertiga maksa ar sporta klasi-10 Lati, uzskatu, ka vajag panakt izmainas nolikuma,jo to mes godam esam nopelnijusi.
Cerot uz atbalstu un domu biedriem Kristapss

Nolikums jau ir padots masām, tā kā Japiņa aģentūra arī sākusi vadīties pēc tā sagatavojoties SEB maratonam.

Nja - tagad jau moderni ir vakt viadus parakstus. Tomer SEB maratoni nav valsts, bet bizness un ka Igo nolems, ta bus.
Sportisiti, kas ienem godalgotas vietas maratona distance iegulda nesalidzinami lielaku darbu un lidzeklus, salidzinot ar Tautas klases uzvaretajiem, tadel atshkiriba apbalvojumos ir adekvata.
Jusu paraksti var but tikai ka ierosinajums, nevis obligati vera nemama prasiba. Pilniba saprotu Igo, kurs sogad pat ir samazinajis balvu skaitu tautas klase un abas klases pietuvinajis. Pirmkart, maratons ir SEB pamatdisciplina, tadel ari balvas tur ir daudz nopietnakas. Otrkat, Tautas klases dalibnieku skaits ir sasniedzis savu maksimalo robezhu. Jau tagd startejot no beigu koridoriem pasha starta nakas zaudet minutes.

Pārvietots uz Poligonu.

Atbilde Rolim,
Iepazistoties ar priekslikumiem Latvello majas lapa un Kristapa komentarues saskatu sadarbibu ,lai atrisinatu kopibas intereses.
Liekas,ka Jus neizprotat lietas butibu,bet saskatat draudus izcilai I.Japina kunga darbibai, ko nosaucat par biznesu,lai ta butu.Kaut gan es uzskatu,ka I,Japina kungs ar savu darbibas veidu risina vienlaicigi ari valsts problemas piesaistot tautas masas veseligam dzives veidam.Paldies par to.
Ja,tie ir ierosinajumi,nevis direktiva.Pienemt-nepienemt To izlems protams Japina kungs,izejot no sava godaprata.Es domaju,ka vins apzinas,ka Tautas brauceji piedalas vairak par 75 % no kopigiem dalibniekiem,tatad ari lidzekli ir iegulditi pietiekosi,lai preti sanemtu diplomu(1 lapinu)pieminai par izcinito 1-3 v,sava vecuma grupa
Ar cienu Ina Vecvagare
anihome@inbox.lv

[quote=kristapss]Atbilde Rolim,
Iepazistoties ar priekslikumiem Latvello majas lapa un Kristapa komentarues saskatu sadarbibu ,lai atrisinatu kopibas intereses.
Liekas,ka Jus neizprotat lietas butibu,bet saskatat draudus izcilai I.Japina kunga darbibai, ko nosaucat par biznesu,lai ta butu.Kaut gan es uzskatu,ka I,Japina kungs ar savu darbibas veidu risina vienlaicigi ari valsts problemas piesaistot tautas masas veseligam dzives veidam.Paldies par to.
Ja,tie ir ierosinajumi,nevis direktiva.Pienemt-nepienemt To izlems protams Japina kungs,izejot no sava godaprata.Es domaju,ka vins apzinas,ka Tautas brauceji piedalas vairak par 75 % no kopigiem dalibniekiem,tatad ari lidzekli ir iegulditi pietiekosi,lai preti sanemtu diplomu(1 lapinu)pieminai par izcinito 1-3 v,sava vecuma grupa
Ar cienu Ina Vecvagare
anihome@inbox.lv[/quote]
A kapēc jūs negribat braukt maratona klasi un cīnīties tur pa balvām,kapēc tad kad aizbraucat uz Igaunijas Elionu visi kā brieži braucat maratonu un nemaz neskataties uz īso distanci?Kurā pat nav sadalījums par vecuma grupām. Kapēc Sportlatā nepieprasāt tautas klasi ar īsāku distanci un lielām balvām? Atceraties taču vienreiz ,ka tas ir maratons !

Par draudiem Japina biznesam es it nemaz neuztraucos, jo man ar to nav pilnigi nekada sakra! :) Tas bija vienkarshi secinajums par to, ka dalibnieku viedoklis var ari netikt nemts vera un gala vards vienmer bus organizatoriem.
Jebkura gadijuma ir apsveicama speja organizeties un veikt shadu parakstu vakshanu, jo ta noteikti spej atstat daudz lielaku iespaidu uz organizatoriem, neka cepshanas interneta komentaros. Man nav iebildumu, ka Tautas klase ari notiek apbalvoshana un jo vairak balvu, jo labak, tomer Tautas klasi nevar pielidzinat sportistiem ta pasha nesalidzinama ieguldijuma del, kuru veic Sporta klases lideri salidzinot ar Tautas klasi. Ja abas klases ieviesisim vienadus apbalvoshanas standartus, tad paredzu, ka dalibnieku skaits abas klases tuvakaja laika neizlidzinasies un varbut pat Sporta klase samazinasies.

Cien., Ina, kā vārdā Jūs īsti cīnāties?

Jāāāāāāāāāāā, kamēr velosaimi kuplinās LATVELLO aktīvisti, garlaicīgi nebūs. Izstiept 157 parakstus uz 7 lapām - izcils sasniegums.
Literārās pērles “lai atrisinatu kopibas intereses” un “izejot no sava godaprata” ir ko vērtas.
Jūs tiešām piedalaties sacensībās tikai tādēļ, lai saņemtu diplomu??? Ja tas Jums tik svarīgi, nu sapulcējaties pēc finiša kādā pļaviņā un sveicat viens otru da kaut ar lauru lapu vainagiem. Bez tam, Jums taču ir tik daudz jauku pasākumu - Cērpiņu balva, Lasi un Popa kauss, Veterānu čempionāts. Sadaliet vecuma grupas ik pa diviem gadiem un visi būsiet laureāti.

Jā, jā. Un galvenais ieliekiet gonku tanī dienā kad ir citas lielas gonkas lai neatbrauc citi veterāni.

Labāk jau sadalīt pa gadam :) Laikam uz vecumu te vienam otram aiziet ciet. Padomju laika sindroms :)

Rollim (Rollitim)
Man neskaidrs,kas par lidzekliem un darbu, ko sporta klase ir ieguldijusi vairak un kas par maksimalo robezu Tautas klasei?
-Cik man zinams, tad Sporta klases un Tautas klases (TK) dalibas nauda ir vienada, bet Sporta klases dalibniekus vel finanse firmas, bet TK- tikai savus personigos lidzeklus.
-Par max. robezu- kada te robeza, uzskatu, jo vairak dalibnieku ,jo vairak konkurentu, un naudas organizetajiem, jo lielakas iespejas izaugsmei.
-Par koridoriem: jo labak brauks, tad pedeja koridora nebus jastav

anlenam
Apskatiet kads sadalijums pa gadiem ir citas Eiropas valstis.
Nevajag mus apsmiet, ja velamies panakt ieinteresetibu un kaut ko uzlabot. Labak kadu konkretu priekslikumu izdomajat, ja varat…

Grupas taisa vadoties pēc dalībnieku skaita un konkurences tajā, tas ir loģiski.

Kristapss, varbūt beidzot sāc braukt maratona distancē?

• tevi “finansēs firmas” ;)
  • sajutīsi reālu izaugsmi
  • cīnīsies par diplomu

Grūti saprast, kāda izaugsme un uzlabojumi būtu gaidāma no apbalvošanas 40km tautas braucienā.

lauvam-
Domaju kaa var but tik naidigi noskanots pret veteraniem. Rodas iespaids, ka nespejat vairs piedalities sacensibas, vai preteji, ka esat jauns un necienat veteranus…

God.Grey kungs!
… par teevzemi, briivibu, sportu, taisnibu…

Šajā milžu cīņā atliek vien pastāvēt malā un no malas noskatīties ka notiks, bail pat šajā cīņā iesaistīties.

[quote=kristapss]lauvam-
Domaju kaa var but tik naidigi noskanots pret veteraniem. Rodas iespaids, ka nespejat vairs piedalities sacensibas, vai preteji, ka esat jauns un necienat veteranus…[/quote]
Cienītais, par kādu naidu Jūs runājat? Ja arī man rodas kādas negatīvas emocijas, tad tikai par cilvēku aprobežotību. Un pēc gadugājuma mani droši varētu pieskaitīt Jūsu kolektīvam, starpcitu, tāpat kā anlenu.
Sakiet, kam uz pasaules jānotiek, lai izmainītu Jūsu nostāju, ka visi ir Jums PARĀDĀ, un Japiņš īpaši! Gan vecuma grupas, gan diplomus, gan kausus, gan dāvanu kartes. Tikai nestāstiet par 10Ls(~16EUR) dalības maksu. Nezinu, kur Eiropā Jūs piedalaties sacensībās, bet es samaksāju 10 x 16 EUR lai 30 augustā nobrauktu Norvēģiju, un diplomu vai medāli iedos tikai tad, ja iekļaušos kontrollaikā.
Patiesu apbrīnu izraisa Jūsu varējums cienījamā vecumā pievarēt maratonu, bet nepalieciet smieklīgi ārpus distances. SEB maratoni ir, sauciet kā gribiet, bet komercpasākums. Šādās reizēs lēmumi netiek pieņemti uz Tautas balsojuma pamata. Var vairāk vai mazāk simpatizēt Japiņa k-ga piedāvājums, katram ir iespējas izvēlēties. Bet vākt parakstus lai izmainītu nolikumu, manuprāt ir, maigi izsakoties, jocīgi.
p.s. noododiet savam virsaitim, ka nav prātīgi parakstīties aptaujas lapā (paraksts 57 dat.04.08.07) pirms vēl nav tapis pamatvēstījums (05.11.07). Prasās jautājums - par ko tad aptaujātie parakstijās?

[quote=Ina V]God.Grey kungs!
… par teevzemi, briivibu, sportu, taisnibu…[/quote]
. . . bet saņēmāt Eiropas savienību, enerģētisko atkarību, dalības maksu mačos un pensiju, kas mazāka par iztikas minimumu.
SECINĀJUMS: Ceļš uz elli ir bruģēts ar labiem nodomiem.

Nebiju lasījis šo trako vēstījumu,vienīgais kam piekritu ir par vecuma grupu virs 66,tos virus tik tiešam vajadzētu kaut kā palutināt,par riteņbraukšanas mīlestību.Sportā es nebraucu esmu par vecu lai cīnītos (56)tatad nevienai komandai neesmu interesants,atliek tauta kur es varu braukt kā nu varu un tur es braucu un braukšu . Ar jauno nolikumu esmu apmierināts ,jo es jau braucu sava prieka pēc.Tiem kas klaji smejas par veterāniem ir latviešu gudrība:nespļauj akā no kuras tev nāksies dzert.Varu teikt no pieredzes 20 gadus atpakaļ es domāju līdzīgi.Neesmu vēl piedalījies nevienos veterānu mačos jo viņu specīgākie mani uzskata par tūristu ,kaut SEB esmu pirms lielākas daļas no viņiem.