II.Cēsu Velomaratons

Visi noteikti jau ir pamanījuši iekš velo.lv ka 23. augustā notiek II Cēsu velomaratons. Tad nu man ir doma ka varētu tā kā piedalīties, bet es tai nolikumā neatradu nekādu aprakstu par to kāda tipa trase būs. Jo uz šoseju nav man vēlme, bet MTB brauktu ljoti labprāt. Tad nu mans ir jautājums zinošajiem vai trase ir MTB vai tomēr šoseja?

MTB

Takš apskaties iepriekšējās bildes… Izskatās pure MTB/XC.

Vismaz pagājšgad bija MTB … labs MTB, ne sliktāks kā šogad SEBa Cēsu posms

Nu ja tas ir kaa SEBa ceesu posms, tad vienoziimiigi ir jaapiedalaas :)

trase laba un interesanta, bet bija maz nobraucienu! :)

Uz Cēsīm braukšu ar prieku! ^^
Žēl, ka būs jabrauc ka parasti ar vilcienu, ceru ka nebušu tur viens… :D

Izskatās, ka nebūsi viens :D

kāds nezin, kad ir plānota kopistiska trases izbraukšana?

100% jāpiedalās!
labi , ka nav nekur jābrauc, jo pats dzivoju cesis :D

A cik km būs distance?
velo.lv lapā tiks rakstīts, kā maratons - 50km un tautas brauciens - 15km. Tad, parastiem cilvēkiem būs pieejama 15km trase, vai būs jābrauc kopā ar sportistiem?

Tā arī būs – 15km “draugiem.lv tautas brauciens” un 50km maratons.
Tikai to īso, cik saprotu, brauks bez balvām (rezultāti būs pēc alfabēta), bet garo – visi pārējie, kas vēlēsies nebraukt tik maz. Viņus nevajadzētu saukt par sportistiem, tur būs visdažādākie braucēji. :)

Nolikums.

Paldies! Tad, visi, kas grib braukt 50km tie brauks, ja? Vienkarši, parasti visur tiks rakstīts: sporta klases distance un tautas klases distance. Bet šeit - savadāk… :)

Kads būs trases reljefs un sēgums? Kas zin?

Cau! Trases sheema te: http://www.cycling.skcesis.lv/bildes/CesisVelo_42.jpg

DemAn, ir jabrauc, ko? :) Es tomer njemssu lidzi velo un 6dien pa taisno uz Cesim!

Laikam braukšu!:)

Un kaa dzeki, kuri prauca pagaajushogad - kaadi ieteikumi riepaam?? Pagaidaam man doma likt riepas grantenei. Bet iespeejams ir veerts uzlikt kautko robainaaku, ka nesanaak kaa SEB posmaa ceesiis :)

Labi teikts…
Mums pēc iespējas ātrāk jāsaprot, ka 50km distances domātas arī tiem, kuri sevi nu nekādi nevar saukt par sportistiem.

Nu un kas ka savadāk, ja gribi vari braukt jebkuru distanci, neviens par to tevi nenosodīs un neazliegs braukt, tie ka tu teici “sportisti” reģistrējas tapat kā mēs, tikai jāsaka kādu distanci brauksi un viss, this is the way how it have to be done… ^^

kaut kā baigi izskatās, ka trase ies pa pagājušā gada trasi. bija labā.

Pēc marķējuma spriežot trasā būs izmaiņas…būs grūtāk kā pagājušo gadu!