tas priecē :)
Man jautājums organizatoriem/zinātājiem - kāpēc tomēr pretēji jebkurai loģikai stata vietas tiek dalītas pēc pieteikšanās ātruma nevis pagājušā gada rezultātiem??? Saprotams ka pagājušo gadu tas bija dēļ rezultātu neesamību taču šogad?!?
tieshi shis pats princips ir sportlat seriaalaa. kurs pirmais piesakas tas pirmais tiek pie starta.
taakaa par lielu dalju no sacensiibaam ir atbildigi tie pashi cilveeki kas sportlataa. varbuut shis ir galvenais iemesls.
[quote=emils]tieshi shis pats princips ir sportlat seriaalaa. kurs pirmais piesakas tas pirmais tiek pie starta.
taakaa par lielu dalju no sacensiibaam ir atbildigi tie pashi cilveeki kas sportlataa. varbuut shis ir galvenais iemesls.[/quote]
man gan šķiet, ka Sportlatā tiem kas piesakās internetā numurs tiek piešķirts pēc vietas kopvērtējumā
Njaa, šķiet ka būs dubļu gonka…
Braukšu arī uz Cēsim. Tikai nezinu kā. Jo šobrīd mana komanda atpūšās. Kas zina cikos ir vilciens? Redzēju tikai 6.35 no rīta. Vai nav kādu vēlāku? Un atpakaļ uz Rīgu arī kaut kā neizdevīgi? tikai 19?
nu nu, ir kurs aatraak piesakas tas tiek.
ar vilcienu sarakstu ir kaa ir uz ceesiim, vismaz man nekur nav jaabrauc :D
[quote=emils]tieshi shis pats princips ir sportlat seriaalaa. kurs pirmais piesakas tas pirmais tiek pie starta.
taakaa par lielu dalju no sacensiibaam ir atbildigi tie pashi cilveeki kas sportlataa. varbuut shis ir galvenais iemesls.[/quote]
No Sportlat:
1.koridors Nr 1-120 Starts 12.00 Ieņem dalībnieki ar numuriem 1-120!!!
Dalībnieki, 100 labāko rezultātu īpašnieki 2008.gada Sportlat balvas MTB vērtējumā.
Tas šķiet tomēr nav pieteikšanās secībā! Pēc pirmā 100nieka viss iet pieteikšanās secībā, bet arī tas nav īsti precīzi izskaidrots nolikumā. Katrā ziņā man liekas ka tas vienkārši lieki provocēs nevajadzīgas situācijas kurās sastapsies cilvēki, kas brauc lēnāk un “bremzē” tos kas brauc ātrāk! Abas puses ne vienmēr ir iecietīgas un tas kā zināms rezultējas neapmierinātībā un bezgalīgajos negatīvajos komentāros forumā :)
Man tas vienkārši šķiet loģiski, bet …
Ir vilciens 8:38, kurš atbrauc uz Cēsīm 9:45, es ar to laikam braukšu, jo nākamais ir 10:02 kurš atbrauc tur 11:53 kas ir jau par vēlu…
Nu un atpakaļ ir iespēja tikt ar vilcienu kurš ir 15:00, vai nu ar autobusu, pagajušo reizi esmu aizbraucis līdz Rīgai ar autobusu bez problēmām, viņš tur kursē gandrīz katru stundu…
Varu piedāvāt 1 vietu uz Cēsīm, diemžēl tikai vienā virzienā, jo pēc sacensībām nebraukšu uz Rīgu. Braukšu no Baldones caur Juglu. Ja kādu tas interesē, rakstiet uz e-pastu.
Liels Paldies Airon un Eliina! Tad mierīgi braukšu ar vilcienu uz 8:38. Visiem laimīgu srartu!:)
Ta nav par ko, tiksimies vilcienā ;)
Un visiem parejiem good luck un velu izbaudīt rīta dubļu gonku pilnā merā, (Vai tomēr Cēsīs nelīst?)… ^^
Labi, ka te ieskatījos. Sanāk, ka tagad jāskrien mājās likt virsū dubļu riepas. :D
Domāju ka būtu pietiekami paskatities arā un ieraudzīt ka visu dien līst ><:D
es tagad nesaprotu būs 15km, vai 25km brauciens? Žēl, ka nevaru 50km braukt. :(
no org. sapratu ka būs 20 km (īsais aplis) un 51 km (maratona aplis).
Domāju ka būtu pietiekami paskatities arā un ieraudzīt ka visu dien līst ><:D[/quote]
Arion, es jau ofisā sežot neko citu kā tikai datoru neredzu. :D
trase bija viegla, 22km~ ! Ljoti nepatika ka daudzaas vietaas nevareja saprast, kur jaabrauc, jo norades bija ljoti slikti saliktas, mans choms brauca visu laiku pirmaja triinieka, bish pirmie 2 atraavas un shis kkur nobrauca garaam, jo taa tur “tante” vienkarshi staaveeja un neatbildeeja uz jautajumu "vai tur ir jabrauc? ":D taa, dazhviet bija gruuti , bet man patika. :D
- vienā vietā bija reāli liels suns, kkur pie dukuriem, normāli adrenalīnu uzsita un baigi aizminos ātri aizminos no viņa ! :D
Trase (50 km) bija ok. Interesanta, daudzveidīga un arī diezgan ātra. Vienīgi slikti, ka nebija salikti marķējumi par to, cik km atlicis līdz finišam. A to brauc, brauc un pēkšņi finišs. :) Un vēl pēc viena dzeršanas punkta varēja baigi viegli aizbraukt garām trasei.
Un vēl - riteņu mazgāšanai gan vajadzēja atvēlēt vairāk par vienu mazu augstspiediena šļūteni, savādāk dabūjām veselu stundu rindā stāvēt un palaidām garām koncertu un apbalvošanu.
Bet kopumā bija feini un nākamgad brauksim atkal.
50 km trase ļoti patīka, gandrīz visu laiku pa meža takām, mazliet granteni, gandrīz bez asfalta, bija arī pietiekami daudz kalnu un nobraucienu (Nu tas priekš manis bija pietiekami :)), kuri bija visai bīstami, jo riteņi slidēja un vienu reizi parlīdoju pāri stūrei, njaa nevisai patīkami, bet adrenalīna netrūka! ^^
Par mazgatāvu tas tiesa, tikai viena un baigi liela rinda, atceros ka viena meiča teica: “Tu tur vēl dušā ieej, un zeķes nomazga” tā kā, jokot pec maratona spēks arī bija…
Nezinu ka citiem, bet šis tē man patīka vairāk neka SEB’a posmi, liels paldies protams dubļu peļķēm, kalniem, nobraucieniem un labam maršrutam, bet diemžel dažas vietās trūka stabiņu kur talāk jabrauc, un parīs reižu liela ātruma dēļ iebraucu mežā…
Nu ko lai vel teikt: - It was awesome, lets do that once more! ^^