iesakiet sakarīgu velomeistaru

Sveiki eksperti,

Zinu, pavājšs un muļķīgs topiks varbūt, bet ir vajadzība savu velozirdziņu sagatavot jaunajai sezonai.

1. Pilna apkope, pārbaudot visus mezglus
  2. Bremžu trosīšu un apvalku maiņa
  3. Uzlikt sporta pedāļus, bet ir problēma ar vītni vienā pusē, kur iepriekšējais meistars ar var ieskrūvēja, un šobrīd tur parastie ir ar varu ieskrūvēti, izskrūvējot diezvai varēs smuki ieskrūvēt sporta pedāļus. Nezinu, jāvirpo jauna vītne, vai jāpērk (???) jauns tur viss. Nav īsti nojausmas
  4. Ir problēmas ar priekšējo dakšu. Pagājušogad apskatīja man TREK veikalā un teica, ka tur viss kaput, tapēc principā meklēju palēnām arī jaunu dakšu.
  5. Iztaisnot astotniekus ja tādi ir un citi sīkāki un lielāki darbiņi

Nav ritens nekāds ūber dārgais, bet mīļš tik un tā, tapēc gribās atrast labākās un prasmīgākas roķeles kam viņu nodot. Sezona nav vairs aiz kalniem.

Es savējo vedu uz Velobiķeriem (www.velobikeri.lv), laika gaitā atzīti par labāko vietu remontiem un apkopēm.

Uj vainīgs vīri - Rīgā esmu, precīzāk Baložos, bet Rīga te viens rūciens

Nu FoX no Baložiem.

Velobiķeros tiešām ir jēdzīgi? Pirms 3 gadiem tur mani kārtīgi izlamāja, taisīja “ar nodošanu” un paprasīja drūmi daudz naudas. Kopš tās dienas tur vairs nerādos :) Deva labu stimulu mācīties lietas pašam vai uzticēt gudrajam brālītim.

Neteikšu kur es vedu, tad rindas vasarā būs vēl lielākas :D
Bet varu pateikt, kur neved :D Havajaas Biķernieku ielas sākumā tok neved. Kādreiz kad pirmo velopēdu nopirku pie viņiem tālajos 90desmitajos un pēc inerces vedu pie viņiem, jo tur bij kaut kāda lētāka cena pie viņiem pirktajiem velopēdiem. Tā nu viņi taisīja man pilnās un ne tk pilnās apkopes, kāmēr pēc laika iedodot normālam meistaram, tas skaidri un gaiši pateica, ka rumbas nekad nav jauktas arā un kādi tur vēl brīnumi bija sadarīti. Labākais hīts bija, kad man meistars atdeva riteni pēc apkopes, kur bija nelielu 8nieku pakaļējam ratam vilcis arā. Vedot riteni uz mašīnu, stumjot pie stūres, man tikko taisītajam ratam izsprāga ar lielu blīkšķi 2 spieķi. un rats pārvētās tādā 8niekā,ka čau :D uz ko meistars noteica: laikam “metāla nogurums” un dabūju maksāt par jaunu ratu pie viņiem. Jāsāka uzreiz, ka tas bij laiks, kad biju galīgi zaļš visās tajās velo lietās un tikai pēcāk sapratu, kā mani tur “slauca”. Un apkope skaitījās pārslēgu pieregulēšana.

p.s. labas atsauksmes man ir par Veloservisa meistaru Viskaļu ielā. Tāds liela auguma krieviski runājoš onkuls, samērā atsaucīgs un gana veiklas rokas, Ja nemaldos Igors sauc. Bet tur cenas tādas 5-10-15-20 apaļas :D
p.s. ataucīgi puikas ir arī X-sportā Džutas ielā.

ieteiktu mtb.lv velodarbnīcu! patīk gan kvalitāte, gan cenas, gan meistaru profesionalitāte

es arī savu balsi atdodu par mtb.lv darbnīcu (Brīvības 228, pagalmā, tieši pretī elkor plaza). ieteiks ko labāk likt virsū, apkopes arī taisa ne tikai pieregulējot slēdzējus :)
atrisina arī specifiskas problēmas, viss kas ir bijis.

Noteikti Arkādijs šmerļa velocentrā, vīrs uz goda, turklāt klaņiem vītni ar uztaisīja (nezinu citu vietu Rīgā kur šādu darbu veiktu), jo pedāļus skrūvējot sačakarējos, cenas arī ir labas.

Manis piedāvātais variants ir Mārcis Lubāna tirgū, Pļavniekos. Pārbrauksi pār dienvidu tiltu un jau būsi uz vietas. Es domāju, ka cenas darbiem varētu būt pievilcīgākās kā citur.

Ja darbi nopietni saistiti ar vitnes labosanam un tamlidzigi tad noteikti TIKAI ARKADIJS,ja citi tad ieteiktu Imantas ZZK vai.mtb.lv.regulesanu normali veiks gandriz visas darbnicas.

Kā ar Arkādiju var sazināties?

hawaii express ir jauns mehāniķis

man ir savs ne no Rīgas, bet cik zinu iepriekš pieminētais Arkādijs ir saprotošs onkulis. Pie pārējiem neesmu bijis remonta vajadzībās.

Darbnīcas telefona numurs 67551403, tajā darbnīcā strādā otrs meistars- Alberts, pie tā gan labāk neved, man, cik viņš ir taisījis, tik bijis labi, bet zinu cilvēkus, kas nemaz nav apmierināti, toties par Arkādiju gan ir labas atsauksmes.

Darbnīcas telefona numurs 67551403, tajā darbnīcā strādā otrs meistars- Alberts, pie tā gan labāk neved, man, cik viņš ir taisījis, tik bijis labi, bet zinu cilvēkus, kas nemaz nav apmierināti, toties par Arkādiju gan ir labas atsauksmes.[/quote]
Pie Arkādija labi ja pēc 2ned. tiksi rindā…ziemas miegs biki pa saldu Tev bijis…

nezinu, kā var būt par albertu sliktas atsauksmes. viņi abi ar arkādiju ir izcili spieķošanā, rumbu apkopē un citās “sausās” lietās, savukārt “slapjās” lietās (dakšas, hidrauliskās bremzes), iespējams, ir pilsētā zinošāki mehi. ja esi vedis pie alberta uz remontu kaut kādu specifisku hidraulisko bremžu vai dakšas bēdu, nu tad varbūt būs sanācis vilties.
bet šitie mani spriedelējumi ir tā, balstīti uz nelieliem novērojumiem, nevajaf šito uzskatīt par absolūto patiesību.

es varbūt kaut ko nesaprotu, bet man ratus spieķoja hawaii express (pirms pāris gadiem) - vienu reizi bija ļoti labi, otru ne visai. pagājušovasar spieķoju iekš MTB.LV un super, ripo tā ka prieks! rumbas arī iekš MTB.LV ir jauktas, tīrītas un labotas un vienmēr ar visām problēmām ir tikuši galā un nav bijuši atkārtoti remonti… tā kā nez kāpēc to Arkādiju ceļ tik lielā saulītē, ja Rīgā ir vēl citi labi meistari bez viņa :)

Neviens jau nesaka, ka nav citu meistaru :D Un arii neapgalvo, ka nav labu meistaru citu :) Bet Arkādija pieredzi un attieksmi pret lietām gan būtu grūti apstrīdēt!

Katram nūģim, kas brauc pa tautas klases 700 vieto gribas pirms starta paspīdēt ar to, a viņa drota spieķiem ir pieķēries Arkādijs, uzreiz pulss uzlec uz 120 :)