iesakiet sakarīgu velomeistaru

rats ar attieksmi :) nu super! bet varu saderēt, ka Arkādija līmenī ratus spieķo vēl vairāki meistari, tāpēc neredzu jēgu ieteikt Arkādiju kā vienīgo superguru ratu spieķošanā. pietam kāds ir kritērijs ratu spieķošanā? taisns rats? spieķi nelūzt ārā pirmajā gonkā? braucot pēc piena uz apmalēm nesitas astotnieki? kas ir tie objektīvie kritēriji pēc kuriem Arkādijs skaitās guru, ka pie viņa ir vērts gaidīt aš pat vairākas nedēļas??

Arkādijs var izvilkt ahhh…no 8nieku, par to paprasot niecīgu samaksu, bet runa jau ir par citu. Vai katram jefiņam vajag griezties pie cilvēka, kas apkalpo LV sportistus, lai salabotu savu šrotu?
Pieļauju,ka tāds Arkādijs zin nianses, kas nepieciešamas elites braucējiem šosejā, bet tas nenozīmē, ka pārējos LV veikalos strādā lohi (protams ir izņēmumi un 1 zābaku šeit atpazīstu) :)

Tāpēc es aicinu Arkādija telnr. šeit nepublicēt.
Normālā gadījumā ir jābrauc uz veloservisu, kas vistuvāk mājām un jāveido personiskas attiecības ar meistariem.

Kā ar veikalu “treks” brīvības ielā? Es pats tur nesu taisīt tādas lietas, ko man pašam nepadodas/nepatīk un instrumentu trūkums neļauj darīt (galvenokārt spieķot ratus). Tagad prasās aizvest vienkārši uz apkopi, bet nav ne jausmas cik kvalitatīvi to tur veic.

Kadi ir kriteeriji, var izlasiit gramataas par sho teemu, nekadas mistikas shajaa pasakumaa nav. :)

Manupraat, ja brauc nopietni (bet neesi apmaksaats sportists), visertak ir iemacities visu izdariit pasham. Arii ilgakaa laikaa instrumenti atmaksajas ar uzviju. Es skruveju visu arii delj banalas laika ekonomijas, jo ja man katra siikuma delj divas reizes jabrauc kaut kur pie meha, paarsvaraa pa to laiku, kamer esmu celjaa, visu varu izdariit pats un veel laiks pari paliek.
Nu un netereju arii labo mehu laiku, tas paliek tiem, kuriem tiesham tas mehs vajadziigs. :)

zobus jau arī pats var iemācīties labot :) protams sīkumus visādus var regulēt… bet pirmkārt dzīvokļa apstākļos velo remontam nav vietas, tomēr, stendu vajadzētu, tas atvieglo čakarēšanos. otrkārt dažiem labāk sanāk braukt, nevis remontēt, tāpēc cilvēks labāk piemet pāris latus par apkopi un zin, ka to veicis profesionāls cilvēks un par savu darbu nes atbildību. nu un treškārt ir protams instrumenti.

mana galvenā doma ir tāda - ja tu to māki darīt pats un tev sanāk - super! tas tev ir milzīgs bonuss. bet tādi kas nemāk vai negrib ķēpāties ar apkopēm un remontiem paši - viņiem gan jau ir arī citas labas īpašības :))

Zobus pashi sev pat zobaarsti nelabo, starp citu. :)

Un neviens nepiedzimst ar “visu maaku”, bet daudzi sev iestaasta, ka es to nevaru- tas no savas pieredzes- esmu pat stipri netehniskiem laudiim iemacijis, piemeram, mocim piekari parlasiit. Cilveeks pec tam pats paarsteigts- a es tomer varu!:)

Protams, tas nenozimee, ka visiem tas jadara, ja tiesham apzinies ka nevari/negribi.

[quote=metalpower]zobus jau arī pats var iemācīties labot :) protams sīkumus visādus var regulēt… bet pirmkārt dzīvokļa apstākļos velo remontam nav vietas, tomēr, stendu vajadzētu, tas atvieglo čakarēšanos. otrkārt dažiem labāk sanāk braukt, nevis remontēt, tāpēc cilvēks labāk piemet pāris latus par apkopi un zin, ka to veicis profesionāls cilvēks un par savu darbu nes atbildību. nu un treškārt ir protams instrumenti.

mana galvenā doma ir tāda - ja tu to māki darīt pats un tev sanāk - super! tas tev ir milzīgs bonuss. bet tādi kas nemāk vai negrib ķēpāties ar apkopēm un remontiem paši - viņiem gan jau ir arī citas labas īpašības :))[/quote]

Pārbaudītas vērtības - jau daudz apspriestais Arkādijs.Absolūta iedziļināšanās lietas būtībā un pedantiska attieksme,pret savu darbu.Nekad nav licis vilties.Kā nākamais ir Vlads no Velobiķeriem,tieši par dakšu lietām,vēl arī Gints,jebšu Fubar - nedaudz gan problēmas ar termiņu izpildi,bet darba kvalitāte ir OK.

vēl djadja Valera no Veloservisa

+1 ‘‘Mtb.lv’’ Brīvības ielā. Patīkama attieksme, lielislka kvalitāte un pieņemamas cenas.
Parasti gan lielākus darbus vedu pie meistara vārdā Aleksejs uz ‘‘Winsports’’ Ventspils ielā. Gan dakšām apkopi veicis, gan hidrauliskās bremzēm problēmas noversis, par ratu spieķošanu nerunājot.