Haanja 100 2010

kārdinātājs - http://www.youtube.com/watch?v=Cq5igKnkiCI

Koka stūrīte superīga! Tātad līdzi jāņem šveices nazītis, lai tādu uztaisītu ;)

Mārtiņš nesabremzējās.
Šķiet ka daļa kadru ir no 2006 gada, jo Motja 2005 gadā nebrauca.
Dublīšus aizmirsuši ielikt filmiņā!!!

Tur tak pat pirksti uz bremzes roktura (pakaļējās) uzlikās tikai tajā brīdī, kad priekšējais rats jau bija atdūries pret nokritušā vīra riteni, bet pakaļējais jau bija gaisā!
Doma viena: smiltis, špūre- riktīgi jāmin virsū.

Ņemiet vērā, ka pēc sacensībām ir iespēja ne tikai atpūsies pirtīs un baseinā, paēst garšīgas vakariņas, bet apmeklēt arī vakara ballīti (tas viss ietilpst dalības maksā). Precīzāka informācija par vakara vēlāko daļu vēl sekos…
Par cik Latvija beidzot būs pārstāvēta ar lielu dalībnieku skaitu, varbūt ir vērts nesteigties uz mājām tūlīt pēc mačiem un visiem kopīgi patusēt. Kā labs iemesls tam varētu būt Mārtiņa dzimšanas diena… Pēc tam varam lēnām aizbraukt līdz Apei, izgulēties un svētdienas rītā turpināt ceļu pa Latvijas auto maģistrālēm.
Par naktsmājām. Grūbē pie Apes vēl ir brīvas vietas gan naktī no piektdienas uz sestdienu, gan naktī no sestdienas uz svētdienu. Naktsmāju saimnieks vārdā Artūrs (tālr. 29421642) ir gatavs piedāvāt palikšanu par “draudzīgām” cenām - no 5Ls.
Tiekamies bāzes nometnē 1.oktobrī.

Skatoties pagajuša gada laikus http://haanja100.ee/images/protokollid/h100_2009_tulemused.pdf , nu nezinu kā tur pēc tam ar to tusešanu :),
ja uz riteņa jāsež visa apzinīga darba diena, joki mazi .
Es tad labak piebiedrotos uz noslēguma pasākumu uzreiz :)
Un vel , kā Mairis domāja lēno aizbraukšanu līdz Apei ? pēc vakara ballītes ! :)
Varbūt ir verts noorganizet businu, kas visus nogada no Grūbem uz startu, pēc tam atpakaļ ?
2. oktobrī es ar atrastu iemeslu pasvinēt !

Opā, sanāk, ka balsošana vēlēšanās ies secen? :(

Par visa veida lauktehniku var nobalsot Apē pirms h 100. Manā skatījumā H100 arī labākais veids 10//2 atbalstam, par ko fano raiter.

[quote=anlens]Varbūt ir verts noorganizet businu, kas visus nogada no Grūbem uz startu, pēc tam atpakaļ ?
[/quote]
Doma par busu ir ļoti laba, tad tiešām varētu atgriezties Apē! Citādi jau apsvēru iespēju kuru Igaunijas viesnīcu atbalstīt:)

Busu es varētu piedāvat ( 10-12 vietas ) , bet aktuāls ir šofera jautājums .
Un pat vel neesmu 100 % pārliecināts kā būs ar piedalīšanos.
Jāskatās kā celis uzvedīsies pēc Tartu un Smiltenes.

iekšējā balss saka ka jābrauc , bet skatoties 2009 gada rezultātus paliek bail.

TIME AND PLACE
Saturday, 2nd of October, 2010. The starts are given on the field in front of the
Hotel Kubija in Võru. The finish is at the same place and it will be closed at 19:00

tas nozīmē ka jāiekļaujās 10h, zinot ka esmu lēnāks par Mairi (9h38:17.6- Maira rezultāts 2009) palieku par barību igauņu lāčiem, nu nē ,paldies dzīvot ta gribās

saint, 09 bija baigie dubļi, šogad tā nebūs, vismaz 1h var nomest no rezultāta.

Var būt būs vēl lielāki dubļi? :)

nav jādomā, kas būs, tas būs :)

Vai tad tas maz ir iespējams?

Vai tad tas maz ir iespējams?[/quote]
Haanjā viss ir iespējams:)

Laikam jau Hānjā būs baigais dublis, jāsāk meklēt attiecīgas riepas. Ko varat ieteikt no kamerniecēm?

Ir divi varianti kā izbraukt lielus dubļus.

1. Ar ļoti resnām riepām
    vai
  2. Ar ļoti tievām riepām

Abām versijām ar retiem knobiem.

SCH Rocket Ron

Ja pedejo nedelu bus lijis, tad es ar bontrager Mud X 26x1.8