Haanja 100 2010

Tur jau ne tādi vien brauceji redzēti, tapat jau pagajušo gadu daudz bija jāstum, tadel, jau vienalga ko stumt. Man liekas viens vel brauca vai stūma skrejriteni.

Jā man ar diezgan jocīgs liekas fakts ka starts “jūdzēm” netiek dots daudz agrāk, jo disance ir vairāk nekā uz pusi garāka kā pamata.

Kaut gan noteikti Ivaram kaut kāds funktieris tur ir.

[quote=kacs]Jā man ar diezgan jocīgs liekas fakts ka starts “jūdzēm” netiek dots daudz agrāk, jo disance ir vairāk nekā uz pusi garāka kā pamata.

Kaut gan noteikti Ivaram kaut kāds funktieris tur ir.[/quote]

Daudz agrāk man liekas nemaz nevar. Tas ir oktobris. Ir tumšs.

Mhm :D Kā arī mācos jaunus vārdiņus.

Es varu palīdzēt ar vārdiņiem! Pirms gadiem 15, braucām ekskursijā uz Igauniju, ko vadīja ģeogrāfu studenti, un tad viņi mums iemācīja vienu vienīgu teikumu igauniski: “Kuus on vessi?” gadījumam, ja nu mums sanāk apmaldīties un sāk slāpt. Tad vajagot iet tuvākajās igauņu mājās, izteikt šo maģisko teikumu (kas nozīmē “Kur ir ūdens?”) un mums parādīšot aku. Noteikti var izmantot arī Haanja 100 distancē :)

labāks ir Kuus on pildid? :D

klasiskai jautajums 2h pec finiša - kur bildes?

vēl protams - kuus on raha?

[quote=Baltais]labāks ir Kuus on pildid? :D

klasiskai jautajums 2h pec finiša - kur bildes?

vēl protams - kuus on raha?[/quote]

ei ole raha - ei ole pildid! to varētu iepostēt arī blakus topikā par sudetu bildēm :)

[quote=Reinis]Haanja ar šosejnieku vai cyclocross? Ja tiksiet līdz finišam līdz 8 stundām- aliņš no manis:)
Ja nopietni- labāk MTB riteni un mīksto dakšu arī var uzlikt:)[/quote]

Derības pieņemu.
Būs jautri :D

[quote=kamergrauzis][quote=kacs]Jā man ar diezgan jocīgs liekas fakts ka starts “jūdzēm” netiek dots daudz agrāk, jo disance ir vairāk nekā uz pusi garāka kā pamata.

Kaut gan noteikti Ivaram kaut kāds funktieris tur ir.[/quote]

Daudz agrāk man liekas nemaz nevar. Tas ir oktobris. Ir tumšs.[/quote]

bik pēc 6iem noteikti jau ir kautkas redzams, bet kā jau rakstīju Ivaram jau savs funktieris

Ja tas ir 2. oktobris, tad gaišs ir gandrīz līdz astoņiem.

Es biju domājis rīta cēlienu.
Līdzīgi pasākumi tiek rīkoti startu dodot agrāk ar domu, ka dažādo distanču līderi finišē apmēram vienā laikā. Piem. ja starts 100km tiek dots 9.00, tad 160km distancei stratam būtu jābūt apmēram 6.30-7.00

Es biju domājis rīta cēlienu.
Līdzīgi pasākumi tiek rīkoti startu dodot agrāk ar domu, ka dažādo distanču līderi finišē apmēram vienā laikā. Piem. ja starts 100km tiek dots 9.00, tad 160km distancei stratam būtu jābūt apmēram 6.30-7.00[/quote]

Ja ir apmācies (kas reālāk oktobrim), tad šajā laikā no rīta vēl ir tumšs.

Ja uzmanīgi palasa Haanja 2010 nolikumu, tad tur ir rakstīts, ka starts 160.9 distancei ir plkst. 07.00 no rīta.

Skaidrs, tad tagad treniņos startēšu 7.00.

Vai kāds zin cik maksā reģistrācija, nevarēju sameklēt, Googlē izleca tik 2008 gada izcenojums, vai varētu būt, ka tas nav mainījies?

http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/register/id/390/lang/7/

http://www.haanja100.ee/juhendid

[quote=wrongway][quote=Reinis]Haanja ar šosejnieku vai cyclocross? Ja tiksiet līdz finišam līdz 8 stundām- aliņš no manis:)
Ja nopietni- labāk MTB riteni un mīksto dakšu arī var uzlikt:)[/quote]

Derības pieņemu.
Būs jautri :D[/quote]

Šeit pagājušā gada rezultāti/laiki:))) http://haanja100.ee/images/protokollid/h100_2009_tulemused.pdf
Lai veicas, galvenais pozitīvs noskaņojums un nepārforsē pirmajos 50 km.

Šodien un rīt reģistrēšanās pa lēto. Par ietaupīto naudu var tieši nopirkt Haanja100 T-shirt :)

varbūt kāds var pastāstīt kaut ko vairāk par komandu vērtējumu - kā tas notiek? ir jābrauc visiem trīs kopā (kā daudzdienās pāru gadījumā) vai vienkārši trīs individuālie braucēji tiek pieteikti kā komanda un tiek summēts viņu kopējais laiks distancē?

Trīs individuāli braucēji