šogad 2. oktobrī
2 distances - 100km un 100 jūdzes
šogad 2. oktobrī
2 distances - 100km un 100 jūdzes
Kur var piereģistrēties? Kur šī info ir atrodama?
tur tieši par 2.oktobra braucienu nekas nav minēts. Tāpēc ja kāds atrod, lūdzu dot ziņu.
Līdz oktobrim vēl jāpatrenē pacietība, tā būs vajadzīga, lai pēc starta izciestu līdz finišam:)
:) tieši tā
un šobrīd stresam nav pamata, tik jātrenējas
… tik līdz sāksies pieteikšanās - tā Ivars T. domājams painformēs tepat forumā, tāpat kā pagājušajā gadā:)
Nez Haanja slikus panes? :D
Pievienosies man ar šosejnieku (cyclocross) ? Sezonas noslēgumā var taču vienreiz plezīram atpūsties. Vienīgi ja jūs sakāt, ka daudz smilšu, tad sevi mocīšu ar MTB. Par dubļiem vienalga.
hānjā smiltis nav temats. ja līst, tad pamatā keramika.
Man ir pure race šosejnieks no astoņdesmitajiem :D
Nu nez… jāprovē tās pumpainās riepas iepravīt rāmī…
Var pieteikties sacensībām Haanja 2010 - uz 100 km un uz 100 jūdzēm (ap 160,9 km)
http://www.haanja100.ee/component/jforms/8/2
ideāli. ja nekas nemainīsies, tad braukšu 100 jūdzes!
Vai kādas no pagājušo gadu braucējiem ir piefiksējis cik šajos 100km ir vertikālais kāpums?
…es iepriekšējo gadu mērītu dubļos
mans polar rādīja 1840m
Un starts 100 jūdzēm 8 no rīta. Zemi klāj sarma. Ir -2 un pie rāmja piestiprināts termoss ar karstu kafiju. Pār koku galotnēm sāk spīdēt tikko uzlekusi saule. Skaisti.
Haanja ar šosejnieku vai cyclocross? Ja tiksiet līdz finišam līdz 8 stundām- aliņš no manis:)
Ja nopietni- labāk MTB riteni un mīksto dakšu arī var uzlikt:)
[quote=Reinis]Haanja ar šosejnieku vai cyclocross? Ja tiksiet līdz finišam līdz 8 stundām- aliņš no manis:)
Ja nopietni- labāk MTB riteni un mīksto dakšu arī var uzlikt:)[/quote]
Pieņemu derības. Derētu mazliet pacelt likmi, citādi 7 stundas 59 minūtes cīnīties par vienu aliņu būs grūti- lai iet pa divi dažādi no Bauskas, Tērvetes un Užavas. :)
Eduards pa vakariem tagad pa kluso mācās ātrā velo stumšanā? :D
100 jūdzēm paņemiet gaismas līdzi. Es arī par viņām domāju - gan par tām jūdzēm, gan gaismām, jo līdz tumsai nav pārlieku lielas cerības tikt (vismaz man), ja trase būs kā pagājušajā gadā.