Fox F80X apkope,remonts=izmaksas?

[quote=talants][quote=fubar]tu aizmirsi , ka arī “wienu” un "“naw’” ir jāraksta ar "“w”
smuki Wai nē, bet tas nav par darba kWalitāti.[/quote]

kwalitate, atieksme, ātrums ir viss kopaa cenai…[/quote]

Domāju ka ne tikai man bet arī daudziem citiem kas daudz-maz nopietni trenējas un startē sacensībās-
vienlīdz svarīgi faktori ir darba kvalitāte, izpildes ātrums un savu solīto termiņu stingra ievērošana.
Cena +/- pat nav tik noteicoša, ja augstāk minētais ir līmenī. Labs meistars pats laicīgi piezvana, ja sanāk kāda aizķeršanās. Par kaut kādu “medīšanu” nedēļas garumā vispār nevar būt runa. Viss ir kārtībā- ir apzināts
meistars pie kura es savu FOX uz apkopi nevedīšu, bet satraukumam nav pamata, gan jau darba
pietiek…taisnas rokas mūsdienās ir raritāte:D

Kurš speciālists pateiks cik laika aizņem šāds dakšas remonts?

šodien atved velo - rit no rīta brauc treniņā!

Lūk tas ir serviss! Reiz es arī ar Arti sarunāju FOX dakšas apkopi - no rīta velo aizvedu un vakarā jau saņēmu atpakaļ ar dakšu ideālā kārtībā! Tā tik turpināt, lai veicas!

Negribeeju taisiit jaunu topiku, varbuut kaads man tepat vareetu apstaastiit kur iespeejams un pa kaadaam $ uzlikt '09 FOX 32 F100RL dakshai stuures lockout?

visa cieņa Artim, man skiet ka sataisija manu velo 30min kad laiks dega, un bija sacensibas pec paris dienam un gaidit nevareju nedelu, vinjs pat no stenda nonema riteni un panema manu,velo vel sodien pec 2t ripo labi, par to tikai paldies tadiem kas ciena klientus, un klienti vinjus, citos servisos kur apjautajos bez nedelas nu nekadi nevareja tik galā!

khm, tad tiiri pienjemot, ja es klausiitu obligaatajai instrukcijai par 200stundu nobraukuma apkopi, ja man buutu FOX daksha, tad vai dieninjaas, es tak dabuutu katru meenesi to dot uz apkopi! Jo 200h nobraucu bik ilgaak kaa nedeeljas laikaa, un meenesii kareiz ap 1000Km…

Vo vo, tiktieshaam izskataas ka kaads te grib par katru cenu uztureet augstaas servisa cenas…

[quote=A Vanags]khm, tad tiiri pienjemot, ja es klausiitu obligaatajai instrukcijai par 200stundu nobraukuma apkopi, ja man buutu FOX daksha, tad vai dieninjaas, es tak dabuutu katru meenesi to dot uz apkopi! Jo 200h nobraucu bik ilgaak kaa nedeeljas laikaa, un meenesii kareiz ap 1000Km…

Vo vo, tiktieshaam izskataas ka kaads te grib par katru cenu uztureet augstaas servisa cenas…[/quote]

gruti saprast matematiku tavu, bet skiet ka mans velo dators rada 2t km un nepilnas 100h

Kas tur ko nesaprast - nejau visi brauc pa vietaam kur var ar videejo aatrumu 20km/h braukt…

Tad jau sanāk, ka tu no riteņa nemaz nenokāp. Respect!

200 stundas nedēļā? ūja ūja, jābrauc vairāk kā astoņas dienas 24 stundas pēc kārtas lai tiktu pie šādiem skaitļiem :)

man sanaca ap 50h ja ar tadu atrumu aptuveni un 1t km, respectvivi tad ir janobrauc ap 4t km lai sasniegtu fox apkopes datus

Tiešām respekts A Vanagam, kārtīgi trenējas.

[quote=A Vanags]khm, tad tiiri pienjemot, ja es klausiitu obligaatajai instrukcijai par 200stundu nobraukuma apkopi, ja man buutu FOX daksha, tad vai dieninjaas, es tak dabuutu katru meenesi to dot uz apkopi! Jo 200h nobraucu bik ilgaak kaa nedeeljas laikaa, un meenesii kareiz ap 1000Km…

Vo vo, tiktieshaam izskataas ka kaads te grib par katru cenu uztureet augstaas servisa cenas…[/quote]
Dažs labs te ir pārtrenējies un sāk jaukt stundas ar kilometriem. :) :)

Vanags atkal iemeta rozīnīti.
Tu esi unikāls, sliktā nozīmē.

Pie reizes par tēmu:
Cik maksā Fox Float RP23 un Fox Talas RL apkope?