Labvakar!
Varbūt,kāds var zin,cik varētu maksāt Fox F80X apkope?Kā arī remontiņš ,dakšu strādā gan pie triecieniem no apakšas,gan no augšas,no terralogic sistēmas ne miņas.
Un pēdējais ,kur labāk to veikt?
Xsports ir serviss latvija FOX daksam, un kaut kas ir dzirdets pa 50ls apkope daksai.
ap 56 LVL bija,(ietilpst saljnjiki, bukses ella darbs) + GARANTIJA!
Kapec tik daudz ls?
ja tu brauc a dakshu kas maksa 500ls vienreiz gadā vai ik pa diviem shada apkope nav dargi…
ka tik nav taa ka Fox ir noteicis servisa cenas, nevis veikali
ka tik nav taa ka Fox ir noteicis servisa cenas, nevis veikali[/quote]
tā ir FOX noteiktā cena un ir praktiski vienāda visā pasaulē
Man tad jautājums pie viena. Cik sezonas, stundas, km var braukt bez apkopes?
Man arī viens jautajums. Ka pašam kopt tirit gaisa dakšas spidigos štokus kuri kustas blīvslēgos. Ar ko smeret? Atvainojos ja termini nepareizi, bet ideju tak sapratāt!
Fox lietoshanas noteikumi:
ik pec braukshanas notirit shtokus lai ir tiri(no dubljiem utt)
ik pec 200h braukshanas taisam apkopi servisa centraa
Smeret neko uz stokiem nevajag gan :( perkot fox esi samaksajis labu summu lai ta kalpotu godam!
vienigais ko nevajadzetu… ar augstspiediena sukni temet virsu blivem!
tas ka dakša latvijā maksā 500ls nav kautkāds cenas rādītājs/mērītājs, jūs jau variet likt cenu kaut 2x vairāk un paši par to priecāties :)
tikko svaigi pagatavota fox f series dakša, smarzojosa pec krāsas un vēl silta, statos ir nopērkama par +/- 520$, labi veikala 600$ un uz augšu un es nu ĻOTI stipri šaubos vai apkope tai maksā 100-120$(bet es to pacentīšos noskaidrot un došu tautai zināt tuvākajā laikā)
8 reizes liekam un priecajamies!
Tu ta personiski sac gruzit…
UK izplatitajs…
http://www.mojo.co.uk/html(mojo)/foxservicing.htm
no pirmā meklējiena izskatās, ka sākot no 60$ parastā apkope, tā vismaz zēni amerikā runā!
un talant, man pilnīgi vienalga cik Tu to personiski uztver :)
P.S. gan es ar atradīšu linku ko nopostēt :)
[quote=eBiker]no pirmā meklējiena izskatās, ka sākot no 60$ parastā apkope, tā vismaz zēni amerikā runā!
un talant, man pilnīgi vienalga cik Tu to personiski uztver :)[/quote]
bet tad jasuta daksha uz asv taisit… kur ir Fox dzimtene
P.S. labi labi…
jūtu, ka ir pretenzijas pret ciparu?
tajā ir iekļauta saļņiku maiņa.
pačukstēšu, ka iekš MTB, atšķirībā no F1 un aeroindustrijas detaļas nav vis jāmaina pēc kautk kāda uz drošības apsvērumiem balstīta grafika, bet gan kad ir REĀLA VAJADZĪBA.
es Fox taisot apkopes, 90% gadījumu nemainu saļņikus. jo tam vēl nav pienācis laiks!
cena - 12 ls.
[quote=fubar]jūtu, ka ir pretenzijas pret ciparu?
tajā ir iekļauta saļņiku maiņa.
pačukstēšu, ka iekš MTB, atšķirībā no F1 un aeroindustrijas detaļas nav vis jāmaina pēc kautk kāda uz drošības apsvērumiem balstīta grafika, bet gan kad ir REĀLA VAJADZĪBA.
es Fox taisot apkopes, 90% gadījumu nemainu saļņikus. jo tam vēl nav pienācis laiks!
cena - 12 ls.[/quote]
12ls? nav sudiga cena protams.
pienjemu ka lej BMW Longlife eļļu un FOX iet 25’000km ka nemetas :DD
BMW eļļu neražo. Tas, ka tev servisā viņu ielej, un saka, ka tā ir BMW long life, ir pilnīgas muļķības. ;)
ja ja tew taisniba bet tauta vinju sauc par bmw ellju :) IGOL vinjai nosaukums liekas ir