BMW, ja nemaldos, lej castroli…
neesmu experts bet atskhiras jau benzinam, dizelim un sintetika vai pusintetika. Castrol jau ir tads pats ražotājs kā Igol vai kas tads
Protams ka ir starpība, ja man FOX oficiālajā servisā pa 1l eļļas paprasa 20Ls,bet tādu pašu full synthetic 15w suspension eļlu moču bodē var nopirkt pa 7Ls par 1l,tad protams ir jāaizdomājas par servisa prasīto cenu adekvātumu !!!
Krogā ar glamūru publiku shmiga arī dārgāka nekā superghetto veikalā…
[quote=fubar]jūtu, ka ir pretenzijas pret ciparu?
tajā ir iekļauta saļņiku maiņa.
pačukstēšu, ka iekš MTB, atšķirībā no F1 un aeroindustrijas detaļas nav vis jāmaina pēc kautk kāda uz drošības apsvērumiem balstīta grafika, bet gan kad ir REĀLA VAJADZĪBA.
es Fox taisot apkopes, 90% gadījumu nemainu saļņikus. jo tam vēl nav pienācis laiks!
cena - 12 ls.[/quote]
nez ar kadu mašīnu Tu brauc, bet vai mainot eļļu, laikam eļļas filtru nemaini, jo nav pienacis laiks, un riepas ar kamer gaisu tur, tikmer braucamas, ja maināmās dakšas daļas ir kvalitatīvas, tad neredzu iemeslu nemainīt tās.
“90% gadījumu nemainu saļņikus. jo tam vēl nav pienācis laiks!..”
…uz aci nosaka vai pienācis vai nav pienācis laiks saļņikam…b…it!:)
Pilnīgi pie kājas, ja ražotāja “noteiktās” stundas ir pagājušas- blīvslēgi ir jāmaina!
Savādāk 100% pēc neilga laika jāpārmaksā par “superīgo” lēto apkopi…12Ls:)
izklausās jau dīvaini, cik ļoti dažiem rūp, lai par FOX apkopi mēs maksātu iespējami vairāk. Manuprāt ir starpība, vai gadā nobrauc 2000 vai 10000 km, no kā arī rodas blīvslēgu u.c. detaļu nolietojums. Manai F80RL ir 6 gadi, diemžēl neesmu ne reizi bijis uz 50 ls vērtu apkopi, dakša joprojām strādā lieliski, bet pieņemot ka šobrīd tai būtu jābūt pilnīgi beigtai pēc šādas nevīžības, šāda rīcība varbūt pat ir atmaksājusies. Nedomāju , ka bieža amortizatoru izjaukšana tiem nāk par labu.
Reini un update- kas jūs tādi esat? es dakšām servisu taisu jau gandrīz desmit gadus.
Manuprāt te kāds nesaprot kas ir saļņiks! :D
Vai tik mašīnām saļņikus nemaina tikai tad, kad tie vairs netur? Kāpēc mainīt ja tie ir labi? :D
Nu, ja tu brauc 90% pa asfaltu vai gludiem grants ceļiem, tad varbūt arī strādā arī pēc 6 sezonām. Domāju, ka ražotājs tās 200h ir paredzējis, ka ekspluatēs pēc pilnas programmas. Es gandrīz visus treniņus braucu ar šosejas velo. MTB izmantoju tikai dažiem speciālajiem treniņiem pa mežu un sacensībām. Pie kam man, cik saprotu, pēc 200h būs jaāpkopj gan dakša, gan amis. Šobrīd pēc gandīz 2 sezonām ir 170h :)
cena par remontu , ātrums un kvalitate tas ir viss par ko es maksāju, un ja pie Tevīm ir rindas uz remontu, tad jau esi labs meistars!
6 gadi… nav slikti protams. Tad tew bus sintetiska ellja ielieta.
Bet ja nopietni tad ta stokus var sabeigt ļoti atri un tad tas nemaksa vairs 50LVL
Piekrītu tumšajam par to, ka bez vajadzības dakšu aiztikt nav vajadzīgs, jo pašam arī ir FOX 80X dakša ar apmēram 400 h kalpošanas ilgumu ,vienīgais ko es pēc zinošu cilvēku ieteikuma daru ir pēc katra brauciena notīru un ar silikona smērvielu atkal apstrādāju dakšas štokus.
Protams daudzi šeit forūmā šo lietu noliedz, bet tikai visi man pazīstamie civēki , kuri šo procedūru neveica nez kāpēc bija spiesti FOX dakšu remontēt. Vē varu piebilst, ka šīs 400 h praktiski ir sacensību režimā. Un parezi manuprāt arī neteiksu piebilda, ka par to, ka daudziem šķiet nav skaidras saļņika funcijas. Lai katrs izdara sev vajadzīgos secinājumus un rīkojas kā pašam šķiet pareizāk, jo gan jau ar laiku nonāks pie pareizākās atziņas.
es arī saprotu, ka FOX oficiāls serviss nedrīkst apkopi veikt savādāk, kā pēc instrukcijas, mainot visu kas paredzēts. Kā stāstīja Irēna B, pēc savas skološonās Amerikā, dažas daļas (acīmredzot blīvslēgi) var tikt sabojāti dakšu izjaucot un tāpēc vien ražotājs ir paredzējis to nomaiņu nepaļaujoties uz meistaru veiklību. Fubar var rīkoties kā uzskata par vajadzīgu, bet laikam nesniedz FOX servisa garantijas, bet ticamāk, ka mācēs “štoku” nozāģēt taisni.
[quote=tumšais]
dažas daļas (acīmredzot blīvslēgi) var tikt sabojāti dakšu izjaucot un tāpēc vien ražotājs ir paredzējis to nomaiņu nepaļaujoties uz meistaru veiklību. .[/quote]
tumšais, nevajag tukši spriedelēt par to ko es mācēšu vai ne.
klienti- Fox īpašnieki kaut kā nesūdzās.
to Fubar
Zinu gan vienu kungu kurs varetu iebilst… necelt telefonu nav smuki ilgu laiku ja ritens pie tewis remonta…
tu aizmirsi , ka arī “wienu” un "“naw’” ir jāraksta ar "“w”
smuki Wai nē, bet tas nav par darba kWalitāti.
[quote=fubar]tu aizmirsi , ka arī “wienu” un "“naw’” ir jāraksta ar "“w”
smuki Wai nē, bet tas nav par darba kWalitāti.[/quote]
kwalitate, atieksme, ātrums ir viss kopaa cenai…
Esmu bijis gan pie Fubar ar savu Fox dakšu, un gan pie oficiālā servisa, un nākamreiz vedīšu arī uz oficiālo servisu.
[quote=eBiker]no pirmā meklējiena izskatās, ka sākot no 60$ parastā apkope, tā vismaz zēni amerikā runā!
[/quote]
60 zaļos maksā pliks darbs ,25$ saļņiki 25$ visas blīves + vēl eļļa un120 zaļie rokā:)
p.s. notīrīt štokus ir pareizi,bet eļļot vai smērēt ar silikonu nav vajadzīgs