Nu ko, tad tiekamies 18.01.11 veiksmi visiem !!!
Bija jautājums par cenu
Ziemā uz velo nodarbību 3 Ls, vai arī pēr mēneša abo. uz izmanto visus kluba labumus.
Atā
paldies par treniņu, bija super, kārtīgi dabūju pasvīst. :) ceturtdien diiemžēl netieku, kā ir ar trreniņiem sestdien?
Sestdienās pagaidām nē…esmu lauku cilvēks, jābrauc apciemot vecāki…
Mēs visi esam no Zemes nākuši un pa Zemi jāpaliek :) - tāpat ir ar lauciniekiem
Jā - treniņš labs! patiešām labs!
man ari patika :) busu rit :)
Paldies par poz. atsauksmēm un jauko atmosfēru treniņā…gaidīšu vēl
Šodien pastrādīsim ar tempu maiņu
trenins =SUPER … ta ka jagatawojas sezonai, protams busu ari nakamreiz… :)
Veel 2 trenini…6 februari uz Spaniju, atbrauksu atpakal, varesim turpinat, ja bus gribetaji…
paldies Ivandai, trenninji forši! :)
Žēl, ka dēļ darba varu sabīdīt tikšanu tik reizi nedēļā, 17:00 tomēr i vēl jāstrādā :) Bet tāpat derīgi
Paldies Ivanda arī par šīm nodarbībām! Nu protams, ka gribēsim arī tad,kad Tu atgriezīsies no treniņnometnes. Es zinu, ka man pievienosies vēl daudzi velo entuziasti! Lai izdodas un tiekamies otrdien!
Nu tad ceturtdien peedeejais trenins…peec tam tiekamies apriili…
Bet tie , kuri nopietni iesaaka…vajadzeetu turpinaat, kaa jau sarunaajaam, tad trenini turpinaas pie Dzintara, bet izdeviigaaks laiks 18 un notiek pirmdien un tresdien.
Lai veicas…es dodos uz Spaaniju, jaasak gatavoties…
Es neesmu bijis, bet laika grafiks ar sākumu 18/00 der. Kādas ir iespējas sazināties ar Dzintaru vai tikai jāiet un jāmin?
Ej pie Dzintara uz nodarbibu un klausies ko vins saka, viss bus Ok.
Paldies visiem, kas naa uz manam nodarbibam, loti liels gandarijums, superiga grupina.
Ir tik viegli stradat ar sportistiem, kas zin ko velas un apzinas ka sporto sev ne prieks citiem.
Lai labi ripo un tiekamies kaut kad aprili.
Centisos ierakstis ka mums ripo Spanija
Ataaaaa
Lai tev Spānijā labi ripo!
[quote=ivanda]Ej pie Dzintara uz nodarbibu un klausies ko vins saka, viss bus Ok.
Paldies visiem, kas naa uz manam nodarbibam, loti liels gandarijums, superiga grupina.
Ir tik viegli stradat ar sportistiem, kas zin ko velas un apzinas ka sporto sev ne prieks citiem.
Lai labi ripo un tiekamies kaut kad aprili.
Centisos ierakstis ka mums ripo Spanija
Ataaaaa[/quote]
Tad ar mani nav viegli ? :D jaa, lai labi ripojas aarzemees , milziigs paldies par sadiem treniniem
Ivanda, paldies un veiksmi Tev!
Ar pārējiem tiekamies pie Dzintara, jo nav ko atslābt - jāmočij :)
Paldies par treniņiem, bija riktīgi labs!
Tak , ja kaadu interesee. Aizvadiiju treninu pie ieteiktaa Dzintara.
Katraa zinjaa krietni savaadaak , bet ari interesanti. vieniigais kas man personigi nepatika, ir tas ka salidzinosi daudz stradasana kaajaas. laikam vairak paredzeets onkam kas grib nomest svaru , un meitenem , kas baidaas no kaut grama klat.
nu katra zinja es iesu veel. pirmdienas tresdienas 18.15
čau visiem entuziastiem! Arī es un mr kalvainis, biju uz Dzintara nodarbību. Nu visa nodarbība tendēta uz veiksmīgu uzbraukšanu Siguldas senlejas kalnā. ja strādā nopietni kājas sviedros! Nu labs reāli. man patika - kad tad vēl trenēsies, tikai tagad un tūlīt! nāciet visi, kuri bija pie Ivandas(kamēr viņa Spānijā sauļojas) un pirmos 30km varēsiet turēt viņai līdzi :) Čau