Sveiciens visiem, kas velas ziema padarboties sporta zaalee, konkretak uz Velo, ta saucamie - Indor Bike vai Body Bike.
Ja Jums divas reizes nedelaa ritaa pusee ir brivs laiks: Uzaicinu uz treniniem kopa ar Rietumu bankas " dzekiem un dzekenem" .Otrdienas un Ceturtdienas plkst.10.00, sporta klubaa Reaktors,www.reaktors.lv, nav vajadziigs abonoments, maksa par vienu reizi 3Ls, aptuveni 1st 30 min brauksana + stiepsanas.Vienu nodarbibu vairak speks, otru nodarbiibu vairk atrums, var nakt ari iesaceji, velo visiem.Kopaa jautraak, labaak.
Sportisku Tigera gadu.
Treninus vadu Es -Ivanda Eiduka.
Ja jautaajumi, atbildesu.
Uz tiksanos klubaa.
Manuprāt, skan fantastiski! Es tieši šonedēļ prātoju, ka būtu forši pastaigāt uz Body-bike, bet mani māca pārdomas par to, ka sporta klubos Body-bike parasti ir uz fitnesu nevis sportu orientēts. Šis posts nāk kā debesu atbilde uz manām lūgšanām un pierāda to, ka manām domām ir tiešais savienojums ar augstākajiem spēkiem.
Tikai viens jautājums. Vai jau ir ieplānots, cik ilgi (līdz kuram mēnesim) šādas nodarbības notiks? (jautāju tādēļ, ka pagaidām vēl esmu “sagatavošanās fāzē” un biju domājis nostiprināt kardiovaskulāro sistēmu tikai ar distanču slēpošanu, kamēr ir sniegs un tikai pēc tam ķerties pie riteņbraukšanas specifiskajiem treniņiem)
Es labuprāt arī apmeklētu nodarbības…
Fredo_Hanss ja Tu ej ta es arī eju, kopā jautrāk (Kozulis)
Atbilde Fredo_Hanss, mes ari slepojam, bet citas dienas.
Domaju, ka nodarbibas bus lidz 28 februarim, tad braucam uz Spaniju.
Kaut ari esi iesacejs, drosi nac, bus mazaka slodze, brauksi sev vajadzigaa pulsaa.
Ir interese par šāda veida treniņu. Kad plānots uzsākt?
Ivanda, paldies par atbildi! Noteikti izmantošu šo iespēju un jums pievienošos.
Atbilde marko…tagad treniņš ceturtdien 14.01.
Nāc, būs lielāka grupa vieglāk braukt.
sodien jau 19.01…
biju, griezu, iesaku jums arī
Ivanda bija domājusi 21.01.
treniņi patiešām ir ļoti interesanti, laiks paskrien nemanot - slaukot sviedrus un smejoties ;)
Ehh neesu pašlaik Rīgā bet mežā, pagaidām pa vakariem griežu savu bb stanoks ar velo.
Kopā droši vien sanāktu jautrāk.
Es tā saprotu, ka jūsu treniņi notiek klasikā un speciālista pavadībā!? Vai uz tādiem arī var pievienoties? :)
Par tiem datumiem…tā jau ir, ja skolā neiet nestrādā, tad datumiem nav nozīmes, ir tikai dienas.
Slēpošanā ar var’ pievienoties, apmācība notiek trešdienas vakaros ap 18.00. Pārējās dienās paši, citos laikos.
Iespējams, ka tieši rīt būs ātrāk
Uzvaras parkā vakaros ļoti, ļoti daudz riteņbraucēju-slēpotāju.
Tuk. Tuk. Kur visi esat palikuši. Šodien biju pirmo reizi pie Ivandas uz treniņu - nu SUPER! manuprāt, šo treniņu nevajag salīdzināt ar body nodarbībībām!
Kopā jautrāk! :)
tuk tuk strādājam plkst. 10:00
Protams, tas ir daudz labāk :)) Kādreiz gāju pie viņas, baigi pietrūkst… :(
Vai šoziem arī tiek dota šāda iespēja pievienoties Delfīnu treniņiem zālē Ivandas virsvadībā?
Aukstos sniegotos ziemas mēnešos arī būtu ieinteresēts.
paga paga ;)) cik saprotu tad nakosais trenins ir 23.11 un 25.11 ???
Reaktorā arī “normālā” laikā, Pirmdienās, Trešdienās 18.15 ( 1h un 1,5h) nodarbības tiem, kas starpsezonā grib uzturēt sevi formā. Esot kopā laiks paiet ātrāk kā piem. mājās vienam uz velotrenažiera. Ir iespēja palikt pirms/pēc nodarbības ilgak, ja ir vēlēšanās. Sīkāk
www.reaktors.lv.