Formu uzlabojoshi trenini

pagaidām vēl nē, jo Delfīni tikuši baseinā un sporta zālē pie citām aktivitātēm :)

kenzo, pasaki lūdzu kādas izmaksas - reaktorā, ja runa par pirmdienu un trešdienu uz baikiem

Ja interesē tikai Body bike apmeklējums, tad visizdevīgāk maksāt par katru reizi atsevišķi - 3Ls(sauna, duša protams iekļauta ;) ). Var nākt ar savām velokurpēm(spd sistēmas stipr.).

Ja,tiešām tur eju teiksim pirmdien 18.15 man līdz vajag tikai formu,kurpes un 3 LS,ja?

Sveiciens visiem jaunajā zaķa kaķa gadā…Lai veiksmīgs un izdevies gads.

Ir doma atsākt darboties zālē…diemžēl šogad slēpot vairs nevarēšu, uztaisīja kreisā ceļa operāciju, drīz izņēms diegus un ārsts solij, ka varēšu un vajag braukt, t.i. mīt pedāļus…bet tikai telpās.

Tā kā mani komandas biedri vizinās pa treku…es nepiedalos, liels risks savainoties, tāpēc gribu atsākt kopējus treniņus Reaktorā.

Gribu ievākt info par laikiem, protams man ir jāpielāgojas reaktora grafikam, vakara laiki jau aizņemti, bet šo to var atrast.
Noteikumi tie paši 3Ls un braucam vai arī ja esi kluba klients arī var nākt.
Varat apskatīties iespējamos laikus šeit

http://www.reaktors.lv/images/grafiki/body_bike.pdf
Varētu arī svētdienas vakaros vai sestdien no rīta
Padomājiet un gaidu ierosinājumus
Vēl varu piedāvāt veselības fabriku, tur ir vairāk brīvi vakari…

Man jau derētu arī laiks no 17-18 reaktorā.

Man optimālākais būtu 9 no rīta vai 17 vakarā (drīzāk vakarā).

man ok buutu no 6-8 no rita

veselību un izturību, veiksmi Jaunajā gadā - visiem(arī man :) )!
Ja kādu interesē mans viedoklis, veselības fabrika - izdevīgāk, ērtāk, tuvāk. un rīta 7,8,9.

Ja septiņos no rīta vai Sestdiena vai svētdiena, tad iespējams es arī labprāt ieklīstu bariņā pamīties.

Sestdiena būtu labi, der no rīta, 7-8; Svētdiena der vakars, arī no 17-18 un vēlāk…

Ja zinātu, ka sapulcēsies vismaz 5 cilvēku uz 17, tad varam līdz 18, pēc tam var palikt pie Dzintara…
Ja nu vienīgi pastum malā Dzintaru…joks…varam vēlāk.
Gaidu vēl interesentus

Dzintaru noteikti pastumsim malā! Mūsu būs kādi10. Būs vienlīdzīga cīņa! P.s. Kas ir Dzintars

maqn patiik variants piecos Reaktoraa. bet tas tikai tad ja brinumaina karta kaja vairs nesapes(pirms menesa menisku izopereja)

Darbdienās Veselības Fabrikā kādos 8.00 vai 9.00 no rīta man derētu. Gatis

Piestaigāju pie Dzintara, 17 beidzas darbs, kamēr aizbrauc tā tikai sanāk

Man izoperēja menisku 2. janvārī, šodien izņēma diegus, un tagad jau varu braukt, pat ir ieteicams…kustināt kāju

jaa, es ar sonedeelj itkaa saaku braukt. bet pec jau neilga laika saak saapeet ka nemaz ta neprasas.kgan braukt gribas ka trakam

Reaktors ir ieinteresēts pēc iespējas ātrāk sākt treniņus, jo es 6 februārī braucu uz nometni Spānijā.Mēs varētu kopā trenēties 3 nedēļas, 2* nedēļā.
Pēc atsauksmēm, ieteikumiem izvēlējos šādus laikus otrdien un ceturtdien no 17 līdz 18.10
Varētu vēl pielikt sestdienas rītu ap 10, jabūtu vēlēšanās.
Šodien zvanu uz Reaktoru un taisam grafiku
bet vienalgs…aiciniet draugus būs kārtīgi treniņi

Viss notiek varat šeit ielūkoties…Gaidīšu
http://www.reaktors.lv/content/view/242/63/lang,lv/