Sveiki visiem. Kopš 2014.gada lietoju Endomondo. Šobrīd lietoju Garmin 235 kurš datus transportē uz endomondo. Taču pirms 5 dienām viņš vairs to nedara. Pilnīgi visu pārbaudīju, instalēju pa jaunu, darīju visu ko vajag, bet uz endomondo dati vairs neiet. Kas vēl varētu būt par problēmām?
Man ar neparlec no Garmin konta uz Endo
Man tas pats! Bet atradu, ka pie history treniņi ir, bet zem feed ar visiem kopā nav.
Endomondo ir stone age. Strava ir new age!
Endomondo priekš skrējējiem, Strava priekš velobraucējiem un skrējējiem.
Abi salīdzinot ar Training Peaks ir sū*i
Man ir vivoactive 3 music un man arī tikai pēc vairaku reižu sinhronizacijas ar pulksteni aiziet uz endomondo.
Man Endomondo savioeno tikai kad atveru aplikāciju…bet tā kā kopš iegādājos velodatoru, vairs neizmantoju tad kaut kā vienalga. Arī strava pēc pēdēja apdeita vairs nav tik saistoša, visi vajadzīgie cipari ir garminā vai TP
no polar uz endomondo arī neaiziet vai ja aiziet, tad ar 1 dienas aizturi
Kā jau teicu esmu tur 6 gadus un radies kaut kāds azarts, ka km krājas un treniņu skaits. Taču pēkšņi viss…
Caur kaut kādu xxxxx.com varēja visu sapārot, tik neatceros kāds bija nosaukums, vēl gadus 2 atpakaļ biju šo tēmu pacēlis par apvienošanu ar Garmin, Strava un Endomondo.
Ierakstiet lūdzu šo saiti, ja kāds zin par ko iet runa !!!
Ar Garmin Explorer kompīti viss sinhronizējas.
Man arī jau no pavasara ļoti gļuko endomondo. Citreiz paiet pat diennakts vai vairāk, līdz parādās brauciens iekš endomondo. Ar šādu aizkavi pabojāja arī statistiku vienā mēneša izaicinājumā, jo pēdējās dienas divsimtiņu neieskaitīja.
Tā kā gļuko jau vairākus mēnešus, tad pārgāju uz Stravu.
[quote=Huligāns]Caur kaut kādu xxxxx.com varēja visu sapārot, tik neatceros kāds bija nosaukums, vēl gadus 2 atpakaļ biju šo tēmu pacēlis par apvienošanu ar Garmin, Strava un Endomondo.
Ierakstiet lūdzu šo saiti, ja kāds zin par ko iet runa !!![/quote]
Kaut kas tur ir saķēries, man arī km challenge neieskaita dažas dienas
[quote=kjaunozolins][quote=Huligāns]Caur kaut kādu xxxxx.com varēja visu sapārot, tik neatceros kāds bija nosaukums, vēl gadus 2 atpakaļ biju šo tēmu pacēlis par apvienošanu ar Garmin, Strava un Endomondo.
Ierakstiet lūdzu šo saiti, ja kāds zin par ko iet runa !!![/quote]
https://tapiriik.com/[/quote]
Paldies ! Šis ir tas ko vajadzēja
Nez vai Endo iet uz beigām, vai kaut ko “uzlabo” bet problēmas ar sinkošanu pastāv jau kādu laiciņu. Skatīsimies.
… Latvieši arī no sākuma negribēja ar krieviem pāroties!
Skatos, ka ir pieskaitījušies kilometri, varbūt sataisīja.
Ar endo mūžigi problēmas. Pirms pāris mēnešiem nebija pieejams vispār, pārslodze vai kas. Tagad sinhronizācija no Garmin gļuko, citreiz 24h jāgaida citreiz brauciens vispār neienāk. Tagad vēl challengos kilometrus neskaita. Kaut kas viņiem tur nav riktīgi. Stravā ar sinhronizāciju no tā paša Garmina viss ok.