Vienmēr var savā Garmin, TomTom (vai ko nu kurš izmanto) kontā izveidot gpx failu un ielādēt to endomondo. Tā būs pavisam droši, ka viss ir kārtībā. Ar automātisko sinhronizāciju bieži pazūd kaut kādi dati vai tiek uzrādīti citādi.
Šobrīd pat tas vairs ne vienmēr strādā. Tb, tevis paša history tas parādās, bet neviens cits draugs/nedraugs/izaicinājumi utt., to neredz. Šis viss sākās no aprīļa / maija, nez, kas tur viņiem noticis. Jau tā Endomondo lietoju tikai “legacy” variantā, bet, ja šis turpināsies vēl brīdi, pametīšu to platformu uz visiem laikiem.
Endomondo abas versijas (PRO un nepro) nestrādā ?
Man ir Pro un bija gļuki ar challange kilometru pieskaitīšanos. Iespējams, ka no jūlija sākuma līdz kādai vakardienai, kad atsāka strādāt.
Ar Endomondo WEB jau sen ir visādi sīki un nudien kaitinoši gļuki. Manuālais .gpx aploads bieži uzkaras, citreiz - katrs otrais klikšķis uz kādas izvēlnes noved pie nepieciešamības ielogoties u.c.
Visiem ENDOMONDO lietotājiem svarīga info: https://kursors.lv/2020/11/02/endomondo-tiks-slegts-myfitnesspal-pardots/
Man jau kādu laiku likās, ka viņi uz grunti jau iet. Nu neko - jāsasinhronizējas ar Strava un viss turpinās :D
Kā ērtāk nosyncot endo ar stravu? Man tapiriks jau vairākas dienas rāda ka jāgaida rindā, un tā bija vēl pirms zinām par endo galu.
Tiešām tas ir ērtāk??? :D
Ja Tapirik uzkāries, tad tas ir vienīgais, kas paliek
Te var dabūt visus datus:
https://www.endomondo.com/settings/account/archive
Stravā manuāli var ielādēt pa 25 workoutiem, varbūt ir rīks, ar ko var vairāk.
SyncMy Tracks labi tiek galā ar datu pārnešanu
Vēl jau var sinronizēt ar viņu pašu piedāvāto MAPMYFITNESS. Pat ja nav interese aktīvi lietot to, būs vismaz dublējumkopija.
Ja endomondo ļauj lejupielādēt arhīvu, to var ieimportēt goldencheetah un sasinhronizēt ar stravu pa tiešo, bez trešo pušu servisu palīdzības.
Endomondo ir opcija lejupielādēt arhīvu ar datiem, bet man jau 3 dienu viņi “sagatavo” to arhīvu :|
Tapiriks ar bez dzīvības pazīmēm.
[quote=suugoi]Endomondo ir opcija lejupielādēt arhīvu ar datiem, bet man jau 3 dienu viņi “sagatavo” to arhīvu :|
Tapiriks ar bez dzīvības pazīmēm.[/quote]Man, šodien, pēc 4 dienām pienāca.
pagaidām no tiem importiem uz Stravu nepatīk tas, ka iekš Stravas importējas nepareizi aktivitāšu tipi - distanču slēpošana importējas kā Ride, Supošana kā ride utt., riteņbraukšanas tipi arī importējas tikai kā ride - nav, piemēram, MTB
Ir kāds vēl saņēmis endo datni? Man joprojām marinē.
Jā, sanēmu. Arī vairākas dienas pagāja.